Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Bar je pecalo već kada si se napatio sa spuštanjem,nego nisi napisao kako pilotiraš sa čamcem? Trebao si ga isprobati,jel to onaj motor sa onom slikom na kapi ili sam ja nešto pobrkao?

pajdo77

Danas sam planirao malo do flotile vitlati ali čisto sumnjam,već sam dopodne prehodao desetak kilometara. Kranem tu do "gliste" kupiti vorm udice i naravno da nema,produžim lagano po kišici pješke do "udice" tih par kilometara i nema ni tamo,zašto se trgovina zove "udica" kada u njoj udica nema? Onda se i ja mogu zvati ribosmrt ako ćemo se tako bahatiti sa imenima. Ajde produži dolje ispod "Petra Pana" i pod Dravom nađem trgovinu "šaran" iz Cerne je mislim,tamo nađem gamakatsu trojke ali nema bulet-olova nego samo torpilje,jel ima koja lasta? nema ni njih. Ajde sad lagano opet nekoliko kilometara u donji grad i na pivo,zaslužio sam. Grad od 100 000 stanovnika,ne znam koliko registriranih pecaroša i ne možeš u jednoj trgovini naći dvije stvari i to potrošnog materijala. Šta bi bilo da sam tražio neku ozbiljniju stvar poput štapa kad ni udica nemaju. Sprdačina. :baba:

domba

Kad si već bio do Šarana mogao si produžiti 10m i do Balzera pa kupiti što ti treba!  :uf:   :hello:

pajdo77

otkud znam gdje je koja radnja a i noge mi otpale pa sam mislio samo da dogmižem kući. :stripii:,ako na ove udice ne budem imao bar čvoku  povješat ču ih sebi po ušima umjesto pirsinga,nek bar nečemu služe

ljuska

Citat: pajdo77  u Studeni 21, 2015, 08:41:24
Bar je pecalo već kada si se napatio sa spuštanjem,nego nisi napisao kako pilotiraš sa čamcem? Trebao si ga isprobati,jel to onaj motor sa onom slikom na kapi ili sam ja nešto pobrkao?
da to je taj čamac ali bio sam sa svojom yamahom honda će u prodaju a čamac ide odlično

ljuska

Citat: pajdo77  u Studeni 21, 2015, 12:17:50
otkud znam gdje je koja radnja a i noge mi otpale pa sam mislio samo da dogmižem kući. :stripii:,ako na ove udice ne budem imao bar čvoku  povješat ču ih sebi po ušima umjesto pirsinga,nek bar nečemu služe
budi onda u trendu znaš da pirsing možeš stavit i na druga mjesta :rofl2:

ps

Citat: šajzika  u Studeni 19, 2015, 21:30:47
Nedelja je rezervirana za dan na vodi.
Citat: šajzika  u Studeni 19, 2015, 21:59:41
Pa da. Jos ako bude kisa kak maverick kaze niko sretniji od mene. Kedera ima i samo neka pada.
Šajzika, jel uživaš na vodi, u trenerkici? :toothy9: 

šajzika

Udaram po pivu u birtiji. Ak cemo iskreno
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Darko mi bacio kedere iz kante. Pa ti gledaj kog pustas u camac.
Audentes fortuna iuvat

ps

Taj ti je i navukao maler, nepuštaj ga blizu. :stripii:

šajzika

On je samo ljubomoran.  Moji su kederi lovni a on ih baca i kaze kupi u zimskoj luci.
Čudan je on lik al mi je drag
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ta nemojte po Darku,on se drži one"uhvati i pusti" pa pustio čovjek kedere  :uf: :stripii:

Debeli šef

tu vijedi nova parola: pusti što drugi ulovi.  :stripii:

šajzika

Koji ljep dan a ja trunem na poslu.
Morat cu sutra na neko pecanje. Moram zvat darka i sakriti kedere :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Mislim da nece vise ici s tobom  :stripii: sad je jura prva udica sela pa ce ipak s njim  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"