Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Javila se dvojica , dve picajzlice i pricaju o veselim bojama .
Strasno
Audentes fortuna iuvat

maverick

Mi samo želimo reci da si na pravom putu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

sajz decki ocito imaju nest protiv tebe ili su ljubomorni  :stripii:

mlb

Nema protiv njega niko ništa , efikasno!!  :stripii: :stripii:

silure

mjesec dana uzastopno na vodi dva dana kuci dva na vodi...bilo je ljepih ulova riba!!! som smuđ ubijao...radilo predivno do prije 3 dana ne znam sta se sad desilo...voda mrtva samo bajkoši tu i tamo koji smuđarak za vracanje u vodu!!! moram danas opet vanka do sutra da vidim ima li promjene

šajzika

Znas da ak nema slika, nije se dogodilo :stripii:
Audentes fortuna iuvat

ljuska

bio na savi u ribolovu na potezu 10 km nema ni ribice to nisam nikada vidio tamo uz sav krivolov koji je doslovo eskalirao nizak vodostaj sve rupe prazne bez ribe strujaroši temeljito odradili posao trebali ostat tri dana ali se vratili doma što nisu pokupili strujaroši  potuku ostatak sa reflektorom i ostima

majstor

Ne mogu vjerovati da je toliko loše.  :sha: :eek:

pajdo77

Dakle događanja od pola šest do pola devet danas popodne. Odem preko,kopam po stvarima,ostavio bater-lampu kod kuće a prije deset minuta sam mjenjo u njoj uloške,ajd tu sam malo pi*dio,pecam na oguljenog,povučem i puko silk iznad udice-danas kupljen "nov",aj i to preživim jer mi je po načinu pecanja jasno da ga je rak precvikao. uzmem iz vrećice trenerku,nešta tamo prčkam kad ubode me osa u podlakticu,ja malkice ko alergičan,obala blizu pa ajd malo po blato. Namažem ručicu i vidim na grani nad obalom vogler. Tu si kao malo popravim raspoloženje dok ga nisam nekako skinio sa vrbe. Vobler kopija Kineskog,ni ja takva sra*a nemam u kolekciji,tu mi opet dobra volja splasne za razliku od ruke koja je junački natekla. meškoljim se i opet me ubode osa,ovaj put ravno u lakat iste ruke. Pa ne mogu hebeno vjerovat šta mi se dešava a dešava se slijedeće. Trenerka mi je bila u vrećici sa sokom i osa otišla na slatko te se nekako uvukla u rukav,kad sam navuko trenerku bocnila me prvi put a nakon petnaest minuta ta ista ponovila radnju. Ajd opet na obalu po blato al lakat mi je ok,valjda je većinu otrova potrošila na prvi ubod. Da sam imo rakije umjesto tog bljutavog soka ne bi me ubola,ne bi stigla jer bi ja rakiju popio a ovako slinio sok ko otrov da je. Na kraju upecam jedno somče ko da mu je ćaća pastat i ajd ti Pado kuć dok nije došo vrag po svoje kako me je krenilo. Htjeo blinkat al šta mi vrijedi,nemam lampu,kak ću voblere mjenjat i otpetljat u toj kutiji. Došao kuć,sve pregledo i lampe ni tu nema,gdje je pojma ja nemam,mislim hebeš lampu,košta par kuna al sam stavio u nju one punjive baterije,njih mi žao. Eto tako ja provedoh tri sata u sreći i veselju na vodi,šta bi bilo da idem kampovat ne smijem ni pomislit kad ja ovo sve doživjeh i preživjeh u par sati. Bože čuvaj Pajdu jer se ja sam očito ne znam.

maverick

Mislim da je sok bio presudan

ps

Pajdo molim te povedi me na pecanje, neću nositi ni štap, samo ću gledati šta radiš :icon_king:

pajdo77

Sok je zlo,zbog njega sam fasovo. Navoučenije je "bolje biti podbuo od rakije nego uboda osa" :stripii:

alex7777

pajdo kad malo zazimi javi se na jedan izlet u aljmas , al jedan  :stripii: dobro si doso  :ok:

majstor

Daj se napakiraj i dođi k meni. Ulov i zabava zagarantirani.