Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Debeli šef

Citat: maverick  u Lipanj 05, 2016, 15:39:55
Šogi je opak lik  :thumbsup:
je. jučer na crni dekor, danas na ultranarandžasti... bacam u smeće sve orce u prirodnim bojama.  :toothy12:

rj

Citat: maverick  u Lipanj 05, 2016, 15:38:15
Rj je i sad kao gazela kad nosi motor...yamahu nemas di uhvatiti...honda jos ima rucku od naprijed i kmecis

još jedan dokaz da je masni kruh i čvarke puno zdravije konzumirat u ranom djetinjstvu nego frutolino...čokolino i ostale pizdarije  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Smithwick maniac

Citat: pajdo77  u Lipanj 05, 2016, 15:28:12
Dobro Manijače gdje si ti nestao neko vrijeme? Baš sam pitao na forumu negdje prije za tebe. Nemoj se umislit,nije tebe nitko baš toliko željan :stripii: nego lane je bio cijeli niz tvojih slika o ulovu soma a sad na Dunavu krenulo a tebe ni od korova nema :sha:. Mislio sam danas popodne malo na mjesto gdje sam svaki dan pa zavitlat jedan na kedera a drugi na repić al se nešto opet muti vani,moglo bi bit isto kao i jučer,prolom oblaka.

Pajdo nisam jos bio, kuca u izgradnji...
Postujem 15.6. kako na Dravi tako i na Dunavu iako ne treba.
Sto zbog soma sto zbog mrmaka...neka se roje jos  :stripii:
Bit ce slika...valjda!
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

šajzika

Citat: Debeli šef  u Lipanj 05, 2016, 15:39:13
evo jedan šogijev danas od 4 kile.  :pirate:

Citat:
je. jučer na crni dekor, danas na ultranarandžasti... bacam u smeće sve orce u prirodnim bojama.  :toothy12:

čisto vidiš desno od žutih kljesta koje dekore forsira  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
tak da znamo na šta ide  :hi: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

ps

Citat: maverick  u Lipanj 05, 2016, 15:36:19
Kume....ubi ih onaj volan...nije ni sajzika sto je nekad bio...od onakvog momka ostala samo sjena  :stripii:
Sjetio sam se , nema to dugo, kada si pričao, ide Šajzika  nosi  Ðoniku kao igračku, kada ti je predao skoro si dobio bruh :stripii:šta se s tim dečkom dogodilo preko noći :sha:

šajzika

Opet sam ja na tapeti. Još samo da se mlb priključi i popljuje me.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Treba na kamionima ukinuti servo,dok se na fapu i dajcu vrtilo na silu ti šoferi bili ljudine :stripii:

ps

Smithwick maniac

Citat: pajdo77  u Lipanj 05, 2016, 20:35:48
Treba na kamionima ukinuti servo,dok se na fapu i dajcu vrtilo na silu ti šoferi bili ljudine :stripii:

Servo, jorgan i internet u kamionu pa sa dvotaktnog donija na cetverotaktnu hondicu jos kad objavi da kupuje imax odijelo biti ce to jasan znak....

mlb

od kad se pomirio da je pod ženinom komandom ponaša se ko podojeno djetešce , pa se malo opustio  :icon_biggrin:

mlb

rj

prvi mrazevi ...japanke na nogama ...kad zaladi upada u sandale (sa širokim kaišem) ..takvog sam ga upoznao ...gdje nestade ta ljudina  :sha:  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Ima sreće što hondu svaka dva dana skida i stavlja na čamac inače bi baš omlohavio :stripii:

ps

Citat: mlb  u Lipanj 05, 2016, 20:44:59
od kad se pomirio da je pod ženinom komandom ponaša se ko podojeno djetešce , pa se malo opustio  :icon_biggrin:
Citat: mlb  u Lipanj 05, 2016, 20:45:23
uzeo je i imax  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Susjed nemoj ga više braniti :stripii:

Smithwick maniac

Citat: pajdo77  u Lipanj 05, 2016, 20:50:11
Ima sreće što hondu svaka dva dana skida i stavlja na čamac inače bi baš omlohavio :stripii:

:stripii: :stripii: