Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

rj

Citat: KvacakZu  u Kolovoz 08, 2013, 12:46:40
možda sam i ja trebo pomjerit termin dolaska :occasion14:

ti tek otkrivaš neotkrivena mjesta ... :toothy10:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

ja moram jos kod matorog po rakiju i spreman sam  :toothy12: sam ne znam...hoce biti one oluje ili ne
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

naravno da će bit oluja ...mene zadnji put zaebali ...olujno nevreme u Istri ...ja na Dunav ...skoro se potopio a u Puli sunčano  mamu im lopovsku .....promašili ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

:toothy12: ne znam...ocito da ce biti nesto..ali i zadnji put kad smo isli ja i toktiz uvatila nas oluja... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

toktiz

Možda je ipak vrijeme za povlačenje,  prošli put smo imali sreće što je led bio sitan.

maverick

:icon_biggrin: Fato kontam ja da si ti meni maler.... :toothy12:

toktiz

Zato sam ti našao zamjenu. Čagi ide umjesto mene, a on ti lijepe ribe donosi.

maverick

:toothy12: Pa vidi Ćagi mi je sretnik...ali nije da se nisam ni uz tebe nalovio...sam ti ponesi satorsko krilo pa ako bas bude puhalo idemo na jedrenje  :icon_biggrin:

Stepa

nadam da se vidimo danas poslijepodne  :icon_cheers: kad sretnem nekog iz DT OS uvijek se završi sa nekom od naših pjesama :toothy9:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

raso

Stepa jel nosiš glazbeni instrument  :be happy: :be happy: :be happy:

Stepa

Nisam razmišljo o tome  :confused2:čini mi se dobra ideja :icon_thumright: još samo da Slaven da blagoslov eto derneka :toothy12: još da mi je strateški partner  :love7:

kićo

Jožef1

oni sami po sebi su nevrijeme  :alas: hi hih hi
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Stepa

Joža ovi dečki imaju više utakmica u nogama nego onaj Retfalin sudac  :toothy12: zato nečačkaj mečku i ponašaj se adekvatno,dok te mi netestiramo  :tongue3:

Slaven

S obzirom da će mene žena dovest do spusta, ako ko bude tamo, molim kulturno ponašanje :glasses9: