Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

To je relativan pojam. Sta je nekom puno. Po meni je . al ja sam naviko na dravu i rjetko koga na vodi
Audentes fortuna iuvat

alex7777

bio nocas i bogme bilo borbeno  sve u svemu ja prezadovoljan  :ok: s obzirom da je voda u ..rcu  i redom kolega moj dragi marnio somica na kedera na smudjevskom mjestu od cca 7kg  :eek: i ja SAMO smudjeroni jedan kilu i jedan skoro 3kg  lokacija bogu iza tregera  :stripii: :stripii:

pajdo77

Ti bar znaš zašto noćas nisi spavao :ok:

No

:hi:  bio, obavili protokol vezan za križ. Nakon toga  smo krenuli na "put" :uf:  bilo je to putovanje iz raja u čistilište, u kom se čistilo butelje,litreno, bijelo pa crno, nakon čistilišta nekom je bio pakao u glavi  :stripii:, a Pintar i ja smo se sutradan opet prebacili u raj.
Pošto me niste vidjeli u dnevniku znači da sam nešto ulovio.
s obzirom na vodu koja se povlači i bitno je brža nego inače, bio je to težak ribolov.
Iščačkao sam deset smuđeva,par bucova,grgeča. kolega dobio jednog lijepog soma.
Eto to je bilo to za ovaj put.  :ok:

Harley

Nemam komentara :-(

Tapatalk Sony Xperya Z5 Premium

Living your dreams, do not dream the life

baka

Bio dva dana na Dunavu i dugo nije bila takva pušiona. Jučer je riba još i grizla, ali ne meni, a danas nisam vidio da je netko upecao i kedera jer neće ni on, a kamoli neku drugu ribu. Ali je zato bilo lijepo vrijeme.

Najbolje je bilo jučer, popodne dolazi neki stariji čovjek i pita jel može sjesti kraj mene, hoće li mi smetati. Kažem mu da može, nema problema.
U pet minuta čovjek izvadi dva smuđa oko 5 kila, jedan mu otpadne, i malo kasnije još tri manja oko 2 kile  :eek:, i to sve na bodorku koju, normalno ja nemam. Od kedera imam šnajdera, malih bajkoša, praksli, ali neće pipnuti ni jednog drugog kedera osim bodorke  :uf: . Možeš se okrenuti na glavu, ali ne vrijedi  :crybaby2:.

I sad ti budi pametan  :dontknow:!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

Bas danas sjedim u neptunu i cujem tu pricu za bodorke . mislio sam da je preseravanje
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Dečki jel vi mene hebete ili se pravite ludi da ne znate od kada je svijeta da je bodorka najjači mamac za smuđa. Ajde tebi se šajzi ne čudim,mlađa si generacija ali Baka sigurno zna samo ih nije mogao upecati i ponijeti sa sobom kao mamac.

šajzika

Ma sve je to ok pajdo , znam i ja da vise voli bodorkice i male bajineod bjelog kederasamo mene cudi da nece bas nista sem te ribe.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pecanje je kao i varalica...ne radi uvijek na isti mamac...i to dodatno komplicira cijelu situaciju...A tako je i dan danas...i kad riba ne radi nikako...i kad na vodi bas nitko ne ulovi ako pecaroša ima dovoljno uvijek je netko negdje u blizini provalio neku foru...i lovi kao da mu je zadnji put....
To su situacije koje su neizbježne...obično kad kazemo da riba slabo radi to je na neke ustaljene načine ribolova... :ok: A smuđ je poznat probirač, kako i za prirodni mamac tako i za umjetnu varalicu...sasvim normalna pojava i česta....ono kad se svi razbijaju od ribe...tad obično radi na sve...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bole123

Baka šta pričaš u subotu je išao išaran na gumu

baka

Pa daj se ti pohvali, neću ja pričati za tebe!

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

nekinho

Bio danas na Dunavu na Hulovu pecat cijeli dan. Nas dva u čamcu i jedan smudj i jedno otpadanje. Saran neće. Ni ostali nisu bili bolje sreće koliko mi poznato jedan poznanik dobio dva komada a drugi tri svi oko kilu.
Ali zato večer na Dunavu dočekao...

ibro dirka

Sinoć opet jedno spadanje dobrog komada. Hvala Bogu pa je 10 mjesec završio. Definitivno mjesec sa najslabijom realizacijom ikad. Kao da sam cijeli mjesec spavao na kontri.  :BangHead:

KoDar

Ovo je pravi mjesec za bacačke discipline! Konačno :takoje:!