Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Sam kmečiš a svaki dan uloviš po neku ribu  :uf:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Maverik  :clap2:
Mi koji ne znamo pecati nikad mrenu nismo ni vidjeli, što je to, kako to izgleda???  :sha:
E Pajdo legendo  :stripii:

pajdo77

Pa mrenčica nema deset deka a ja ću na fizikalnu terapiju zbog lakta od kandžijanja. Baš sam majstor.

šajzika

Bio jesan.
Da se sjecam. Nikako. :stripii:
Niko nist.  Dunav visok i u problemu
Audentes fortuna iuvat

mlb

Da bar ostane takav još neko vrijeme!! :ok:

šajzika

Vjerujem da bi ti nest isceprko.
Spominjala te palestinka.
Kaze s banjxem si uvjek dolazio s ribom kuci :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Zalis ces ti jos za tim divnim prijateljstvom
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Još malo pa će palestinka dobiti ribe  :ok: ako se baš zaželi ima u škrinji još ponešto :icon_thumright:

šajzika

Citat: maverick  u Svibanj 22, 2016, 13:19:54
Drug i ja nismo gotovi :hi:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Sad kad s prckom nisi nista ulovio...dobar ti je i mlb  :uf: Ma ok...ja i prcko postajemo ekipa...ako nista zbog imena  :ok:

pajdo77

Bio od 4-7 i izgleda da ja i Kavasaki nismo gledali iste recepte. On na svoju klopu šarane a ja peševa da se ne možeš obranit :stripii:. Nešto nisam dobro prepiso. Dakle 20-ak peševa i jedan sitan jez. Još mi mili susjed došao pa dva metra od mene pere,riba i tko zna šta sve ne radi sa čamcem. Kultura mu nula bodova :veryangry: al dobro bar je poplašio kojeg peša.

ps

Citat: šajzika  u Svibanj 22, 2016, 15:32:54
Citat: maverick  u Svibanj 22, 2016, 13:19:54
Drug i ja nismo gotovi :hi:
To će mlb da odlući :stripii:a ti ćeš dati oglas, dajem: čamac, motor, sonar... za još jedno pecanje s profesorom mlb :rofl2: :rofl2:   

alex7777

Šajz ja bio na vodi tebe nema ni od korova kad si zdimio :sha: pono malo brlje  :eek: i da vidim peraje kako se rezu  :stripii: a njega nema :sha:

maverick

Jbg kad svi znaju kad kobac ima smjenu pa nema rezanja peraja  :stripii:

alex7777

kontas prije smjene je zdimio  :rofl2: