Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Zagor

Drava me još uvijek nevoli. Nije bilo rauba ni cmoka. Samo jedna mala stukica i to iz treće. Prva dva puta se zaletila na pikesheda 17, a ulovila se na Kopyto od 10cm. Jelen u Mađi poceo sa rikom. Sad ce i smuđ krenuti.

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

grga

sad se vratili mićko se upisao sa dva smuđa  jedan dve i sto drugi dve i tristo ,nadam se da će stavit slike non stop se nesto izvlači a moram ga deset  puta slikat ko da je za naslovnicu  :uf:

nekinho

Vidim sliku onako usput i već sam pomislio da nam bivši ministar gospodarstva počeo pecati, da siroće nema za dobar čobanac nego peca štuke da ima za kakav fiš paprikaš, kad ono nije Vrdoljak  :eek:  nego je Zagor  :stripii:

Zagor

Ja ti samo kupujem hlače i gaće, a majice nosim samo koje dobijem na poklon od osječana. Kako je Šajzika proširio glas po Osijeku da sam gol i bos očekujem novu zimsku kolekciju  :stripii:  :rofl2:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

šajzika

Samo se ugledaj na mene, vec si spreman za zimu :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Mornar Popaj

Prošle dvije noći na Savi spektakl
Po noći velike deverike i šarani a po danu veliki amuri. Upala svih mišića

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

DIDAPATAK

..ma neka si se ti sretno vratio s mora(malo sam se plašio da ti one strankinje nedođu glave)  :stripii:..a tvoje ribe su te čekale  :clap2:
.. :baba:

Dukulele

Eto, iso ja malo setat kerovlje jucer u Azil pa sam onako nusput poneo svoj spagetti stap (sto ga Pajdo voli od milja nazvat)  da malo proletim kroz ono lijepo kamenje nizvodno od Azila.
Rukisaki na ledja, ladno pivce uspavano u njem i ajde Dukulele strikaj lagano.

Posto sam tamo prvi put, htio sam provizorno preletit sto duzi dio te obale tako da sam svakom mjestu dao par bacanja na dva voblera pa sta mu dragi bogo dadne.
Prvo mjesto, treci zabac na vjernog ugly ducklinga vodjenog ful po povrsini, bajos ko novorodjence :)

Zericu nize, isto ruzno pace s eklekticnom i momacki brzom prezentacijom na povrsini,  stukalica mala je pala.

E, tu se situlacija komplikuje i ostavljam svoje vjerno ruzno pace na nekom Dravskom kamenu, zao mi ko keru jer sam se bas naviko vodit ovaj vobler i posto komotan s njim.

Vadim neki noname kirvajski voblos i polazem sve nade u njega jer sve ostalo sto imam nemog vodit po povrsini kako sam zelio i volio.
Vec pada mrak, ja proseto po vecini kamena i iako ne rauba ni komarac a kamoli riba, bacam iz objesnosti svakako, pa sam poganjo vobler uzvodno na vodu i tjero ga stapom na kamen van struje pa polako na obalu.
I onda je lupio ovaj somicak lijepi, ono sto mi ovaj pec cini posebnim je to da je ovo prvi put da sam osjetio da riba lupi i ne uzme varalicu i onda dodje drugi ugriz pa kontra i ajde mali van.

Za jednu opustenu setnjicu sam i prezadovoljan :)

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

Nema Dukulele sa dva izlaska sa mnom si postao majstor :ok:. Još da ne pecaš na štap koji se savio ko visibaba osjetio bi ti i kad ti je prvi put klepio :rofl2: :icon_thumright:. Moro sam te malo pelcovat :occasion14:

Dukulele

Kapetane moram priznat da mi je prva velka skola kod tebe bila ta sto sam vobler vodio ko starog kera na povodcu, ostari jadan dok ga ja izvucem iz vode.  Cim sam malo dokucio da brzina itekako igra ulogu i jos par nekih fora, sad je to druga prica :)

A stap ne menjam do daljnjeg, ubili me svatovi, radi dobro visibabica za ovu djecicu sto ja vatam, napelcovo si ti mene Pajdo  - nema tu pogovora - al dok ne klepim neku konkretniju ribu, nema mrdanja :)

Evo recimo iduci put ces mi malo pokazat kako s gumom radit, dzaba sto sam ja to kupio, skoro Sefika pozvakala ko gumene bonbone jer mi samo stoje jer ne znam sta s njima radit :)
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

Pa koliko ti godina imaš da ne znaš sa gumom,skineš zaštitinu foliju i natakneš :stripii:. Za jigovanje moraš naći neki plićak kao npr. nogoper na copacabani jer tvoja motka ne može nositi jig glave koje bi se mogle voditi na pet metara dubine a da pri tom osjetiš dno,mekana ti motka prijatelju moj :rofl2:

šajzika

Jos da si smudja dernio i onda imas sav zivotinjski svijet koji fatarimo najcesce na varalicu
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Jel ostalo šta u Dravi nakon ovoga tvog šetanja Duksone???
Mislio sam ići, ali sad nema potrebe ni smisla... :uf:

pajdo77

Pazi,tri različite na malom prostoru pri jednom izlasku :takoje: i zato majstore kapa do poda :hi:

DIDAPATAK