Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Harley

Prijatelju, nema mene nema smuđa,  ako Bog da iduće godine cu vas naučiti sve tajne vrhunskih smuđolovaca:-P
Hvala za slike

Poslano sa mog E6853 koristeći Tapatalk
Living your dreams, do not dream the life

Stepa

Bio i pretrpio još jedan poraz od šarana, lijepo se proveli, gotivili, veseli li se, do neki drugi put :hi:
Vidio nekakvu čudu flotu šarkova duginih boja  :sha: bez pozdrava :bootyshake: bojam čamac u rozu :stripii: :stripii:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Što ne okači koju sliku smudjeva...kaze drug da si lijepo lovi o :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Trampio  za slinavce jedino ja još nisam ulovio na glavinjaru ništa :BangHead: :BangHead:

KvacakZu

Stepa

ljuska

bio jučer na savi što reći vozio preko sto km u jednom pravcu čamac nismo uspjeli spustiti bili blatni do ušiju malo bacali sa obale popili kavu i pivu  pa polako kući :BangHead: :BangHead: :BangHead:

maverick

Bolje da si dosao do Os...ne treba ti ni čamac  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Debeli šef

hoće raditi ova vertikala i kad zazimi?
ovo je postalo neizdrživo. šibaju kao na kartingu gore-dolje, cijeli jebeni dan. dobih morsku bolest od valova.

i sve neki bijesni motori, kao da ih negdje džaba dijele, a ribu gledaju na televizorima većim nego ja dnevnik doma. ma nisam ja ljubomoran ni zavidan, imam koliko mi treba, ali ovo više nije pecanje.

daj bože neki teški minus i košavu, da kad odem na dunav malo umirim živce.

Dravski vuk

Danas kod Donjeg Miholjca samo mali smuđevi

rj

Citat: Debeli šef  u Studeni 15, 2018, 19:25:10
ovo je postalo neizdrživo. šibaju kao na kartingu gore-dolje, cijeli jebeni dan. dobih morsku bolest od valova.

i sve neki bijesni motori, kao da ih negdje džaba dijele, a ribu gledaju na televizorima većim nego ja dnevnik doma. ma nisam ja ljubomoran ni zavidan, imam koliko mi treba, ali ovo više nije pecanje.

smiri se ..staje polako aktivnost soma ..pa će i vertikala na spavanje ak se ne provali smuđ  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Citat: Simon  u Studeni 15, 2018, 19:51:53
Danas kod Donjeg Miholjca samo mali smuđevi
Bistri li se sto Drava u tvom kraju

Dravski vuk

Bistri,al bila je katastrofa..
Sad su malo krenuli smuđevi,al dosta mali

Debeli šef

Citat: rj  u Studeni 15, 2018, 19:52:23
Citat: Debeli šef  u Studeni 15, 2018, 19:25:10

smiri se ..staje polako aktivnost soma ..pa će i vertikala na spavanje ak se ne provali smuđ  :stripii:
nemam brate više živaca.
danas ostanem u mrak a voda oživjela. prekrasno. i dolaze likovi 20 metara od mene, sonar 22 inča, svijetli kao mjesec. prođu pa su nešto vidjeli, pale makinu i prolaze još jednom. možeš tekmu gledat na tome, pitam likove, oni se smiju ne može, kaže. a ništa, onda idem doma gledati.

miha

Citat: Simon  u Studeni 15, 2018, 20:25:28
Bistri,al bila je katastrofa..
Sad su malo krenuli smuđevi,al dosta mali
........ bila ko bijela kava sada je ko makijato ... :stripii: