Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

I dosta ti je :stripii:,te šarani te štuke,pa dokle tako :rofl2:

ibro dirka

Idem z jutra malo proba. Prije posla taman da me razbudi koji kad mi pobjegne...

pajdo77

To kad ti pobjegne znači da imaš problem i zove se intontinencija :stripii: :rofl2:

šajzika

Ja cu u cetvrtak. Praznik.
Cist da me smithwick moze zahebavat
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ma onda se svi vozikaju ko da su poludili a i tko zna kakvo će vrijeme biti,navodno će padati

fire193

Citat: pajdo77  u Listopad 06, 2015, 09:33:43
Ajde da netko ide na vodu :ok:,ovih dana se nije previše njih hvalilo da je bilo na pecanju.
Ide se, ide...bio jučer na Dunavu. Dobar primjerak mrene mi pokidao sistem, mamac su bili durboš (dva na udici) oni od 4 kn/kom., jedam manji somić  pušten da raste. Predvečer i u noć bacao voblere al ni udarca...(ito, ssr 7 sfc....) Sljedeće odlazak planiran za petak i subotu...

maverick

Ja planiram ovih dana ali nesto se nakupilo posla...mada kad budem isao idem kod pajde na teren
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Ja cu u cetvrtak ako mi se nebo smiluje. Moze padat kisa ali lagano.
Tu je brate odmah iza panja

pajdo77

Baš da i to vidim. Ponesi si vunu i štrikaće igle da imaš šta raditi dok čekaš da ti zapeca. Popali sve sonare da vidiš šta tu kod mene ima tj. nema :hi:

šajzika

:uf:
bit ce previse malera u cetvrtak na vodi  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Citat: pajdo77  u Listopad 06, 2015, 16:47:53
Ma onda se svi vozikaju ko da su poludili a i tko zna kakvo će vrijeme biti,navodno će padati

Audentes fortuna iuvat

Stepa

Citat: šajzika  u Listopad 06, 2015, 16:45:13
Ja cu u cetvrtak. Praznik.
Cist da me smithwick moze zahebavat

Koji k..rac ti više pecaš :stripii: :stripii: :stripii: još ni deveriku nisi okačio u galeriju :uf: :uf: :stripii: :stripii:
O pa da takve nemaaaaaaaaaaaaaa  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

šajzika

Nesmijem kaciti ribu u  galeriju jer ce svi doći na moj teren :stripii:
Cekam da mi javite kad krene ljepo smudj gore pa cu doci da vas izmalerisem
Audentes fortuna iuvat

Stepa

Ahhaaaaaaaaaaa sad čekaj godinu dana novu pozivnicu  :stripii: :stripii: za ovu si protratio  :bootyshake: :pottytrain2: sad je Slaven na redu  :ok: :stripii: dobar mali  :hello2: :hello2: i indijansko vjeće mudraca bi palo u nesvjest od lule mira :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

šajzika

Audentes fortuna iuvat