Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

ĆIĆOK

Jučer grizli tokovi 2kom. u kilu!

baka

Ako se sad nisam šokirao  :eek: :eek: :eek:  :hi:
Pa to mi je želja već godinama, otići negdje i napecati se takvih pastata. Hebo svu ostalu ribu, ništa me drugo ne zanima dok grizu takvi. Uh, kad se sjetim kako je to bilo prije, komadi 3 u kilu, pa noćenje zbog njih na kanalima, ali teško se više to može naći.

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

DIDAPATAK

..potpisujem Baka  :occasion14: ..Čičok svaka mast :hi:
..od tih pastata,kucina,terpana i ko to već kako zove mi je ukusniji perkelt nego od bilo koje druge riba...doduše i onaj od linjaka je blizu.. :clap2:
.. :baba:

feco

Uuuuuuu......i ja sam ih volio pecati.....na plovak.....davno bilo . :ok:
BRZO I BEZ VEZE

majstor

A najviše ih se sjećam po ubodima u prste.  :uf: :stripii: :stripii:

feco

Joj, da.....peče užasno  :uf: , ali volio sam i pojesti. Po meni jedna od najukusnijih riba.  :ok:
BRZO I BEZ VEZE

Jožef1

Još ko dijete negdje 62-63 godina, koliko sam fasovao batina od drage mi mame  :uf: Štap - ne bambus- luksuz  :no: u ruke, (još sam sinoć nahvatao gliste, kruh pripremljen), umjesto silka neka jaka tanka špaga, od tankog ćavla otac mi napravio neku udicu - i bjež na pecanje na kanal. Mati jadna traži, viće ja šutim i sjedim iza nekoga grma -da se sakrijem od nje. Kanal/i blizu kuće, napecao zlatne karase, sunčanice, kucine i to povelike. Sve te zlatom obasjale ribe (nisu prije kanali bili prljavi, puni otrova...) nanizao na neku tanku granu od ritske vrbe ima riba dobra dužina, preko metar- znam biti će batina- što se nisi javio..., ako se utopiš u kanal, da se nisi kuć vratio.... Sada samo ostaju sjećanja - to ti nitko ne može uzeti- i stojimo ponosno ko živi "spomenici" tog nekoga davnoga vremena i sa sjetom, ponekad pustim i koju suzu, gledam ovu mladež- MI SMO IPAK IMALI DJETINJSTVO....
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

pajdo77

Ova Drava ni za ku*ac više nije. Peca 15 minuta onda sat ni pipniti. Žali bože hrane koju pobacam,mogo sam turnus bravaca odhranit do sada. Nit je za pecat,neće bit ni za kupat jer do augusta neće preći 18 stupnjeva nastavi li ovako. Treba tu izgradit jednu nuklearku da ona digne temperaturu za par stupnjeva i u klinac više i voda. Gdje su ti zeleni da im ja objasnim situaciju? Kakve one solarne i vjeroelektrane,kakva je to struja na propuh od njih?Nikakva. Daj ti nama nuklearku pa da se mi grijemo makar ju i u Josipovac montirali,bar će tamo bit cjele godine bal pod maskama  :stripii:

majstor

Drveče će svijetlit i po ljetu, a ptičice će roktat. Ribe će imati tri glave pa će se povečati mogućnost ulova.  :stripii: :stripii:

Ivan Borojević

:hi: pajdi samo zima a ja se vec u Dunavu kupao. Stalno mi vruce.

majstor

Je, voda je sve toplija. Sada mi javili da je jućer popodne pao i prvi amur na Dravi tu kod nas. Počinje.....  :wave:

Jožef1

Citat: pajdo77  u Travanj 26, 2019, 09:33:34
Ova Drava ni za ku*ac više nije. Peca 15 minuta onda sat ni pipniti. Žali bože hrane koju pobacam,mogo sam turnus bravaca odhranit do sada. Nit je za pecat,neće bit ni za kupat jer do augusta neće preći 18 stupnjeva nastavi li ovako. Treba tu izgradit jednu nuklearku da ona digne temperaturu za par stupnjeva i u klinac više i voda. Gdje su ti zeleni da im ja objasnim situaciju? Kakve one solarne i vjeroelektrane,kakva je to struja na propuh od njih?Nikakva. Daj ti nama nuklearku pa da se mi grijemo makar ju i u Josipovac montirali,bar će tamo bit cjele godine bal pod maskama  :stripii:
Ugasio sam cigaretu u kavi  :baba:  :pirate: od smjeha, čitajući post  :stripii: :stripii: :stripii:  pajdo77  molim te nemoj više  :occasion14:  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

majstor

Vidiš da smo korisni, ne samo dosadni. Zbog nas manje pušiš.  :rofl2: :rofl2:

ps

Maverick ti se nudi da ti dodje pomoc camac pokrpati, a ti bi mu u dvoriste parkirao nuklearku, pajdo sta na to rec? :stripii:

pajdo77

A čuj PS,ne možeš svakom ugodit  :stripii:. Nekog se mora žrtvovat za opće dobro  :rofl2: