Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Debeli šef

Citat: šajzika  u Lipanj 05, 2016, 18:19:32
Citat: Debeli šef  u Lipanj 05, 2016, 15:39:13
evo jedan šogijev danas od 4 kile.  :pirate:

Citat:
je. jučer na crni dekor, danas na ultranarandžasti... bacam u smeće sve orce u prirodnim bojama.  :toothy12:

čisto vidiš desno od žutih kljesta koje dekore forsira  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
tak da znamo na šta ide  :hi: :rofl2: :rofl2:
nema tu tajni ni laži. jedina je logika nelogičnost. :-)

pajdo77

Bio popodne jedno dva sata tu kod mene,izvuko se na vodu20-ak metara i na kedera ništa,kišne gliste mi danas ni bjela riba nije čopala a o blinkerisanju da ne trošim riječi. Ni peca na ove tri kombinacije  u malo više od dva sata pa se ti moj majstore smatraj. Neka trojica majstora bučkaju ko da je pol ljeta a ne lovostaj,prolaze kraj ribarskog al ove to ne sekira ako i ima nekoga tamo ili su zauzeti svojim poslom :pije:

Smithwick maniac

Vraca mi se povjerenje u godinu, ipak ce biti sve u redu.... :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Darko

Citat: pajdo77  u Lipanj 06, 2016, 20:01:37
Bio popodne jedno dva sata tu kod mene,izvuko se na vodu20-ak metara i na kedera ništa,kišne gliste mi danas ni bjela riba nije čopala a o blinkerisanju da ne trošim riječi. Ni peca na ove tri kombinacije  u malo više od dva sata pa se ti moj majstore smatraj. Neka trojica majstora bučkaju ko da je pol ljeta a ne lovostaj,prolaze kraj ribarskog al ove to ne sekira ako i ima nekoga tamo ili su zauzeti svojim poslom :pije:

bijeli čamac i yamaha 20ks gore  :stripii: , jesu ubućkali šta
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

pajdo77

Bit će sve ok,ja nastavljam gdje sam lane stao,otkud znam jesu li šta klepili,bar da jesu kad ja već nisam,bjeli čamac je a motor nisam vidio,tak su proletili da sam mislio da će onaj koji je ležo na palubi danas završiti u dravi

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Negdje prije četiri sam već imao štapove u vodici i ništa pipnilo nije za sve ovo vrijeme do maloprije kada sam se vratio. Neće kedera pa ajde još nekako al neće ni snop kišnjara,ni bjela riba ih ne skida. Baš ništa se ne dešava. Promjenio dva mjesta,kod mene kamen i dubina na ovaj vodostaj preko tri metra i više a ima i zemlje za neko somče. Blinkerom vitlo ko nespašen oćeš prema obali ili na pola Drave,vuko po dnu,iznad njega,cimaj i klimaj..ma nema šanse. Izleda da je moj plafon plovak i deverike,jezevi a za ovo pecanje nisam još dosta narasto :rofl2:.

Smithwick maniac

Pajdo bolje da si gospodu zadovoljio.
Od 3.30 u zoru do maloprije da vidis nestasluka! :eek:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Ništa blud i nemoral,samo zen filozofija..voda,lopoči,cvrkut ptica,muk riba..na to se sad furam :rofl2:

mossi

pajdo77

Čučio od 4 do 8 i jedan mrljav pec na džigericu. Prošla dva kruzera i reko sad ih je digo,ma digo je klinac. Mora da mi je prekratko džigerica bila u pacu,sad sam je ostavio na pol čamca da prokuha. Kad to do sutra odklopim ima da sva riba iz Dunava dođe u donji grad. Na kedera neće nikako a blinker treba spremiti do jeseni. Al bilo je fino muliti na vodi,jedino ove donjodravske patke krešte ko poludile dok i njih ne upacujem,svežem silk za batak i frljnem na soma :stripii:

pajdo77

Situacija ista ko i ovih dana,samo jedan kruzer. Da ne pliva svašta po vodi pa se veslom rješavao drloga zaspao bih. Još sam onu džigericu ostavio u čamcu da se usafta i kad sam jutros dotako poklopac od kante iskočio je ko cura iz torte od plinova a smrdi za nevjerovati. Gdje god odgurnem kanticu ne vrijedi,ugušit se. Dobro pa sam ponio rukavice pa nisam morao golim rukama prčkati po kanti. Jedini problem je što sam ženi maznio rukavice koje koristi kada se farba pa će bit nestašluka kad otkrije da joj fale. nema tu na ovu vodu ništa bez nekih dubokoronaca ili onih glavinjara pa pretražiti malo više terena,ovako neće. :hi:

ibro dirka

Pajdo ja mislim da moraš teren mjenjat... Neku večer sam vidio vidru da se muva na tom djelu od želje pa na niže...

nekinho

Ma to je Pajdina domaća, nikom nije rekao da uz mačku ima i nju... Lako njemu što ona tamani ribu da joj krzno bude meko i sjajno...

pajdo77

Treba mjenjat teren,to definitivno a vidra ne prilazu,reko sam da ću od nje napraviti kapu i izgledati ko Dejvi Kroket :baba: