Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

No i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Dukulele

A majke ti! 
Mislim da se ovo tako potrefilo jer Pajdo nije na vodi vec koji dan pa je i riblji fond malo zivnio :)  Ma decki ovo sve stane u najlonsku kesicu,  meni je nedosanjani san smudjina - sve ostalo pustam bez obzira na velicinu, prava sreca ce bit kad klepim smukija :) Al da je bio gust,  bogme je bio gust!  Sreo sam par ljudi tamo tom stazicom negdje pice jos dalje nizvodno, pozdravili i osli, nisam vidio pribora.  Sve se ponadah da je neki forumas da mi malo pomogne oko piva i tako to, al vraga :/

@nekinho,  ma ostalo je, ostavim tako pokojeg bajina nadrndanog da dize Pajdi tlak i moral :D
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

dravski pecaros

Citat: pajdo77  u Rujan 04, 2016, 20:15:47
Dravski jel nema neke mogučnosti iz čamca bacati mačak pa pregrabljati dno? Nije to vjerovatno moglo otići daleko,keder sačmom ili šta već imaš pri ruci.

probo sam sve ali nisam ga uspio zakačiti i izvuči...štap isti je nabavljen novi još moram viditi di mi rola penn slamer  najjeftinija  :hi:

No

:hi: Možda dobar sonar i par sto metara vozanja lijevo desno,gore dole.   :dontknow:

Smithwick maniac

Citat: pajdo77  u Rujan 05, 2016, 09:46:49
Pa koliko ti godina imaš da ne znaš sa gumom,skineš zaštitinu foliju i natakneš :stripii:. Za jigovanje moraš naći neki plićak kao npr. nogoper na copacabani jer tvoja motka ne može nositi jig glave koje bi se mogle voditi na pet metara dubine a da pri tom osjetiš dno,mekana ti motka prijatelju moj :rofl2:

:stripii: :stripii: :stripii:
Kako to lijepo pajdo upakira recenicu "ne idi s kerovima pisat kad ne mozes dici nogu"!
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Dukulele

:) Pajdo je moj sensei i duhovni vodja,  ima malo cudniji pristup - da ne navodim po ne znam koji put, otimanje ribe, bacanje pijeska u rolu, spricanje rucke stapa  WD-om-40, sve je to zato da ja ocvrknem kao ribolovac koji ce biti spreman na sve! :)

šajzika

Meni i kolegi se upetlja vobler. On kao izvadi i sad ce presjeci svoju strunu. Na kraju presjece moju i baci vobler u vodu i kaze 'eo vrti'
Poslje je kao bilo slucajno a zapravo se to zove Sujeta.
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Aahahahhaa, pa ja ne vjerujem :)
Ipak meni moj Pajdo spasava voblere svojim ruskim izumima i mutljacama, ja se stiso na onoj njegovoj plavoj ptici, kukam za voblerom ko za ocem, a on to nesto prikaci i izvuce dok si reko keks!
Et, da sam bio s njim sad ovaj put,  ni ugly duckling nebi osto na hladnom dravskom kamenu :(  Jos me dusa boli ...

Sad moram ponarucivat tih kojekakih voblosa  da Sefika ne zna (jer ce mi ope srat za budget!)   - ako ima domacih majstora ovdje na forumu da rade svoje i prodaju,  nek se javnu da podrzim domacu industriju :)

pajdo77

Reko sam ti da kupiš onu pjenjaču(žicu) za mutit smjesu kolača,šlaga sa metalnom ručkom i ja ti napravim onu napravu za vaditi voblere kakvu si vidio kod mene i kojom smo vadili voblera. Je da izgleda smješno al spašava voblere 100%.

Dukulele

Vec sam ju locirao na selu kod babe, taman je polovna stara i razradjena :)  kad se vidimo iduci put pa ti ju dofuram :)

Smithwick maniac

Pajdo sva sreca da ce za zivota biti samo jedan kod tebe na obuci.
Covjece radis ekocid ovaj ce sve povadit iz rijeke a ode malo iz zajebancije samo.
Pa sto ce bit kad jednog dana ode za ozbiljno
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Prva točka dnevnog reda je bila da ribolov i ne shvaća ozbiljno već kao razbibrigu i svojevrstan punjač baterija. Ako pecanje počne shvatati ozbiljno onda to već nije hobi već posao. Ako čovjek ide kući nervozan sa pecanja jer nije ništa upecao onda i nema šta tražiti na vodi.

mossi

joker

ja sam nekad sretan kada nista ne ulovim bar nemam zezancije sa ciscenjem a bio na pecanju napunio baterije full i naravno odmorio se. :hello2:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Bole123

Juče grizo šaran na Dunavu jedna desetka tri manja dva otpala

pajdo77

Bogme si se ti nahvato..i neka si :occasion14: