Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Pajdo...svi koji drze do sebe u ovakvim uvjetima su prodali čamac   :rofl2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja bi moj iscjepo al ne mogu preko,nema mosta. Kažu ovi iz vlade da smo svoj bonus mostogradnje ispucali. A tamo kod vas svako selo most preko Drave ima,most preko mosta ide. Koju vi štelu imate da mi je znat. Čudi me da i ovaj Pelješki nije počeo od Josipovca pa do Pelješca.

maverick

:stripii: Bolje da nemas mostova, sad se pravi ovi bez stupova u vodi pa nisu ni za pecanje dobri
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

SMT

Krenuli komarci... Ozbiljno...

Na Dunavu uvek lepe slike i kadrovi...

Danas sam se i ja kupao par sati, kao ovo prasence... Voda vrhunska... Bilo je druženja, smeha, po jedno hladno pivce, lagane price u pravom društvu, klope, bilo je i ribolova... Zapinjao jesam, lovio nisam :hi:... Ceo vikend retke i sitne ribe... Sto bi Alex rekao truba...

Sitan smudj

I još sitniji som

Bolje mi ide kupanje :hi: Pustim camac, pa za njim... Kad ga uhvati brzak, a mene panika hoću li ga stici :stripii:...

maverick

Lijepi kadrovi kao i uvijek  :clap2:

No

Bio sam i  ja.

Prije nego sam pošao, testirao sam se na koronu i javili su mi da je rezultat negativan.

Išao sam testirati bućkanje i tu sam ostao negativan

Uživao sam ispijajući jutarnju kavu i promatrajući vodu. Uživao sam i ploveći po toj lijepoj vodi.

Sutra idem u bolnicu i ostaje mi nada da ću bar tu biti pozitivan  :stripii:  :stripii:

SMT

Citat: No  u Srpanj 05, 2020, 21:09:05
Bio sam i  ja.

Prije nego sam pošao, testirao sam se na koronu i javili su mi da je rezultat negativan.

Išao sam testirati bućkanje i tu sam ostao negativan

Uživao sam ispijajući jutarnju kavu i promatrajući vodu. Uživao sam i ploveći po toj lijepoj vodi.

Sutra idem u bolnicu i ostaje mi nada da ću bar tu biti pozitivan  :stripii:  :stripii:

Nada je snaga...

Idemo to “slomiti” šta ima, pa da možemo dalje :icon_salut:... Samo jako, nema predaje...

alex7777

Pajta SMT je uvijek nerazocaravajuci    :hi:

ossa

Od mene smuđ i som oba ispod mere.
Naidju krize, drukcije grize...

majstor

Ja sam na pretragama desetak dana. Ujutro u bolnici, popodne na oporavku na Dravi. Snimili su mi glavu i ništa nisu našli. :stripii:  :stripii: No, drži se.

No

Držim se. Mene su operirali i sad pomalo nadolazim  :oussama-bin-laden:

Nakon servisa 7 dana Sava 10 dana more i onda opet sava

:occasion14:

mossi

:headbang: 

Bio i ja konačno na pecanju.. 5. Put ove godine.. Jeeee

Od 19-22h Malo testirao komarce, okupao par voblera..
Pokušao da se snađem na dosta visokoj vodi..
Klepio jednog bucova bliže dve kile, pliva..
Imao još sitnog dešavanja ali realno osim mene skoro pa niko na vodi.

Danas popravni...

mossi

E da... Još sam na prvom punjenju rezervoara..
Baš je dobro kad si na lokaciji za kratko vreme..  :takoje: :ok:

pajdo77

Otišao poslije pet i već sam kod kuće. Jednostavno to nije za vjerovati kojih kretena na vodi ima..desetke kretena. Vide da ljudi pecaju i deset puta prođe sto metara dolje pa gore a Drave koliko ti srce želi. paorčine žive,u petak sahranio dedu,u utorak digo lovu od djedovine,juče kupio čamac i evo ga na vodi danas. To u čamcu od babe sa maramom na glavi do nećaka ofarbanog u narandžasto,sve se to natrpalo pa da se vidi da se ima. Ja veću nekulturu vidio nisam nigdje kao kod vlasnika plovila. Nema druge nego jutrom u četiri biti na vodi pa dok ne ugrije. Popodnevno pecanje gubi smisao zbog konjusina na vodi.