Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Ovaj snijeg sve natjerao u toplinu doma samo totalni zaljubljenici u prirodu prave tragove u snijegu, tako i ja danas ostavio tragove na obali Drave na Pampasu, prosetao skoro sredinom rijeke po sprudu koji je zbog vodostaja i suše iznikao kao gljive poslije kise... pa se pitam, a nemam toliko iskustva na toj vodi, jel tko od vas pecao na ovom potezu, i isplati li se potražiti blinkerom kojeg smuđa tu na pijesku sad u zimu???

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

sad grizu veliki!! :takoje: iako ja hvatam jos uvijek manje :uf:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

maverick jel to gledas po solunarnoj?
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Ne...iz glave... :ok: Ide temp gore...pada ce tlak..predpostavljam

joker

a tako iz iskustva a meni na solunarnoj javlja da je petak i subota udarna al glupa aplikacija nezna da jos nisam ni dozvolu izvadio :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Sad sam pogledao i ja... :ok: osim ako sutra ova juzina ne otopi malo snijega u vodu pa bude pušing  :uf:

dravski pecaros

1.1.2015  popodne pao rekord smuđa koliko sam upoznat ovo sezone 10.70 kg kolega sa posla ga dobi ..kod jelengradskog spruda

maverick

Čestitke ali nije najveci na Dravi ove sezone  :ok:

mata postar

Citat: vedro  u Siječanj 07, 2016, 11:55:38
sad grizu veliki!! :takoje: iako ja hvatam jos uvijek manje :uf:

bratic u nardu se vata krupan smud pa ako si vec prebacio camac uzvodno jer si sam neznas nac mjesto vec moras da zivkas okolo dodi jos koji kilometar mi cemo ti pokazat  :stripii: :rofl2:

vedro

Mata otkud ti znas koi je moj camac i koga zivkam???
Karasica nije nikad bila ovako mala pa kad izlazim na Dravu ide kako tako ali kad se vracam zapinjem za pjesak pa se potrefilo ugodno sa korisnim :stripii:
Sutra sam cijeli dan na vodi pa ako me znas javi se, cisto da znam matu postara.

maverick

Samo da znas, razočarao si me i kao čovjek i kao komunista s tim prebacivanjem čamca u Nehaj  :stripii: Nisam mislio da ces pasti na tako niske grane.... :stripii:

mata postar

:stripii: zaboravljas da obiđem 100kuća i stanova po danu pa cujem svakake price
u nardu je limit cetvorka pa sam i sam limitiran  :no:

vedro

:red_indian: sto ja tebe imam razocarati???  Odkud takve izjave  :eek: :stripii:
Nisam lud voziti se uzvodno i nizvodno po minusu i magli.