Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

No

Bio sam i to je bio jedan jako dobar ribolov.  :ok:
Lovilo se natprosječno dobro. Jedan moj prijatelj koji nije stavio sliku u galeriju ulovio je soma nešto malo lakšeg od 15 kg. Bio je sa mnom u čamcu. Dok je vukao soma "slušao" sam kako mu preskače pacemaker. Rekoh- pajdo uši su ti se zacrvenile,ruke ti se tresu,kapa pala s glave, da ti neće pozlit.  :stripii:  :stripii:
Uz blagi osmjeh čovjeka koji ima na licu pomješano zadovoljstvo što ima lijepu ribu na štapu i komad straha da mu ta ista riba ne ode, samo je rekao - lako je starijeg čovjeka zajebavat  :mt1032:
Bilo je tu još par mojih sitnih provokacija,naprosto zato što je bilo mjesta za njih jer se vidjelo od početka da čovjek vlada situacijom i da zna znanje. Naravno da smo u to ime izišli do kolibe i trgnuli po jednu ljutu.  :uf:
Bilo par štuka i smuđeva ohohoo.
U zraku se osjeća miris zime i nadolazeće hladnoće. Ne bi čovjek vjerovao kako brzo lete dani u tom čamcu,na toj vodi. Još je nevjerojatnije kako lako,čak olako trošim desno rame, kao da ću u Konzumu kupit zamjensko.
Neka,to volim i tako živim pa dok ide-ide, a kad ne bu više išlo stišat će se sve samo od sebe.  :ok:

Harley

Obecao sam vam castim vas roštiljom po izboru i jos vas naucim hvatat soma na silikon.
Priznam da u svojih 60 g. Nidam vidio da netko hvata smuđeve tako lako kao vas dvojica.

Tapatalk Sony Xperya Z5 Premium
Living your dreams, do not dream the life

maverick

S obzirom na godine  :stripii:  opasna ste ekipa  :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:uf:  Molim da ga se banira na pol minute zbog slike. Izmislite neko pravilo na brzinu, jer ima sliku s ribom uz vodu,a stavio ovu.  :uf:  Slikao sam ga pet minuta,skoro mu ruka otpala držeći tog somića, meni se usta osušila govoreći-- samo još malo,a slika je bila gotova za tren. :stripii: :stripii: naterajte ga da stavi onu uz vodu,da mogu tražit autorska prava za sliku :stripii: :stripii:

Ne znam šta ti znači to -s obzirom na godine-,pa mi smo dečki  :crutch: u najboljim godinama.

pajdo77

Tolstolobik se hrani planktonom i sitnim organizmima koje usisava,kako je kedera pokupio taj ulov je bio slučajan sto posto

šajzika

Usiso ga slucajno
Vise.me se dojmila velicina bika
Audentes fortuna iuvat

Harley

Nema teorije da stavim sliku na kojoj se ja vidim, pa pola ljudi bi prestalo pratiti forum kada bi me vidjeli stara i ružna, priznam ti da se kužiš u oblik i boju guma,  ali ipak se zna tko je Br.1 za soma :-P

Zagor

Jel taj bik možda sada rekord Hrvatske?

Ma bojite se staviti svoju sliku da ako vas sretnemo da nemorate platiti rundu za krasnog soma  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Harley

Obecao sam ja puno vise za soma vlasniku čamca i asistentu koji je pomogao da ga izvadim van iz pol Save, ako se sretnemo ja castim sa 5 rundi (b)

pajdo77

Ja bih zamolio članove da pri slikanju ulova slikaju i varalicu kojom je riba upecana. Možda bi i ja upecao tako nešto kad bih znao šta da bacam,ovako možda vitlam sa nekom grincajg-zelenom gumicom a ide tih dana na neku drugu felu. Nije problem u još jednoj rečenici napisati vrstu i boju varalice. Unaprijed zahvalan :hi:

No

Ovaj som je ulovljen na WBA mighty shad 12, baš zelene boje sa šljokicama.

pajdo77

Pa to te ja No pitam :ok:. Evo pogodio sam iz prve boju :hello2:

Harley

A predvez je "hand made"  No specijal SK1, proizvođač i dizajner "No"!!!!

Špaga 0.18 Gature, glava 30. Udica Eagle claw 635/3, stap Lemax, neka kombinacija koju je No slozio iz dva razlicita stapa, stap je vrhunski, rola Twin Power 2500RB

šajzika

*video obrisan od strane hvataca bubamara.

eo malo zezancije,
jest da ja udaram soma meredovom da otpadne(sujeta) i kamerman pijan padne na kraju al eto , mal sprdancije,
smijeh  i psovke sam izbacio  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
9kg

umjesto dobra zabava , preoimenovat cu video u zabava na prckovom špicu  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat