Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

smudjoslav

Kazu I da "ćorava koka ubode po neko zrno"...   :uf:  :stripii:

Sad bez zajebancije, ja ovoliko kupanje somova nisam u zivotu doziveo...Repovima samo mašu...Mesecina je bila ovih noci I sve se lepo vidi...Sitnog smudja takodje ima u izobilju...I ako ga ne potamane, bice ribe... :hi:

mossi

Hvala Greys, ipak je ovo moj prvi Lowrance.

Ništa ja ne verujem ovoj dvojici.. ccc
Kakvi somovi, kakva mesečina...
Nigde ribe, pitajte Pajdu!

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

SMT

Moja ekipa bas nije imala poverenja u mene, pa su kupili babusku... Imamo i soma i trece poluvreme na Dunavu... Sutra ipak sa teletinom nastavljamo...Na Vagonima smo u vikendici, disco veče :stripii: :stripii:...

SMT

Citat: smudjoslav  u Srpanj 10, 2020, 21:46:06
Kazu I da "ćorava koka ubode po neko zrno"...   :uf:  :stripii:

Sad bez zajebancije, ja ovoliko kupanje somova nisam u zivotu doziveo...Repovima samo mašu...Mesecina je bila ovih noci I sve se lepo vidi...Sitnog smudja takodje ima u izobilju...I ako ga ne potamane, bice ribe... :hi:

Ja sam video ove godine, pre neki dan... U usta sam im ubacivao i nisam upecao...

smudjoslav

Tako se I nama pre neko vece desilo...Kupa se svaki minut u ogromnoj kolicini ali nismo ni udarac imali...Onda dodje vece kad u prvom zabacu imas udarac ko iz topa I uz zujanje, zatezanje kocnice samo pljassss, nesto mora da popusti...(mora jer ne pecam sa jakim priborom, koji bi bio adekvatan za tolike ribe)...
Pa onda dodju ovi koji mogu napolje...
Cudna desavanja ali voda ziva neverovatno...
P.S. zavidim vam na trecem poluvremenu sa babuskom na tanjiraci...Tom slikom je sva draz ribolova I druzenja zaokruzena...
Bravo...Pozdrav za tebe I tvoje drugare... :hi:

SMT

Velika je razlika u borbenosti izmedju prolećno -letnjeg koji je gladan posle mresta i jesenjeg koji je ipak tromiji u istim gabaritima... Mislio sam od ovoga danas da je duplo tezi... jako borben...

P.S... Ovi moji nisu ribolovci, ne prave bas razliku koja je koja riba... Kod “ječma” ne grese :hi:

pajdo77

Sad je jedan i četrdeset. Nakon ovih slika odo ja stat u red pred ljekarnu za xanaxe. Ove slike su stresne za moju malenkost. Molio bih moderatora da mi išteka teme gdje se prikazuju slike ulova inače će biti odgovoran za moj prerani odlazak sa ovog svijeta. Čestitke na ulovima. I ja ću tako kad narastem...i promjenim rijeku...i naučim pecat. Još jednom,svaka čast.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

No

:hi:    momci svaka čast za ulove i za izvještaje
Počeo sam jučer lagano proklizavati u bolničkoj sobi iz koje danima ne izlazim.
Jutro nakon ovih postova i pržene ribe  presjeklo sve :ok:
Hvala    :icon_thumright:

:occasion14:

SMT

Mister No... Ako je to tako, onda je najmanje sto mogu, da  jutrosnje pecanje posvetim tebi...Zadovoljstvo će mi biti... Voleo bih da sam bio bolji...

Sinoc sam imao disco veče, plan je bio biti u 06h na vodi ali sam zaspao... Promenio sam jučerašnji teren čisto da vidim da li znam loviti i na drugom mestu...

Kafa brzo i bezveze, bilo je već 08h...

Čim sam došao video sam da kasnim...

Bilo je nešto i koleterale ali to nije bio cilj... Sto bi se reklo, “namirisao sam krv”...

Izasli su i ovi iz karantina i doneli doping... Nas drug Kawasaki-Daiwa...

Ne znam da li se ovaj računa jer sam bio malo osamucen od jednog piva i vrućine... Pre podne, možda 3h pecanja

Lesath cx 45-135 i orka 9 cm... Dužina 100 cm... Kako taj štap “pripitomljuje” somove, strasno...

Ekipa pravi teletinu uveče će opet biti som, jbg... Pozdravljamo te svi odavde... Drži se...

No

:notworthy:

Pozdrav tebi i tvojoj ekipi.
Zadovoljstvo je vjerujem čitati i gledati ove tvoje izvještaje mnogima, a pogotovo onima koji su  u ovakvoj situaciji, u kakvoj sam trenutno ja
Uživaj

:occasion14:  :occasion14:

:bye:

alex7777

SMT jednostavno KRALJ  :ok:
dok ja ne krenem na vodu  :uf:
serem normalno pajta samo udri svaka ti dala  :hi:

SMT

:stripii: :clap2: :icon_thumright:

Zato ja sad tucem duple smene... Malo odmor, pa ćemo dalje... A možda i ne :stripii: :hi:

maverick

Jedes...pijes...nije mi jasno di se trosis da si tako vitak... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smudjoslav

Negde je pronasao pakovanje "Čang šlang" čaja iz 1996-e... :stripii:  :stripii: :stripii:

majstor

Dođe mi da kukam kao neki, ali se radije prilagodim. Somovi i kod nas aktivni zbog velike i mutne vode. Ja više volim bijelu ribu. No, Nadam se da si dobro.