Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Zagor

Kiša padala i nigdje nikoga na vodi. Milina. Ovjerio Xzogu bolenom 61cm. Primio na 3-4m dubine na keitach easy shiner 10cm na okrugloj glavi 9-10g. Spakovo ga do škrga i odmah se predao, ja se ponado smuđ. Po povratku kuci bilo malo off roada. Dok nestavim zimske gume neću po ovakvom vremenu vise glumiti motobojnu već idem u pjesake  :stripii:

Slika je lošija jer je noc i kiša padala, a on visio na varalici.

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

joker

ak nisi zapo po povratku to nije poso :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Zagor

A bilo je par proklizivanja u kolotrage i na jednom mjestu sam iz 6-7 pokušaja napred-nazad uspio izaći.
Jedna mi guma ispusta na felgi pa ima bolji grip kad je poluprazna  :stripii:  :stripii:

joker

uf znam kako je to mrzim te kolotrage sam kliznes u njega i hebi se.da su ovi iz Audija vidli kud sam ja sve prosao s svojim auuu al m+s gume obavezno i ide

ibro dirka

Hvala Bogu pa sam se riješio svoje Honde. Par puta morao u Aljmaš po nekog da me isčupa. Jednostavno cestovni auto i prenizak je za bilo kakvo blato.

Zagor

Ma ja imam golfingera II. Promijenio mu opruge i amortizere i fino je visok,samo da imam zimske gume i bilo bi  :ok:

Mrva je uhvatio dve stukice(0,6 i 1kg), ja baco u živu dravu za smuđa i nista. U prvih pola sata mraka čuo sam raub soma.

joker

jel niste zapali?nije mrva guro?

Zagor

Nisu morali gurati, bilo na jednom mjestu škakljivo al obećali dečki rundu ako ne zapadnemo pa sam se potrudio  :stripii:  :stripii:

joker

No

:hi: Bio sam od ponedjeljka do četvrtka. Bilo nešto dešavanja. Bilo kiše i previše. Opet nemoćno promatrao električara. Tip je došao punim gasom, odozdol po kiši,  pola sata pred mrak i otišao nekud uzvodno. Iako je sava rasla i nosila krš, on drži puni gas i leti po vodi. Kao i svaki put za sat,sat i pol  vremena evo ga nazad, na "naš" zavoj. Ugasi motor i  radi. Noć, kiša,čamac, struja. Frajer je postao ovisan i redovit. Garant će uskoro past. To je  isto kao kad čovjek vozi pijan auto. Ako to radi često, vjerojatnost da naleti na dreger se povećava.
Nisam zločest al ovom brzom želim da se brzo što brže može susretne s organima reda.
Mučno je to gledat al eto dešava se.
Bilo i lijepih stvari. Srijeda je bila prekrasan ribički,tmurni,magloviti dan bez vjetra i kiše.
Bio nam i onaj mladi lugar s vrhunskim foto-aparatom.
Došao jutrom i maše -- heeej jel ima šta.
jel imaš fotić u autu- pitam ga
-imam
-dal bi mi htio uslikat portret jednog drveta
-ma može
ode on po aparat a ja priđem čamcom do obale.
-koje drvo
-rekoh mu -upadaj u čamac.
Uđe on u čamac i obazrivo stoji. Odaje ga pogled. Pogled je to čovjeka nenaviklog na čamac.
-ne boj se sjedi na stolicu.
Ponudio sam mu moju rotirajuću stolicu.
-a ne,ne treba
-sjedi na tu stolicu i ne boj se stabilan je ovo čamac.
Kad se konačno smjestio na stolicu okrenem čamac i odemo na pol vode.
-rekoh-sačekaj da se valovi smire. Htio bi  imat i njegovu sjenu u vodi.
-koje drvo-pita on ponovo.
-pa pogledaj obalu. Jel te ne zove ona žuta krošnja tako različita od svega oko nje.
-je, baš je.Malo je to svjetla. Znaš evo pojačo sam boju, al da ima sunca bilo bi to puno bolje. I tako na pol save nosi voda čamac, a moj "osobni" fotograf škljoca. Klik,klik,klik. Uslikao mi je i prijatelja u čamcu u daljini. Odmah mi pokazuje sliku.
-gle ga u čamcu na vodi zamotan u maglenu pozadinu ,kao da sjedi nigdje.
Baš dobra.
Okrećem čamac i vraćam ga na obalu.
Obiđe nas taj momak često.
Pitam ga da vidim portret.
Evo vidi i opet mi počme o suncu i svjetlosti.
Čuj mene zanima sadašnji trenutak i portret tog drveta.
- pa to nije portret. Ti si slikao kolibu sa vode. Ovo je pejzaž.
-pa da.
- :uf: jesam ti rekao portret.
-nemam sad vremena ,moram ići otpremat kamione. Uslikamo ga drugi put.
-neće nas lišće čekat. Nismo mi tako važni. Nema veze,  imam ga u oku, a i ova fotografija je dobra.
Iako riba nije baš najbolje primala, i kiša nas je  maltretirala, brzo je prošlo.
U povratku smo skrenuli do križa i Harleya. Razmjenili po koju ribičku i put pod noge.
Putem nisam mogao izdržat zovem ženu.- jesu došle vodilice. -ne došlo ti ono za pentu.
Stigao propeler.
Namontirao sam ga čim sam stigao. Vodilice čekam i jedva čekam da sastavim taj blue rapid i isprobam.

mossi

No

nije mi to slikar još poslao,čim bude stavim.  :ok:

joker

bio na dravi i nahvato se ribe u pm. :red-card: do 20h ni kvrca a poslje malo malo pa cvoka kvrc kontra i na kraju nista sam se na olovnoj glavi vidi kak je nabrusio zube ponekad i na silikoncu.ajd sad sta se tu dogadalo?

pajdo77

ja bi ovako sa moje strane gledišta reko da ti Jokeru onda imaš reflekse ko krepana kokoš :stripii:

joker

ko smrznuti cucak :stripii: ma sluze mene refleksi lupim ja kontru al corak mozda sutra budem pametniji (mos mislit  :stripii:)