Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Bio da iskoristim lep dan.
Westin ipak bode i lepšeg smuđa.
Lep dan, bilo dešavanja.
Ovaj je pozvan na ručak.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Bravo Mossi legendo moja. Pričaj, šta , gde , kako ???:baba:
Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Sve je to do ugla moj Osso.
Ja na obalu izlazim jedino ako je neko potpalio ražanj.

Juče nisam ni sonar koristio.
Osećaj za feeling.

maverick

Citat: mossi  u Studeni 13, 2023, 08:24:10 Sve je to do ugla moj Osso.

Osećaj za feeling.

Drago mi je da si ovo naglasio  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: mossi  u Studeni 13, 2023, 08:24:10 Sve je to do ugla moj Osso.

Osećaj za feeling.

Kako to elementarna kultura i kućno vaspitanje nalazu, prvo čestitam na ulovu... :clap2:
Lepa riba zaista, zdrava i debela... pogotovo u uslovima koji vladaju na Dunavu.
Bravo za ulov!

Ima i ovaj šaljiviji deo, jer sam ovaj tvoj post tako doživeo ... Nadam se da nećeš prepoznati neke elemente ljubomore u ova dva pitanja!

Jesi palio Yamahu?
Jesi razmišljao da promenis nik u Messi?

Ako sam preterao, izvinjavam se tebi i celokupnom članstvu na forumu( nenaviknuti su od mene na ovakve komentare)... Sve je u cilju zabave!

mossi

Hvala, SMT.

Yamaha radi odlično kako sam već napisao. Spržio sam oko 60L goriva od malog servisa. Externi separator nisam ugradio jer sam ličnim pregledom unutrašnjeg separator/filtra ustanovio da posle 3 godine izgleda odlično i da nije do njega ni goriva.

Verovatno je do konektora ili creva, videćemo sledeće leto kad usija limenka.

SMT

Drago mi je da izlaziš... Da komentarišeš štapove... Imaš sve uslove za ovakve redovne ulove! To daje elan za dalje!

Bistro!

maverick

Vas dva ste ovom džentlmenskom konverzacijom...ugasili cijeli internet  :stripii:  Čudo, volim vas obojicu zbog specificnog smisla za humor...uveselite mi dan kad god nesto piskarate i drago mi je da ste tu  :occasion14:  :clap2:

ljuska

Za malo poslijepodnevnog ribolova nije loše

No

Citat: ljuska  u Studeni 15, 2023, 20:32:25 Za malo poslijepodnevnog ribolova nije loše

Za moje snene oči više nego dovoljno.  :icon_thumright:
Laku noć.

mossi

Trebao na vikendicu, ali sam ipak izašao na Dunav. Momentum, vodostaj i lep dan su bili presudni.

Sreo Ljusku, bilo baš dosta ljudi na vodi. Neki lažu da hvataju, neki da ne. Video sam  par lepih 3+kg, uhvatio dva jedva konzumna ( čak na moralnoj granici )

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Bio sam i ja popodne. Dobio nekog tužnog i usamljenog. Ne možeš ti naći mjesto od kožare do prokopa a da tamo igra glava od 30 gr. Tu izgleda treba imati topovsku đulad na ovaj protok. Našao jedva to jedno mjesto i tamo ga i upecao.