Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Danas smo najbolje prošli na obali. Radili smo sa malo težim priborom, težak rad, 100- gramski stapovi, malo kraći...

Doruckovali smo laganije, tako i smudj ...

mossi

Mlogo se vas dvojica družite ... a ni paprika nije Kissova!  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

SMT

Kako smo pecali, dobro da smo i slanine dobili...

maverick

Odličan ulov...mi smo se za razliku od vas trudili puno vise trudili na vodi...izlazili na obalu samo iz potrebe  :stripii: ribe socijalnih dimenzija
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Studeni 04, 2018, 20:18:33
Odličan ulov...mi smo se za razliku od vas trudili puno vise trudili na vodi...izlazili na obalu samo iz potrebe  :stripii: ribe socijalnih dimenzija

kad bježiš od dobitne kombinacije ebo te baksuz čava  :toothy12:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

SMT

Citat: maverick  u Studeni 04, 2018, 20:18:33

Ovaj se hteo još kupati, kaže da je temperatura vode konačno dobra, da se može rashladiti ko čovek . Al jbg, zaboravio papuče... Valjda mu samo blato smeta kad izlazi iz vode...

retfala

Bravo decki...zavidim vam...nadam se da cu i ja ovih dana nastupat

mlb

Lako ga je sad voditi na pecanje kad ga je žena uštrojila pa više ne pije!! Ono prije je bila igranka!  :uf: :stripii:

Stepa

Bio malo na vodi odmoriti dušu i tijelo od svih zadnjih događanja.
Pecao sa obale pokušavao uloviti šarana bezuspješno, promijenio i poziciju bez rezultata.
Sjedeći na obali gledam, ne vjerujem promet kao na moru.
Netko gore netko dole, ljudi radoznali pa mi dođu na sisteme gdje sam zabacio.
Bar smo se gotivili. Jednom davno mi Rj rekao kako nema te ribe da ustane ujutro rano, jbga sustigle me godine nemam više onog killers elana postajem kao Retfala
U svemu tome pratim malo i opreme drugih kaže mi nećak Ujak pa ti si ovdje siroče
Probudim se oko jedan noći da prošetam Milenka (prostata) promet isti kao u po bijela dana, tko kuda tutnja nemam pojma.
Ribu vidio nisam a i to što jesam bolje da nisam, dobro se odmorih zato što mobitel zaboravih.

Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

majstor

hA hA - dobra ti ova sa Milenkom.  :occasion14:

SMT

Produženi vikend završio sada...

Resih oko Marine da se muvam.

Trazih smudja u plitkoj sporo tekućoj vodi...Dva puta sam se ponadao krupnom smudju, medjutim cverglani udariše gde im mesto nije... Ipak, pribor prilagodjen smudju, uzivancija nije izostala... Swifty, ovaj put zeleni(potrosio sam crvene)i dalje radi, glava 20g, udarci jaki da ne mogu biti jači... Somcad 80+90cm

Snimak radjen levom rukom, jbg nije bilo kamermana... Kakav snimak, takav i ribolovac i ribice :uf: :uf: :uf:...

To je to, nema više, mora se raditi :hi: zabava više ne traje...

pajdo77

Ja mislim da ti lovis sta ti hoces.malo krasnih smudjeva,onda malo som i to ti nije dosta jedan vec odma stereo tj.dva.moze ti bit kad znas.uglavnom ja ti kapu skidam

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

SMT

Hvala ti na komplimentu ali si preterao... Sajzika, svi moji drugari(vole ribu jesti/ne pecaju) i komšije iz ulaza kažu da nemam pojma... :hi: :hi: :hi:

šajzika

Komšije iz ulaza i drugari ribojedi su u pravu. 

Ja cu rskavu  slaninu iz prvog reda a vi se zezajte s pastatima. :hi:

Audentes fortuna iuvat