Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

prcko

Stepa

Kod mene bi ti takav potez bio  :red-card: Jbte kao da leptire lovis sa tim meredovom :stripii: :stripii:
Sad i nikad više u čamcu :violent1: :violent1:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

ibro dirka

Ma to zbog derivata vjerovatno Šajzika mislio da okreće pizzu u krušnoj peći.  :stripii: :stripii: :stripii:

Dukulele

Kako sam bio tuzan posto me Kapetan zanemario radi tamo nekih gostiju,  odlucio sam se suicidalno uputiti na Sarvasku ciglanu sam samcijat  da se potopim.
Bogme je tako skoro i bilo!
Iz neke ludosti sam poneo CTS-a,  mogo sam i letvu od ograde otkinit, isti vrag!   Isuse boze sto sam sa nakandzijo s tim stapom po onom velkom bajeru, evo me rame boli ko da sam Pajdu nosio od Osijeka do Sarvasa na njem. Uglavnom, neadekvatan alat, nepoznavanje terena i slusanje majstora koji vozi viljuskar je rezultiralo time da nisam uvatio nista osim valjda jedine panjine u cijelom tom bajeru.
Znaciiii,  vucem svooom silom, cijeli se upecim i nema boga - ne puca spaga, ne puca predvez, ne puca stap, ne puca nista osim moje programerske kicme jadne stare.
Jedva bog isus iscupam,  kukica ravna ko mali harpuncic za haklat vodozemce, al aj dobro.
Baco neke kasike, vilice, zlice, pobaco cjeli escajg u tu bistru duboku vodu - ma ni tuc ni mrc.
Nista,  odustanem od gadjanja labudova  i odem do majstora koji peca na deset stapova da ga pitam kako je - taman dolazim, a on izvlaci smukija od mozda kilu i pol na neke pobozne kedere.  Malo sam cucnio u cicak i isplako se da manje pisam i onda sam preso na drugi bajer di mi je jedan majstor reko da nema nista, drugi mi je reko da ima samo stuke, a treci  je reko da tu dolazi samo po smudja.

I el sam bacio malog relaxa na 15 gramskoj glavi, tuc,  moja Hrvatske Zeljeznice kontra dolazi s jedno pet sekundi zakasnjenja, okliznem se, sjednem guzicke u blato i zakljucim da je za danas pecanje go-to-vo!

Eto ti Pajdo,  nosi me na dusi ako si covjek, nosi! 
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Zagor

Pa to ti i je cilj ribolova. Da se nazivciras, naradis, izmoris i isfrustriras tako da ti se život bude slađi.

Tko ti je rekao da ide na pecanje da uživa i da se odmori lago ti je  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Od tolike  Drave i Dunava on ode na baru pecat :sha:. Ljudi stavljaju kapitalce u galeriju ulovljene na Dunavu i Dravi a on na baru :sha:. Odma sad sam išo umit se ladnom vodom makar mi moje lijepe trepavice momentalno otpale sam da dođem sebi :violent1:. pa aj dont beliv  :uf:. Kog sam ja u čamcu vozio sad odma da u zemlju crnicu propadnem od sramote. Molim urednika da briše taj njegov post,čut će ljudi pa će me  :pottytrain2: zbog pobočnika :baba:

šajzika

A i ti si vozio lovca na bubamare :stripii:
Sta si koji klinac radio s ctsom na bari ? :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Etogana, ope ja kriv!
Ma nisam se ja nazivciro, nego sam odusto, pado je mrak,  ja sam na stopalu lak, pa da ne bude tiktak :)
Tio sam ic poganjat stukicku jerbo nemog ostajat do koja doba na vodi, pa sam to usnimio i nisam vidio nikakvih postova na tu temu pa reko idem ovjerit i provjerit.

Al nejde vise CTS sa mnom na takve vode, sad ce ic moj spaget  i eventualno Technium DF i to je to.   Vise ce me izac voltaren mast nego gorivo sto sam na pecanje sprasio!

Neki dan sam ganjo stukice i po Ernestinovackom kanalu, same porcijasice, nema ni za juhu sefiki, pa sam se ponado da cu imat srece i ovdje, ali nista.

No mozda ce nekima biti zanimljivo da se onaj prvi bajer zatrpava pomalo i riba je u banani - veli mi neki decko tamo da se sve stislo i cmache i grize na kunu ako treba (ja se osobno i dvosobno u to uvjerio nisam!).

A nekima ce mozda biti jos zanimljivije da basa ima itekako, veli coek da se vata bas i od dve kile sporadicno - samo sto eto nije neki najprposniji na varanje, a ni pozicija nema nikakvih nazalost.

nekinho

E moj Pajdo tko tebi ruši rejting a skoro si i obrazovnu ustanovu otvorio, fakultet otvorio,  postao dekan fakulteta, uskoro i prof.emeritus...kapetan najviše klase. A ono ode tvoj student tvoje iskustvo i znanje trošiti u nekoj žabokrećini  u blatu do guzice. :uf:

Zagor

Dukulele je svladao tekucice. Uhvati uvijek po 3-4 vrste, pa mu to dosadilo i traži izazove po grabama  :icon_thumright:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Nekinho sve si reko kakav je i red. Ko balavo djete kad ga pustiš da se ide igrat na ulicu,vrati se prljav i kmeči ko da ga kolju jer je neki čiko upeco a on nije :stripii:

Dukulele

Samo se vas dva tjesite, ovaj ne place (osim za kapetanom!)  - sad kad krenem, sad kako sam otkaz dao da se mogu posvetiti pecanju, pa jadna li vam majka i vasem ribljem fondu u Slavoniji, popecacu sveee! :D

alex7777

bio sam u pokusaju sinoc na vodi po onoj kao kisi i prosuo se ko palacinka pred ulazak u camac pao na ledja puko glavom o kamen ( kamen je puko  :stripii:) znaci raznio se ko fitipaldi al stap u zraku iznad mene  :laughing7: nest krcnulo u ledjima jutros usto nakraju sve dobro osim sto imam neki ekser 20-tku izmedju plecke  :uf: tako je to kad se sili ic na vodu po ljigavom vremenu  :006:

pajdo77

Pa ti čovječe pokida obalu :stripii:. Šuti živa glava :takoje:

ps

Citat: pajdo77  u Studeni 06, 2016, 18:31:47
Od tolike  Drave i Dunava on ode na baru pecat :sha:. Ljudi stavljaju kapitalce u galeriju ulovljene na Dunavu i Dravi a on na baru :sha:. Odma sad sam išo umit se ladnom vodom makar mi moje lijepe trepavice momentalno otpale sam da dođem sebi :violent1:. pa aj dont beliv  :uf:. Kog sam ja u čamcu vozio sad odma da u zemlju crnicu propadnem od sramote. Molim urednika da briše taj njegov post,čut će ljudi pa će me  :pottytrain2: zbog pobočnika :baba:
Kapetane Pajdo, kakva bruka i sramota, umjesto da stvoriš Dunavskog vuka, ti stvorio barskog pecaroša :stripii: