Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

No i 5 Gosti pregledava ovu temu.

No

Dosta je bistrija u odnosu na prošli tjedan i povremeno nosi granje. Vjerojatno na Trebežu puštaju vodu iz polja

ljuska

imam se dosta uzvodno voziti po mraku pa ne volim dok nosi sve i svašta

alex7777

Bio jucer gore bogu iza tregera na zutoj zemlji sa lamom  (pod Apatinom) dobio tri solidna smudja  vodio pajtasa koji nije bas upucen u te fore i slicno i desava se sljedece , ja puknem smukija dobrog i bez problema izadje van da bi ja njemu reko vidi ovako ako krnem soma il smudja poveceg nebitno ti sklanjaj sve sa strika od sidra i bacaj kanister, a on ce na to jel i ja sa kanisterom  reko da ( onako ozbiljno) a on ce na to,a os se ti vratit po nas  :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: majke mi kad nisam riknio eto do bola :uf:

pajdo77

Izgubio si potencijalnog partnera u pecanju,taj će čekati ljeto da drugi put uđe sa tobom u čamac. Dobro pa ti nije došlo nešto krupnije,dok bi mu ti objasnio šalu on već usidren ko bova negdje u Dunavu. :uf:

vedro

Lijepo je vidjeti dvoicu ribica u veselom raspolozenju! Alex, pajdo :clap2: :icon_thumright:

kockar

Heheh. ja sam jutros bio na - 6,5C... toliko me je jebao led da do pola devet uopste nisam mogao da dobacim gde treba, posto je do tad mesto bilo u hladu, a posle sam morao kuci :)
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

nele01

Bio sam u subotu popodne na dunavu i samo jedno cvrkanje. Koliko vidim bela riba je usla u zimovnike i mislim da je za ovaj teren the end za ovu godinu. Prebacujem se na zimski mod B :pije:, ako bude nekog dolaska vode i toplijih dana vracmo se na mod A.

baka

Citat: alex7777  u Prosinac 04, 2016, 00:16:14
Bio jucer gore bogu iza tregera na zutoj zemlji sa lamom  (pod Apatinom) dobio tri solidna smudja  vodio pajtasa koji nije bas upucen u te fore i slicno i desava se sljedece , ja puknem smukija dobrog i bez problema izadje van da bi ja njemu reko vidi ovako ako krnem soma il smudja poveceg nebitno ti sklanjaj sve sa strika od sidra i bacaj kanister, a on ce na to jel i ja sa kanisterom  reko da ( onako ozbiljno) a on ce na to,a os se ti vratit po nas  :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: majke mi kad nisam riknio eto do bola :uf:

Ti nisi normalan!!! :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Stepa

Pitanje za varaličare:
blinkam cca 10 god (zar već :uf:) imam jednu dilemu oko smuđa i volio bi da čika Kajman se uključi i da nekakvo svoje iskustvo :occasion14:
Petak i subota udaraju kao braća svi cca 2 kg ,nema malih nema većih svi isti :sha:
Nedelja udaraju svi sitni :sha: ni jednog od 2,3 kg itd.
Šta se tu sad događa nekužim,da li jednu svi različito vrijeme nekužim jgba al ne kontam :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

A u realnom zivotu...oni jadoši alkoholičari sjede u birtiji zajedno....oni malo normalniji sjede isto zajedno a u jednom cosku sjedi baja i nema bas puno drustva...no kad on hebe oko njega je uvijek guzva  :stripii: smudj je jatna riba i tako se vise manje i krece, to toliko na Dunavu nije izrazeno koliko na manjim rijekama poput Drave...No kad dodje vrijeme skupljanja za mrijest tad je malo drukćija situacija....Na Dravi mozes sjesti na par mjesta i muvati i neces za dva zivota uloviti smudja preko kg, isto tako na dobrim pozicijama ces rijetko uloviti kojeg manjeg od tri...Obicno meni kad se dogadja takva situacija s sitnim, maknem se dalje i trazim one druge  :ok: Nisam Kajman ali sam ti iznio dio svog iskustva  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Mario kužim iz priče šta si htio reći izgleda da jata vršnjaka se grupiraju :sha: :sha: PAZI na četiri različite destinacije u krugu cca 4 km udaraju samo dvokilaši :eek: :eek: jbga nebi broj al zanimljivo drugi dan isto tulum ali ovih od 700dkg :sha:
Mjenjao pozicije al nista drugo samo istiiiiiii :icon_scratch: :icon_scratch:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

alex7777

mlad si naucic ces  ko i ja  :stripii:  :uf:

kockar

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

joker

bio malo na dravi nakon duga tri dana zadnji put bilo nekih grizeva danas nista.ljepo se navukao friskog zraka da spavam ko beba .a ova dva u svinjcu vec vicu sitnooo  :stripii: tak da nejdem do subote hehe
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

vedro

Bio danas malo okupati gume od 10-17h mogu reci bilo je jako zabavno.