Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..dat će Bog dobrima...a možda i nama  :stripii:
..navijam za tebe  :icon_thumright:
.. :baba:

Sg.Pepper

Bio sinoc malo na dunavu, prvo uhvatim jednog 1,5kg u 20do9 a kolega pol sata kasnije 5.1kg sve u svemo bilo jako fino
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Bio sam i ja jutros pa se ne hvalim :stripii:. Otišao jedva svanulo i bio možda tri sata. Na kedera neće,zdropljenog kedera ni mijau a na silikonce nije ni reagiralo,mora da su neki grbavi. Drava naarasla od jučer,vidim i gore miholjc i belišće isto a izgleda da će doći i Mura dakle pušiona. Evo brzo će i proći šesti mjesec a voda ni za pecanje nit za kupanje. Uglavnom drek od godine.

Rap

Bogme nosi panjeve ko mutava

Kugla

Natjerao sam se jutros ustati i otići malo odbacati na Dravu, naravno trebao sam puno ranije otići, od ribe ništa, par raubova bucova, voda velika i brza, i komaraca i nije bilo puno koliko sam očekivao.
U narednim danima valja ranije ustati  :ok:

No

Bio od ponedjeljka do danas. Kolega slavio rođendan.Ispekli prase. :jede: Pojelo se, :pije: popilo, bilo harmonike, pjesme.
Ulovio sam jednog šarana 4,70 kg.
Onda se sava zamutila i podigla.Odustao sam od šarana i iščačkao dva smuđa.
Bio je to još jedan ribolovni izlet,iako je u njemu bilo svega više nego ribolova.

nekinho

Doktore No opet si bio u raju.
Još kad čujem da je bilo harmonike, e to je pecanje,  :ok:
ma sve samo ne pecanje!!!!  :hi:

Harley

Nevalja ti vaga na koju si vagao šarana, ili je smrsavio slusajuci ekipu kako pjeva.
Smijete opet peci prase, bilo je ok :-).
No, vodio sam gosta ponovo na Unu na plotice sa banjaluckim kolom, jbg covijek je ostario, nema vise filinga, opet je izgubio!
Living your dreams, do not dream the life

No

Citat: nekinho  u Lipanj 23, 2016, 20:51:34
Doktore No opet si bio u raju.
Još kad čujem da je bilo harmonike, e to je pecanje,  :ok:
ma sve samo ne pecanje!!!!  :hi:

Bio sam, i ne bi vjerovao, otišli ljudi 100 km u jednom pravcu po tu harmoniku i sutra se vratili.
Nisam ja neki,ustvari nisam nikakav pjevač al duša mi titra kad je pjesma lijepa.Volim.
Zamisli pjevaju  pjesmu "Konji jure prava je milina", a na livadi par stotina  metara od nas trče konji.
Ima tamo oveće krdo konja koji se slobodno kreću i borave tamo gotovo cijelu godinu.
Bilo lijepo.Vatra je gorila do duboko u noć.Razlile se razne priče,razlili se osjećaji.
U tom odsjaju vatre odslušali smo i prenos utakmice sa Španjolskom
Malo je reć da smo bili opijeni bijelim vinom i atmosferom
Nema te kočnice koja bi držala tu radost na okupu.Kad je sudac odsvirao kraj, explodiralia su grla, i konačno smo mogli tu večer privest njenom kraju s prvim minutama novog dana.
Digao sam se malo teže u 3 i 20 al sam se digao i svjedočio rađanju novog dana čekajući šarana.
Što se mene tiče,bilo je to i sve i pecanje.
Idući put bit će samo pecanje.Uletio sam u vrijeme posvećeno divljaku šaranu, i idućih mjesec dva provest ću čekajući njegova divljanja i silovite bijegove.
Sjedim neki dan u čamcu i zamišljam kakva bi to riba bila,da ima čvok smuđa i bijeg šarana.Kad bi se te dvije ribe pomiješale bio bi to ribolov za infarkt. 

Citat: Harley  u Lipanj 23, 2016, 21:28:54
Nevalja ti vaga na koju si vagao šarana, ili je smrsavio slusajuci ekipu kako pjeva.
Smijete opet peci prase, bilo je ok :-).
No, vodio sam gosta ponovo na Unu na plotice sa banjaluckim kolom, jbg covijek je ostario, nema vise filinga, opet je izgubio!

Ma vaga mi nikad nije bila važna.služi mi kao orijentacija.
Gosta bi mogao obučit,naučit da koristi banjalučko kolo.Ne možeš reć da je čovjek star dok god ima volje za seksom  :ok: ,a vidio si da je opak što se tog tiče.  :stripii: 
:stripii: Znači nije star samo mu pokaži malo filinga.Pozdrav sve trojici  :icon_thumright:

baka

I četvrti put za redom idem noćiti na Dunav i nemam nijedno jedino pecanje. Ništa, nula bodova, Dunav ogroman, komaraca milijarde, ali nema veze bit će bolje. Upoznao dečke iz Austrije što svake godine dolaze svojim brodićem na tjedan dana pecanja i baš su potrefili vodostaj.
A riba neće i neće, jbmti na ovu vodu se prije znalo dobiti somčadi, a sada pušiona.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Upravo sam zato odustao od nocenja... :crybaby2:

pajdo77

Bio sam do Drave,susjed par dana tu kod mene dobije po kojeg. Kaže da je u svima našao po peša u želudcu. Sad jel to čista slučajnost ili ih brko voli pojma nemam a ja ih bacam po bentu. :uf:

Smithwick maniac

Jbg. ja sam svom danasnjem iz zeludca izvadio dobar komad kore od drveta pa mi ne pada na pamet da zabacim na koru.
Inace skoro u svakom budu rakovi.
Mrmka nisam nikad nasao u somu  :stripii: a siguran sam da mu to dode otprilike kao djetetu sladoled ili Sajziki pivkan.
Samo ga labazne! :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Stepa

Citat: baka  u Lipanj 24, 2016, 15:34:26
I četvrti put za redom idem noćiti na Dunav i nemam nijedno jedino pecanje. Ništa, nula bodova, Dunav ogroman, komaraca milijarde, ali nema veze bit će bolje. Upoznao dečke iz Austrije što svake godine dolaze svojim brodićem na tjedan dana pecanja i baš su potrefili vodostaj.
A riba neće i neće, jbmti na ovu vodu se prije znalo dobiti somčadi, a sada pušiona.

Svi se zavučemo u hladovinu ili kraj obale a šaran se javljao na samoj polovici tamo gdje pecaš j bga vrijeme nije baš za ćubit na po dunavca ako hoćeš šarana moraš se malo osapunat :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu