Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

No

Ležim u krevetu i pišem izvještaj o proteklom pecanju.

Oprostio sam se od ribolova šarana za ovu godinu.

Ulovio sam štuku oko 3-4 kg i smuđa oko 1,5- 2 kg.

Bilo je to jedno od onih pecanja kada se lomi godišnje doba, kada se u glavi namješta sljedeća sezona.

Sava je rasla, mutila se

Vrijeme je bilo na pola između ugodnoga i neugodnoga.

Na obali se događa striptiz.
Drveće se skida do gola
Vjetar asistira oko grudi i bokova
Sve to skupa otužno izgleda.
Golo drveće na obali, poput ostarjelih golih ljudi na pregledu kod doktora.

To je priroda.

Slijedi pauza od 2 dana i onda novi izlet između dviju obala, između tih ogoljelih grana.

Nosim samo gume i GL
Drugo mi ne treba

tutnja

Sutra bi mogao i ja početi sa gumama ozbiljnije.. Jedino nemam GL-a, sve ostalo je spremno, pa da vidimo šta kaže

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

maverick

Bio jucer....porast ja na odlicnim mjestima...stigao na vrijeme...a kuci bez udarca  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Moj današnji ulov

Toliko o skupom zapadu.. većina koristi pribor ove kategorije, nešto budžet klase i jako malo gornje.

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

flutikazon

Bio jutros malo, od 4 do nekih 8. Malo baco vobler dok nije razdanilo, posle dzig. Dva masenja na vobler i to je sve.
Probah twina sto uzeh od Jovana, smorio se.  :stripii: Druga dimenzija u odnosu na stradic. Sad treba u glavi prebaciti da i stradic radi sasvim ok i da ga treba koristiti i dalje

klenčuga

Bio prvi puta ciljano na štuku sa žlicama, lokacija ZG- Jarun. Nula bodova, ko da nema života u tom jezeru. Vidio tri ogromna amura i to je to. Morat ću se izgleda malo više potrudit da ulovim štuku na Jarunu. Više sreće drugi put.

dravski pecaros

Jel to neka želja tamo uhvati štuku ili nešto drugo ..

Koliko sam čuo,čitao i gledao filmova u Zagrebu i oko Zagreba ima jako puno dobrih voda di se  lovi štuka ..

Jarun nije baš u tom rangu

klenčuga

Forsiram Jarun jer mi je na 100 metara od zgrade, znam da ima i baseva i štuke ali ih nije lako uloviti. Sve si mislim da ću kad tad prokužiti Jarun pa kad mi dođe volja za ribolov samo sjednem na bicikl i obiđem pozicije. Voda je bistra ko potok, ima i dubljih i plićih dijelova a jezero je samo po sebi dosta veliko. Danas sam probao svašta, većinu vremena sam bacao žlice, nešto malo twitch voblere 10 cm i spinnerbait. Jednostavno kao da nema štuke, što mi je malo čudno. Možda jednostavno nisam imao sreće ili nemam pojma šta radim  :uf:

maverick

Bio izlomio se a bolje da nisam...riba je bila u vodi ali nisam znao kako do nje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ivan 84

Nakon 3 ribolova bez griza,4.sreća
Jedan fini 63cm,pravi borac.
Izbijo štap iz ruke.skoro nepamtim
takav šus!!!  :pije:   

I tata bi sine...

Sg.Pepper

Bio, ribe nisam vidio, griza nisam imao! Kolegi štuka pregrizla spagu pod nogama i nestala u dubinama dunava zajedno sa voblerom u raljama, bila je ogromna (:
Ja sam uspio nekako satrati lt certatku, eto mi razloga za kupovinu😂
dec d vej aj lajk it....

crni74

I ja bil danas. Ciljano na basa. Satral se od ribe. Dobil nekih 6-7 baseva od sitnijih do pravog krmka od 45 cm i još ih se par otkvačilo.
Imal sam otkvačivanje još dvije štuke. Veća bila 70+. Uskoro bude i filmić.

Slaven

Som pereko 100 kg, potkacio se za ruku...

maverick

SMT

Uspeo sam danas ukrasti par sati za Dunav... Ovo odelo, ne znam za koje je doba... Sauna... Nisam navikao pecati iz dnevne sobe...

Prvo smo Nidzin junior i ja, zaboli par ovih bucovcica...

Posle sam se uspeo ogrebati za nekoliko boraca... Bolje nisam znao...

Sent from my iPhone using Tapatalk