Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

maverick

Toliko se iplašio da je bacio kljuceve u vodu da ne bi išao na pecanje...pa mu kao fol pali kroz flos.... :stripii: sreća pa Ćava donio magnet a ja jigao i ulovio cijeli snop  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Evo sutra ne idem na pecanje, slobodno je  :toothy9:

mlb

Darko jesi čuo sad , mjesto gdje kugla dere ribu je free!! Možda se i tebi tamo posreći!!  :stripii: :stripii:

maverick

To znaci samo jedno...ti si ulovio a on nije  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

:rofl2: :rofl2: garant će biti sada Čavinih smajlića  :stripii:

maverick

:stripii: Mislim da te bas nece više voditi  :stripii:

mlb

Morat ću pod hitno srediti čamac ako budem mislio ići na vodu!!  :stripii:

Kugla

A nije free, kako susjed kaže ili sam ja ili on na poziciji  :stripii: :stripii:

mossi

Citat: baka  u Lipanj 11, 2015, 12:48:48
Sutra kidam na Dunav na dva dana. Najvažnije, idem isprobati nove ljestve za čamac, bit će kupanja.

:icon_thumright: :occasion14:

Darko

Citat: mlb  u Lipanj 11, 2015, 23:14:44
:rofl2: :rofl2: garant će biti sada Čavinih smajlića  :stripii:

:thefinger: ćavin najdraži a bogami i najskuplji  :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger:

krkane , veći vobler si vidio u mojoj kutiji nego što je taj tvoj smuđ koji ti je opalio leđnom perajom pa glavinjari  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mlb

Mi smo isčačkali smukija ,tebe i gospodina koji nas je posjetio u orašju se još čeka! :stripii: :stripii:

umpahpah

pa vi niste normalni ako ste po ovoj vrućini na vodi!!??? :crutch: :crutch: :crutch:

šajzika

Citat: mlb  u Lipanj 12, 2015, 12:20:32
Mi smo isčačkali smukija ,tebe i gospodina koji nas je posjetio u orašju se još čeka! :stripii: :stripii:
:stripii: valjd cu ove godine jednog klepit :stripii: :stripii:
Iako kak je krenulo zadnjih par izlazaka najbolje da prodam camac i motor i pomirim se  s istinom da to nije za mene :stripii:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

ako bude sve ok popodne idem do drave malo... :hi: