Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Tunjo svaka čast za ulov, iako i Mario ima što pokazati. Što kaže Mario samo pogledam fotke i kao da sam bio, stisao nešto posao pa ne stižem, vajda ću narednih nekoliko dana naći vremena za neko pecanje, sad samo nek kraća vožnja. I da nisam sam bio na Dunavu od prije rata s čamcem pa ne znam te terene, javite kad idete da mi netko usput objasni gdje, šta i kako, Dunav je ipak puno ozbiljnija rijeka od Drave.

Mornar Popaj

Nakon pune 3 godine sam obišao Savske terene gdje sam upecao šarana od 20kg.  I ovaj puta je bilo 20kg ali u nekoliko komada. Osim ribe, dobro se jelo, pilo, spavalo i kupalo.
7 dana pod šatorima prodje za tren.

Jelovnik je bio redom: perkelt od soma, čobanac, pečeni smudj, fiš paprikaš, juneći gulaš sa njokama i na kraju zadnji dan kulen uz pripadajuće materijale.
Baterije napunjene, idemo dalje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Kugla...kad idemo na jednodnevni izlet zovem...lijepo je..sjednes negdje i zabacis...uzivancija..
Mornar...jelovnik je vrhunski...ulove da ne spominjem  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Dogovoreno, bitno mi da malo vidim gdje se vozi, gdje je šta. Onaj pelin se još hladi  :ok: Samo ja ne mogu juriti brzinama kao vi  :uf:

šajzika

Ma kakve brzine druze. Ides ti s pakijem vrhunski. Dunav je tu blizu , eldorado je nadohvat ruke
Audentes fortuna iuvat

maverick

Daa...nema jurnjave...vozimo malo pa stanemo da odmorimo...popijemo po jednu ...pa opet i tako...to sto ti se hladi taman do usca da imamo  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Dogovoreno  :ok: Šajzika je istina, idem lijepo i ja sam jako zadovoljan, još samo da malo više slobodnog vremena uhvatim i to je to.

šajzika

Sad vise nemas isprike. Ne znam gdje je kum, ne javlja se ali odlicna ste kombinacija za brzinski izlet na Dunav po zimi. Cvoknete par smudjeva, podruzite se s dragim ljudima i gas nazad u suton. Zima je zakon
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Joj kum zabrio neku svoju liniju, nagovoriti ću ga ako uspijem

ljuska

Bio i ja na vodi nema dugo evo par slika da ne mislite da me nema

baka

Mogu ti reći da si dobar lik.  :hi: Te ludilo na motorima, te sad ovdje somovi, svaka ti čast!  :hi:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

DIDAPATAK

Citat: Mornar Popaj  u Rujan 18, 2023, 15:32:42 Nakon pune 3 godine sam obišao Savske terene gdje sam upecao šarana od 20kg.  I ovaj puta je bilo 20kg ali u nekoliko komada. Osim ribe, dobro se jelo, pilo, spavalo i kupalo.
7 dana pod šatorima prodje za tren.

Jelovnik je bio redom: perkelt od soma, čobanac, pečeni smudj, fiš paprikaš, juneći gulaš sa njokama i na kraju zadnji dan kulen uz pripadajuće materijale.
Baterije napunjene, idemo dalje.

..kralju.. :hi:  :ok:  :occasion14: točno tako zamišljam idealno Slavonsko pecanje  :clap2:
.. :baba:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

DIDAPATAK

nekinho