Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

raso

Ili u Dravi nema smuđa ili ja ne znam pecati :BangHead: :BangHead: :BangHead:

maverick

Ma ima...samo je nesto mrljav u zadnje vrijeme...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

A jbt padobranaca ( i to bez padobrana) nemozes vjerovat  :uf: :veryangry: al neka samo polako  :tongue1:

Mudri

Ne sekiraj se,samo jezevi grizli,i svi pušteni,čekaju tebe tvoje ribe  :icon_salut:

Dukulele

Jucer iso besposlovno za Mioljac pa sam se sunovratio kod druga huntera zapazarit Salma malog i pokupit neke gume koje mi je darezljivo darovo, svaka mu cast! :)
Kad sam vec bio u Mioljcu, oso sam na malu skolu pecanja kod meni dragog prijatelja Kine (naravno da mi je isprdo stap i moje vezove i tehniku:)  ) 
Nakon prodika je bio freestyle na nekom kamenu pa sam stavio tog salma thrilla od huntera i odma klepio lijepog Klena :) Sliko nisam jer sam jedva stajo na izbocenom kamicku (ali nisam prao ...cku).
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

davno sam ti rekao da je salmo mila majka

Dukulele

Je on meni cudan, a i ja sam cudan, al kontam da cu ja s tim cudom lovit :)   Pajdo jos mi samo stap fali da ti budem dostojan mali od palube :)

pajdo77

Ma ti si meni dobar i sa nacrtanim štapom :hi:

maverick

I šta sad...nakon ovoliko tepanja...jel će te se uzeti ..... :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Vidjet ćemo na idućem pecanju :rofl2:,sad smo već par puta izašli zajedno  :stripii:. Nekad se zapitam gdje sam ja strajbo svoje godine,nikad se uozbiljit neću.

Dukulele

I Sefika je pocela sumnjat, moro sam joj pokazat sliku  - i svaki put moram mirisat po Autanu da ne sumnja jos vise.   A cuj, malo ofiramo, dobri smo si, popije se, odnese covjeka :)

El vam kazem ljudi da je ljubomorna i na ribu zenskog roda, samo som, smudj, amur, klen i balin - nema za mene spasa vise....

Zagor

Zato čamac nazoves po njoj i kupio si mjesec dana pecanja s Pajdom  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Dukulele

Zagore sjajna ideja! Tako ce bogme i bit! Ovo si izveo vrhunski,  tu ju dobivam dobrano - samo sto ce malo cudno zvucat kad budem pusto Pajdu u Sefiku, al on je Sensei pa je to sve ucenje naucenje :)  I nedo bog da vas se vise nareda na Sefiki, malo ce narod cudno gledat, al neka :)

pajdo77

Kad ja stisnem ovu "šefiku" koju ako bog da sad kupiš oko sedme čakre ima da ide sa litrom benzina do izvora Drave,nizvodno se i tako puštamo.

Dukulele

Zamjerit ce mi Maverick sto smo offtopic, stob reklo skidajte se sa Sefike ako boga znate, pa to ima pedest kila!  Pajdo, sedma cakra velis?  :)  Znas ti lisac stari di treba stisnit!