Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Smithwick maniac

Vidra je kao i pajdo dobar pokazatelj netaknutog i bogatog ribljeg fonda  :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Za razliku od vidre ja nisam nikakva opasnost za ribu,evo baš jutros pecam ja kad čijem nešto prede..ma šta prede koji vrag,pogledam preko stranice čamca kad ono smuđ tako oko dvije-dvije i pol kile došo se pomazit. Ajd šta ću s njim,stavim ga u krilo i milkim a kad je počeo teže disat pustim ti ja njega nazad. Eto jedan primjer koliko ribe imaju povjerenje u mene,znaju da im neću ništa. :stripii:

ps

Nije ono "Šaptač smuđevima" bez veze :rofl2: :rofl2:

DIDAPATAK

..eh...bio u luci od pola sedam do 11...ni da pipne  :uf: meso,glista,kruh,crv,dva kukuruza  :dontknow:
..onda me Dara  :notworthy: nazvala..mladi kumpiri,teletina i zelena salata  :jede:..tu me dobila  :stripii:
.. :baba:
..od 20-tak ljudi niko ni kedera,jako pada, vratili se neki i sa Dunafa - nikom ni mrc  :crybaby2:

peugeot

dobro je to dok ti koji se vračaju sa dunava pa viču ni kvrca ali kad budeš čuo bilo svega a pitaš gdje je riba ostavio kod rrf  :stripii: :stripii:

šajzika

Bio sam i ja na dunavu. Nekog forumasa sam sreo al da me hebes nesjecam se kojeg.
Cuga bila na najjace. Cekao sam brodove da se mogu zabijat u valove.
Dosao sam kuci pjeske ,bos u 4 ujutro. Pecao naravno nisam
Bas sam idiot. Cekam jedan dan i onda zašajzam. Smece
Audentes fortuna iuvat

mlb

A to ti dođe isto ko da si pecao cijeli dan! Nebi ništa više uhvatio  :stripii: :stripii:
Jedino što do sutra kod kuće moraš biti ko podojen  :binkybaby: :binkybaby: jer će biti vatre  :rofl2: :rofl2:

šajzika

Fala bogu pa ode sutra ujutro za dubrovnik.
Mos mislit kad mr palestinka vidila u 4 ujutro namontiranog na vratima :stripii:
Gdje su ti cipele i gde je auto :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Prije sat sam dobio podroban izvjestaj s njegovog pecanja....toliko se nisam nasmijao ima dosta dugo. Molim tog forumasa koji je bio na kanalu da se javi i javno ispriča za to sto je učinio kolegi šajziki  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Bio dva dana, pogledao utakmicu, dobio jedno somče koje sam pustio i ostalo pušiona. Barem sam se naspavao samo tako, ali od ribe nula bodova, ne samo ja nego svi.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

mlb

Divim se toj jadnoj ženi , treba joj spomenik dići!! Moram pod hitno na vodu da joj donesem smuđa da žena vidi da postoje još ribe u rijeci!  :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

bio veceras od nekih 21h do maloprije jedan 1,5kg al brate mili tako se nikad nisam natopio kise u zivotu a da bude jos jace ubise me komanjđerosi strava i uzas sto vise kisa pada oni žešći  :uf:

grga

aleks bio sam i ja i taman se  usidrio i opali pljusak pa bježanija  :uf:

šajzika

Citat: maverick  u Lipanj 11, 2016, 18:38:40
Citat: šajzika  u Lipanj 11, 2016, 13:51:18

Gdje su ti cipele i gde je auto :stripii:

Jesi nasao auto  :sha:
Ma ostavio sam ga na neptunu. Nisam htio vozit onakav :stripii:
Audentes fortuna iuvat