Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

silure

Da sam reko krenila keciga ti bi je uhvatio  :clap2:  :stripii:

smudjoslav

Bio sam I opet cu... :toothy9:

Neki kažu "kilaši"...Mozda su I u pravu ako gledaju zbirno... :stripii: :stripii:

Uglavnom petnaestak "kilaša" I okokilaša... :uf: :stripii:

SMT

Jutros izašao, izorao jedno 15-20 km terena... U 5 sati ribolova, ako se ne računa jedan smudjarak debelo ispod mere, ni udarca nisam imao...

Natera me ćerka posle ručka na kupanje... Kupanjac, malo ribanje algi, malo čas vožnje čamca itd itd... Drljke mi ostale u čamcu od jutros... Hoće i da je naučim da zabaci koji put... Zabacila 5x i kao dosta joj... Rek’o aj da ja bacam malo... Kaze mi “ upecaj nešto”... Mislim se ja, kakvo je pre podne bilo, od te priče nema ništa... I tako, nakon jedno 5-10 min...

Šta ti je Dunav... Kao da zna da treba poslati nešto... Nije mi dao da se obrukam...

Želja je bila da se pusti riba, morao sam :hi:

silure

Harley

Living your dreams, do not dream the life

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Pustio bi ti ribu i da nisi "morao"  :icon_thumright: :occasion14:

DIDAPATAK

vedro

SMT

Fala Vam Ribarcine, :hi:

Pored nekih decackih ulova koje pamtim svakako, meni jedan od drazih, iako to nije neka ribetina ... Dobro je društvo bilo, zapamticu svakako...

Imao sam sreće, a i som :stripii:... Tako da smo 1:1

Na nekoj glavi od 25g je sedef ELPI Prime 10 cm... Udarca tipičnog nije bilo, negde mu je proslo pored nosa i samo je zinuo...Štap( Tournament) me sve više raduje... Lepo on to baca sve i teze,  kontrola ribe je dobra, lagan je za vise satno bacanje... Korektan zaista, pecanje soma na takav pribor i tanju strunu meni daje pravi užitak... :hi: Dok ne pokida, onda mi je svako kriv :stripii:

nosonja

Poslano sa mog MAR-LX1A koristeći Tapatalk

silure

Ovo je neki buckaris vidim po mesarskoj uniformo.. Slicno sam i ja vidio prosle godine na susjednoj strani, negdje gdje smo ja i smt popili :occasion14: neki dan.. U tom potezu,  :stripii:

nekinho

Bio danas na Dravi, da zaključimo godišnji odmor kako treba pa možemo na posao... Dobio dva šarana, svaki po 2kg. Sad možemo zadovoljni lagano u novi radni tjedan.  :hi:

silure

I ja sam bio,prekopo 10km dunava nisam imao vremena za vise, i prvi puta od kad pamtim da 4 izlaska za redom nisam izvadio ribu,opet sam gubio ljepo ribu,i nesto me ne ide.. Jednostavno ne mogu upecat i sad vec gubim samopouzdanje

Males

Ovih dana sam išao na Dunav, prvi dan probao soma jedan lep se otkacio pred camcem i jednog uhvatim odma posle toga😃

Sutradan sam probao opet soma, ali raubovi bucova su me prekinuli i nisam im mogao odoliti.

Onda je dosao red da probam i smudja😃 i tu sam uspeo da iscackam po kojeg😃

Zemlju nismo nasledili od svojih predaka, već smo je pozajmili od svojih potomaka.