Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Eee kad smo ja i broj jedan onomad blinkali kakva su to vremena bila :stripii: :stripii:

SMT

Citat: pajdo77  u Kolovoz 16, 2018, 10:29:50
Ma ne budi lud,ti nemaju blage veze o pecanju. Dobri su jedino u skijaškim skokovima i nordijskim disciplinama. Doduše i Kimi Raikonen je navodno njihov al za pecanje definitivno nisu. Kinezi su zakon...a i jeftini :rofl2:

Sa velikim zadovoljstvom ću ti poslati jednu tu Finsku rukotvorinu, prvom prilikom... Da ti to probas, svi mi koji tu nešto mlatimo po vodi je imamo u kolekciji, čak i lovi :stripii:... Pa ako ne valja i dalje, napravićeš privezak za ključeve od nje i opet dobro...  :stripii:

pajdo77

Jedan savjet SMT,vidi ovako. Bacaš,bacaš tu rapalu i neće i onda ti napraviš šta? Pa uzmeš marker i na njoj napišeš "made in China" i poluautomatski je dobitna  :stripii:. Samo slušaj mene i nahebo si ko žuti mačak a ribe ćeš vidjeti jedino na polici u nekom marketu... i to sa povrćem :rofl2: :icon_thumright:. Hebiga eto ja sam te savjetovo kolko god sam znao,sad je do tebe :stripii:

SMT

pajdo77

Bio sam i večeras oko dva sata i sem jednog sitnog udarca pred nogama nikakvih više akcija. Danas riba za razliku od jučer radila na vodi. U obali gotovo ništa. Malo sam i sputan sa samim prostorom. Naime ima jedno 20 metara kamena gdje se mogu kretati i gotovo,dalje je vojska pa neda u njihov posijed i sad ako dođe tu meni na puškomet koji smuđarak u redu,ja ga dalje ne mogu tražiti po obali. Od voblera jedino i isključivo mogu ići plitkoronci jer je plićak a ima i sajli,žica i tko zna čega još. Jedino što ne kužim je to što bacam na sastav struje i kontra toka i onda kad mi baci vobler bliže obali vobler mi ne pravi nikakvu vibru,hebiga još ga voda nosi prema meni pa se ne mrda skoro pa nikako, Možda po danu probat tih par komada pa vidjet koji ima sitniju vibru i njega forsirati,onda bi bar kad ga vučem k sebi malo vibrirao,ovako ko "salma" za baina da vučem. Za ribu manje-više ali na vodi je navečer milina,voda mirna,ima malo i zraka a nebo vedro puno zvijezda,za noćiti dušu dalo. Ajd da nisam išao uzalud nabacao sam kruha patkama i neku sirotu u tom jatu koja se upetljala u neku mrežu čini mi se od pletene čuvarice otpetljo pa se bar ona više ne pati. Nekako je nogu umotala pa se vrtila po vodi uz obalu ko na ringišpilu a ne ide jadna nikud. Mogu vam reć da uopće te patke ne mirišu a stalno su u vodi. Uglavnom lijepo provedena dva sata uz vodu,u prirodi. Ma tko to može platit. Sutra ako bog da idemo opet.  :hi:

No

Ti kinezi su baš čudo.
Ne kaže se džaba- bog napravio zemlju i ljude a kinezi prave sve ostalo.
[/quote]

pajdo77

Otišao poslije šest i sad se dovuko. bacao od mene pa do pol prokopa,dobrih četiri i pol kilometra. I muvo, i jigo, i voblere vitlo al uzalud. Neće pa neće. Naravno od večeras me zovite Betmen ili Bajro šišmiš jer sam upecao šišmiša. Kad mi srce nije puklo od straha valjda ni neće. Zasro sam se,još ne vidim u mraku šta mi se to zapetljala struna i kad sam upalio bateriju a on na špicu štapa e onda sam se umalo šlogiro. Još mi naravno zapetljo strunu pa sam ju moro rezat,otpetljavat,ma sto čuda. Kakav sam ja pecaroš kad prije šišmiša uhvatim nego ribu. Bože sačuvaj i moje pecanje.

Dr.Motte

Vraćam se čamcem sinoć s vode oko ponoći i vidim belku uz obalu skroz, svijetli farovima po šumi. Pomislio sam da se nasukala, međutim je čekala TTS-a sa 9 barži da prođe. Bio sam se usidrio i gledao. Ode belka ali, iza belke pliva kruh, salata, ostaci večere i vrhunac, plove 3 plave vreće smeća! Stoka prvoklasna!

maverick

da ...zna se vidjeti smece iza njih ...nema se tu sta reci
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Ja sam jećer ujutro imao tuširanje u pola šest. Za desetak minuta dobio amura od 17,5 kg. u meredov. Onda se probudio počeo mlatiti repom i svega me smočio. Bilo mu je kasno.

SMT

Eh da, bili smo malo pecati...

Doduše više pričali nego bacali...

Redom,

BF ne ide nikako sa ovim tegovima napred, plafon 20km/h...
Nikad nisam video čoveka kojem treba kupiti 20 l vode  i to gazirane za dva sata pecanja, pa je i to uticalo na brzinu...
CD blue Rapid u rukama ovog čoveka izgleda zaista kao cackalica... Meni se ranije predstavio kao bivši huligan, sada peca sa ovakvim štapićem, ništa mi nije jasno...
Došao je naravno go i bos, standardno.
Nije se hteo mazati protiv komaraca iz inata, da pokaže da nije ribica...
U toku noći je nadglasao riku jelena, tako da su oni priznali kapitulaciju i razbežali se po sumi, a neki i preplivali Dunav...
Posle smo otišli na klopu, nije bio čovek puno gladan, pljeska je planula za 20s... Razmišljam, šta bi bilo da je bio gladan...

Bilo je zanimljivo zaista.... Top momak...

Sent from my iPhone using Tapatalk

maverick

Tako obucen dolazi na pecanje i u pol zime...vise manje nekad zna imati donji dio trenerke...ali carape i patike ne...Koliko se moze opisati covjek jednom slikom govori i ova fotka od jucer...pljusak...a caskaju oni..kao da ni ne pada

deleting this account
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Voli Hondu, vidi se... On može da kisne ali motor ne...

Meni za komplet pribor i ostalo kaže da je sve bzv,  a ne krije oduševljenje Hondom...

maverick

Mislim da je to zbog redoslijeda boja na ovom suncobranu...tu se vidi to njezno srce u ovom gorostasnom tijelu  :stripii:

SMT

Jesu to ove boje? Kako se zovu...