Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

smudjoslav

Doniram sundjere mesteru voblera I olovnih glava... :notworthy: :notworthy: :notworthy:

maverick

Neka pravi peševe od toliko  spužve  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Bio malo na vodi... pa da podelim. sa društvom foruma.

Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Parking... Sve je u redu...

Stigla mi kabina za camac iz Kine, uvoz... 200 naših domaćih zetona... Grmilo, sevalo, pljustalo pola sata i više, kabina izdržala ali me kiša oterala kući... Mislim da sam se i pored toga zadnji vratio mada je Dunav prilično pust... Malo ko i peca, nekoliko čamaca... Čini mi se da voda lagano pada, ništa pratio nisam...Petkom je kulminacija pritiska na poslu, “krečana” u glavi, cilj je samo pobeći na vodu...

Sve isto kao i prošli put... U žurbi, nisam menjao dres code, Alex ostao na štapu... Od soma ni traga ni glasa... Sitan smudj...

Kiša lomila veceras, gledam hoće li grom opaliti u one moje “drljke”, a preko dana izmedju pecanja bilo i kupanja... Voda prljava ali dobra za rashladjenje...

Uveče “autan party” i djuskanje uz ubode komaraca... Diktiraju ritam... Disco veče petkom, standardno... Još dupe mokro, trebao sam uzeti one Stevine sundjere, deblji su od mojih...

Ovih dana se “pali”na Alexa... Ovaj ga je doslovce pojeo...

Harley

Living your dreams, do not dream the life

No

:hi: 

Usuđujem se izraziti, u ime svih koji isto misle a neće kliknuti

:notworthy:

mossi

+1

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

nele01

SMT

Citat: No  u Srpanj 24, 2020, 23:25:03

:hi: :hi:

Setio sam te se juče... Polivaju oni gromovi, ja držim kišobran jednom rukom, drugom rukom izbacujem vodu sundjerom iz čamca... Ali provala oblaka više ubacuje vode, nego sto ja mogu izbaciti :stripii:...

Rek’o čovek napisao šta treba juriti po takvom vremenu :stripii:... a šta ja jurim, samo nevolje :stripii:... Tu sam naravno, sam sebi sve po spisku :hi:...  Ne mogu ni napred ni nazad, moram čekati da stane...Ali ako može Markez sa slomljenom rukom voziti, mogu i ja valjda jedan pljusak izdržati...

No

:stripii:   :stripii:

Stoput sam se u sličnim situacijama pitao- pa jel ja to moram?

Jb.g.  izgleda da se mora   :stripii:

Još ćeš se ti pljuskova nauživati   :ok:

maverick

Citat: SMT  u Srpanj 25, 2020, 14:06:13
Citat: No  u Srpanj 24, 2020, 23:25:03

...Ali ako može Markez sa slomljenom rukom voziti, mogu i ja valjda jedan pljusak izdržati...

Daaaa to je ta uporedbaaaa...bravo...ja za takve akcije volje nemam ali navijam za sve ludake ovog svijeta koji to mogu  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Kažu mi juče kući, “Manijak”... Uopste ih ne razumem :stripii:...

P.S... Imam dobro kisno odelo i onaj trenutak da li da ga obučem ili ne... i uvek je ono, “ma nece”...

Naravno, procena totalno pogresna i onda bude kasno za oblačenje... Sinoc sam čak i osigurac stavio oko ruke :hi:...

maverick

Ja uvijek u čamcu imam kisno odijelo i uvijek pokisnem....znaci...normalna pojava  :stripii:

silure

Daa pa obavezno imam dvodjelno i onu pelerinu takozvanu, ali naravno da i ja pokisnem, normalna pojava.. I moram napomenuti ne znam dali je tko skuzio ali izgleda da je stuka pocela, jucer mi 3 otpale u samoj obali.. Nisu neke bile ali eto..

SMT