Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

riba je u rini..barem šaran se baca 30-40 m od obale na dravi

pajdo77

Kažu idi navečer blinkat i ja idem i odem i danas oko osam kod flotile. Dok je bio dan nikakvog dešavanja. Jel pao mrak odma mi se struna upetljala tako da se odmotavala sa dvije strane sa rolne a ne sa jedne. Ajd odmoto to,bacio pola strune sad treba provuć to sranje ponovo kroz ringlice. Hebo ih onaj ko ih pravi takve male. Šta fali onima na šaranskim štapovima? Lijepe,velike,debele. Vidim iz aviona proturit a ove bože sačuvaj,neke sitne,gurave,pol sata sam gađo,provučem kroz prvih pet,isklizne mi struna i opet se vrati do prve,pa ospice sam dobio. Jedva svežem kopču,ajd ju proturi kroz onaj split rig na vobleru,još ih ima dva pa se sve nešt sjaji i presijava kraj te baterlampe. Zakačim vobler i nakon par zabačaja mi se ona glupa trokuka upetlja u stunu i kak da to sad otpetljam kad je mrak. Reži stunu pa ajd ponovi postupak. Dakle od dva-dva i pol sata je sam baco pola sata u vrh glave. Sad još u tih pol sata da pogodim koji se njemu vobler sviđa,možeš mislit. Ajd upeco sam jednog ćoravog ispod mjere naravno. Prošli tjedan somčad,ovaj tjedan smuđarke al niti jednog u mjeri. Neznam šta bi čovjek rekao više za to moje pecanje.

nekinho

Opet si upecao ribu, za razliku od mene koji sam jučer zorom bio, vidio vodu i ni peca nisam imao, nego ajde kući još jednom u nizu bez ikakvog desavanja... Morat ću početi petljati najlone po rolama i štapovima. Bar to.  :uf:

šajzika

Daj nekinho nemoj padat na foru.
Vidis da se sprda i s nama i s ribom.
Saptac smudjeva
Audentes fortuna iuvat

SMT

Citat: pajdo77  u Kolovoz 15, 2018, 21:46:04
Kažu idi navečer blinkat i ja idem i odem i danas oko osam kod flotile. Dok je bio dan nikakvog dešavanja. Jel pao mrak odma mi se struna upetljala tako da se odmotavala sa dvije strane sa rolne a ne sa jedne. Ajd odmoto to,bacio pola strune sad treba provuć to sranje ponovo kroz ringlice. Hebo ih onaj ko ih pravi takve male. Šta fali onima na šaranskim štapovima? Lijepe,velike,debele. Vidim iz aviona proturit a ove bože sačuvaj,neke sitne,gurave,pol sata sam gađo,provučem kroz prvih pet,isklizne mi struna i opet se vrati do prve,pa ospice sam dobio. Jedva svežem kopču,ajd ju proturi kroz onaj split rig na vobleru,još ih ima dva pa se sve nešt sjaji i presijava kraj te baterlampe. Zakačim vobler i nakon par zabačaja mi se ona glupa trokuka upetlja u stunu i kak da to sad otpetljam kad je mrak. Reži stunu pa ajd ponovi postupak. Dakle od dva-dva i pol sata je sam baco pola sata u vrh glave. Sad još u tih pol sata da pogodim koji se njemu vobler sviđa,možeš mislit. Ajd upeco sam jednog ćoravog ispod mjere naravno. Prošli tjedan somčad,ovaj tjedan smuđarke al niti jednog u mjeri. Neznam šta bi čovjek rekao više za to moje pecanje.

Moram priznati da ničije postove ne čitam sa takvim zadovoljstvom kao tvoje :stripii:...

Kako onda na kraju pogodis koji vobler hoće?

pajdo77

Pa hebiga SMT imam ih dva tako da se teško mogu zahebat :stripii:

No

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:...

Nadam se samo da nisu oni prestari ABU sa gvozdenom paktom..

pajdo77

Imam takav,taj je majka. Bar znam da se ne mrda pa ga ne bacam. Ove "moderne bacam noćima i nula bodova. Dopi*di mi,reko idem ja to vidit u kadi kad ono kakica,ko da vučem ekser,nije ni čudo što mi neće ništa lupit. A tolko su ih ti Kinezi nahvalili  :stripii:,još ja budala igram na povjerenje pa ih ni ne probam :uf:

SMT

Čekaj, čekaj :stripii: :stripii: :stripii:.. Da moj skromni umni količnik malo bolje pohvata...

Imaš dva kineska? Dve rapale ili šta?

pajdo77

Pa kineska,vid koliko ih ima,valjda bolje zna milijardu i pol kineza pravit varalice nego par miliona Finaca,čist logično

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:...

Jesi čvrst u tom stavu? Da probamo sa tim Fincima?

pajdo77

Ma ne budi lud,ti nemaju blage veze o pecanju. Dobri su jedino u skijaškim skokovima i nordijskim disciplinama. Doduše i Kimi Raikonen je navodno njihov al za pecanje definitivno nisu. Kinezi su zakon...a i jeftini :rofl2:

majstor

Imaš pravo, čemu bacat novce kad i ovako ne grizu.  :stripii: :stripii:

miha

gosn Pajdo mi nekako dođe kao Broj 1 iz Alan Forda (  :character0032: ) ...čovjek prepun životnog  iskustva i narodnih mudrosri .... :hi: