Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Zbog onog tvog posta iz teme bio sam na pecanju, onog o rekreaciji, pa kud tako šta ideš pisat :help:

Jožef1

Stepa, nikada više, majke-mi  :not speak:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Stepa

Citat: Slaven  u Kolovoz 09, 2013, 10:18:28
S obzirom da će mene žena dovest do spusta, ako ko bude tamo, molim kulturno ponašanje :glasses9:

Sva sreća da sam ovo pročitao prije polaska  :toothy12:odmah se idem presvuć nema smisla da žena svašta gleda a baš sam se egzotično obukao :toothy12: :toothy12:

Slavene ja krećem SAD :love7:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

KvacakZu

maverick

sta znaci hranite dobro...pa cijelo selo je vec tamo danima  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

rj

na gubi vreme ...grah i nafta su već na dnu .... :director:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

retfala

stvarno je stepa ostavio u nedjelju lika da stražari na tom kamenu do danas :toothy12:

KvacakZu

Stepa

Nema Stepinja nema šarana :nono: dobio sam informaciju da se vrši diverzija STEPINJOVOG kamena i mi ošli dalje šarani za nama :toothy12: .
Kamen prepuštam nekim novim klincima nek se uče a šarančići svejedno dođu tamo gdje Stepinjo hrani i peca :toothy9:

Slaven

Stepa s obzirom s čim si hranio nije ni čudo što su došli i ja bi došo da sam šaran, al nebrini tajna ide sa mnom u grob :toothy9:

Stepa

U subotu kuham grah na STEPINJOVOM kamenu ili gdje već :notworthy: POZIVAM sve đabalebaroše na druženje :toothy12: vez naplačujem tekućom problemetikom :occasion14: neme cuge nema pristajanja :nono:

PS ovaj vikend NEPECAM samo druženje(mito i korupcija)

maverick

A sta sad, nisam mislio doci, ali sad budem ozbiljno razmislio  :toothy12:

Kugla

Da se upustim u avanturu sa četvorkom  :icon_scratch:, a došao bi ko 5 šaka