Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

silure

na monjorosu nista osim stuke...a stuka ide svugdje...

Stepa

Od sutra sam na poznatim destinacijama sto voli moj Zelenko :love7: svi nametnici,birokrati,ziranti i ostali su dobro dosli na casicu razgovora i ostalo sto ide u takve prigode :icon_salut:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

A ako smiju i žiranti...eto i mene ... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Upravo sam u fazi izrade varalice za štuku, odoh u birtiju po pivski čep, alku i trocu imam. Rezultate objavljujem sutra :be happy: :be happy: :be happy:

Kugla

Ići ili ne hm, vuć sve na čamac ili rekreativno malo sa obale, bemti ovo mi s enikad nije dešavalo da sam na vagi za ić ili ne  :BangHead:

Miro

Ući u čamac i bacat iz čamca - zavezanog   ::)

dravski pecaros

ujtro ako bog da u bjelo brdo na staru dravu mal blinkati... :toothy10:

dravski pecaros

sve bilo spremno za cjelodnevni izlet na 2-3 km drave sutra  i mene pokupi prehlada..da covjek nepovjeruje.... :BangHead:  :angry4:  :blob6:  :grave:

Kugla

Dravski ako te tješi nisi jedini, ni ja ništa bolje  :(

mossi

E daaa sutra se ide na pecanje. Dalj, od 12h pa do fajronta!  :hello2: :icon_thumright:

:occasion14:

Slaven

Kod mene sve spremno za današnji prvi odlazak na Dunav, probna vožnja, pecanje, spavanje, no međutim juče mi rikne auto, mamicu mu njegovu, katastrofa :angryfire: i ajd sad šta da radim cijeli vikend, jel ima neko sa kukom da me odbaci na Dunav, ostavi jedno mjesec dana da nitko ni ne dolazi po mene i mobitel da ni ne ponesem :crybaby2:

maverick

E da je to tako jednostavno...isli bi svi na taj nacin...mogao si malo poslikati čamac iz više smjerova... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Posliko sam, a htio sam i poslikat na vodi, pa sve komplet okačit, al hebiga sad, morat će pričekat iduči vikend

maverick

Imas vjerojatno slika od početka, napravio si ozbiljan posao...podjeli malo s nama  :icon_biggrin:

twister011

Slavene svaka cast. ..bes auto pored ovakvog camca :thumbsup: