Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

silure

Vidi sto ga je stiso.. Pa normalno da mu oci iskocile  :stripii:

pajdo77

I on se izbuljio kad mi je vidio facu. Ne znaš tko se više iznenadio,on što je upecan ili ja što sam ga upecao :stripii:

SMT

Debeli šef

više se ne divlja na cesti, sad se frajeriše po vodi.  :sad3:

majstor

Danas Drava u par sati konačno pala, i to 130 cm. Sada naglo raste. Riba je ipak grizla.

silure

Bio sam cijelu noc i ubo u loše...jako slabo svega par udaraca i jako sitni smuđevi, pokusao sam forsirati neke nove varke ali ipak stare su se pokazale opet vise lovnim... Ili sam se ja jednostavno navikao na njih..

damba026

kakvo je stanje sa komarcima na dunavu navecer,jel se da izdrzati??

ossa

kod kuće uz tv jedino na dunavu je zlo
Naidju krize, drukcije grize...

silure

A nije bas toliko apokalipticno, predvecer malo navale ali da se izdrzati preko dana ih isto ima u hladu ali autan je napravio posao...

damba026

hvala lega na info, na terenu sam pa danas dolazim sa posla u os !!!

SMT

Izuzetno su neprijatni, sat ipo-dva vremena pred mrak... Preporuka su deblje pantalone i kačket , pored autana... Nakon 22h je potpuno ok i temperature padaju malo, nema ih ali plihovi ostaju ako se mere ne ispoštuju...

SMT

Javili mi za taj porast... Ako ništa drugo, bar ću motor izuljati.... Plan je bio uhvatiti somce kakvo i pre komaraca paljba... Tako sam lovio somove, da sam pristupio planu B... Znaci komada nula...
Oblači  se, maži se i međju komarce... Šta drugo... A komaraca prestrašno, češacu se do subote :hi:

Ne znam zašto ali sam odabrao neku sporu vodu za smudja, skoro stoji.... Mislim da i zimi tražim brzu vodu, tako mi se valjda javilo u glavi, ko će to znati :icon_scratch:...Varalice standardne ali mi se nije dopalo u toj vodi, radi a ne radi...

Ružno pace sam polomio, odabrah Alexa 6 cm... Debeljuca vibrira dobro u takvoj vodi...

Slomi ih Alex... Bilo je to ono veče, ne bas za pamćenje ali lepo... Bilo je dosta pristojnih dugonja... Udarci ko iz topa, ribe borbene zdravo... Već sam se bio navikao na one sitne, kad veceras...

A panjeva u povratku, slalom pravi :hi:

maverick

Bravo...jedini ti izgleda pecaš...ovi svi se ukopali u te limove...elise...brzine...hebo ih čamac  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Jbg, moj plastikaner od ulaganja zahteva redovno samo sundjer :hi:, posto ih gubim u vožnji... Sto se tiče Honde, razmišljam da im nisam los promoter... Šta sam juče panjeva pogodio i prepilao, čudo da još radi...

Ribolov, ipak živa stvar  :hi:... Moram priznati da mi se posle duže vremena javio osecaj da ne bi ribolov smudja zamenio za ribolov soma... Bili su besni, ljuti ,borbeni, sa sopstvenom najavom da će biti upecani... Uživao sam iako je bilo komaraca...

ossa

Naidju krize, drukcije grize...