Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

crni74 i 9 Gosti pregledava ovu temu.

alex7777

Citat: pajdo77  u Travanj 26, 2019, 09:33:34
Ova Drava ni za ku*ac više nije. Peca 15 minuta onda sat ni pipniti. Žali bože hrane koju pobacam,mogo sam turnus bravaca odhranit do sada. Nit je za pecat,neće bit ni za kupat jer do augusta neće preći 18 stupnjeva nastavi li ovako. Treba tu izgradit jednu nuklearku da ona digne temperaturu za par stupnjeva i u klinac više i voda. Gdje su ti zeleni da im ja objasnim situaciju? Kakve one solarne i vjeroelektrane,kakva je to struja na propuh od njih?Nikakva. Daj ti nama nuklearku pa da se mi grijemo makar ju i u Josipovac montirali,bar će tamo bit cjele godine bal pod maskama  :stripii:
pajdo reko sam ti ja al ti se neobazires na moj komentar POZNAJU TE VEC  :stripii: na prvu ih prevaris i onda skontaju  :rofl2:

Jožef1

Citat: pajdo77  u Travanj 26, 2019, 15:52:16
A čuj PS,ne možeš svakom ugodit  :stripii:. Nekog se mora žrtvovat za opće dobro  :rofl2:
Neće pajdo nokoga žrtvovati, već će prijatelju dati dvije maske  :thumbsup: da se nađe  :uf:  :stripii: :stripii:
Dobar vam dan forumaši  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

No

:hi: 
Bio sam na pecanju.
U nekom, za mene baš ne i uobičajenom zgusnutom rasporedu, ubacio sam jedan oproštajni izlet na Savu.

Bili su nam u posjeti  prijatelji koje smo trebali počastiti ribom. Obećao sam im da, ako ne ulovimo ribu za tavicu da ću poderati dozvolu i preći poput mog prijatelja lugara u pčelarstvo.
Samopouzdanje je bilo razumljivo nakon dva zadnja obilna šaranska ribolova, ali...   :tongue3:

Naravno da smo jedva ulovili dva debela jeza.
Kolega s kojim inače idem na ribolov je očistio ribu i nasolio a onda sam ja preuzeo i naravno ponovo nasolio tako da su te dvije ribe bile dovoljne za pet odraslih ljudi.
Bilo bi dovoljnoi i da nas je bilo više  :stripii:

S druge strane cedevita je tekla potocima, jer tako slana riba se morala razblažiti.
  :pije:

Bilo je slika i tekstova koji se pod obavezno moraju cenzurirati zbog održavanja morala i pristojnog ponašanja mladih naraštaja.

Gumu nisam ni kupao, a dobro je da se i neki od nas nisu kupali.

Prošlo je sve kao tren.

Sava mi nije dala šarana ovaj put, i ja već sad, sanjam dan, kad ću se vratiti po taj dug, a  do tad tablaaaaaa.   :stripii:

Gledajući avione na nebu, kao da sam gledao taj moj let na sjever.

Nužda me tjera na taj put i nadam se  da ću uspješno obaviti tu nuždu na tom sjeveru.  :stripii: :stripii:

Na neki način, i na svaki  način, sve se vrti u krug.

Za neko vrijeme eto mene opet tu.

:occasion14:

mossi

feco

Citat: No  u Travanj 27, 2019, 18:23:40
Bio sam na pecanju.
U nekom, za mene baš ne i uobičajenom zgusnutom rasporedu, ubacio sam jedan oproštajni izlet na Savu.

Bili su nam u posjeti  prijatelji koje smo trebali počastiti ribom. Obećao sam im da, ako ne ulovimo ribu za tavicu da ću poderati dozvolu i preći poput mog prijatelja lugara u pčelarstvo.
Samopouzdanje je bilo razumljivo nakon dva zadnja obilna šaranska ribolova, ali...   :tongue3:

Naravno da smo jedva ulovili dva debela jeza.
Kolega s kojim inače idem na ribolov je očistio ribu i nasolio a onda sam ja preuzeo i naravno ponovo nasolio tako da su te dvije ribe bile dovoljne za pet odraslih ljudi.
Bilo bi dovoljnoi i da nas je bilo više  :stripii:

S druge strane cedevita je tekla potocima, jer tako slana riba se morala razblažiti.
  :pije:

Bilo je slika i tekstova koji se pod obavezno moraju cenzurirati zbog održavanja morala i pristojnog ponašanja mladih naraštaja.

Gumu nisam ni kupao, a dobro je da se i neki od nas nisu kupali.

Prošlo je sve kao tren.

Sava mi nije dala šarana ovaj put, i ja već sad, sanjam dan, kad ću se vratiti po taj dug, a  do tad tablaaaaaa.   :stripii:

Gledajući avione na nebu, kao da sam gledao taj moj let na sjever.

Nužda me tjera na taj put i nadam se  da ću uspješno obaviti tu nuždu na tom sjeveru.  :stripii: :stripii:

Na neki način, i na svaki  način, sve se vrti u krug.

Za neko vrijeme eto mene opet tu.

:occasion14:

No
Ode ti, odoh ja.....bit će više mjesta na vodi, ali za dogledno vrijeme i ja ću se vratiti na stare pozicije.
BRZO I BEZ VEZE

nele01

Moj danasnji ulov

pajdo77

Ja sam se već vratio. Peca od svanuća na feeder ko ludo ali sve peš,sitna kesega i dobio dvije mrenčice kao palac,ajd bar će ih biti za koju godinu. Problem je što Drava curi bar metar u sakundi ako nisam i malo rekao,nosi sve i svašta pa baci hranilicu od 100 grama plus hrana u kamen i onda veži udicu za udicom. U nekom limanu bi se moglo peckariti,na otvorenoj vodi malo teže.

Batica

Konacno lepo jutro, bez vetra i suncano.
Jureci soma i lomeci rame i kicmu teskim glavinjarama, spazismo prijatelj i ja na sred Dunava kako neka crna silueta para vodenu povrsinu. Od sunca i odsjaja suncevih zraka na povrsisi vode nismo mogli lepo da vidimo sta je.
Prvo pomislili krupan som pokupio struk i krenuo ka Rumuniji, medjutim kako se okrenuo na sred Dunava krenuo nazad, ukapirah da je sirndac.
Rekoh, ajde da ga spasimo, na nekih je 800m od obale, odnece ga voda i utopice se.
Tako krene spasavanje, drugo za poslednjih 5 god.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

majstor

šajzika

Kolko se ja sjecam, neki su na druženju objasnjavali kak se ti srndaci vade :stripii:
Svaka cast na gestu :hi:
Audentes fortuna iuvat

Batica

Za rog i zadnje noge.
Inace izudarate zadnjim nogama uzas.
Prosli put samo sam za rog drzao i dobro me izubijao.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

feco

BRZO I BEZ VEZE

No

bio sam na pecanju tu gdje nisam ni sanjao da ću ikad biti.
Pozdrav za pecaroše iz Norveške

DIDAPATAK

..sretno druže..znam da ,gdje god bio, vidjet ćeš nešto lijepo .. :hi:
.. :baba:

pajdo77

Ja bi reko...onako laički da tu na toj vodi rjetko možeš vidit nekog sa bolonjezom  :rofl2:.