Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Vedro svaka ti čast što i ideš na vodu :takoje:. U temi sve slabije netko javi da je bio a opet s  druge strane možda ih ima koji idu al napišu da su bili samo onda kada nešto upecaju pa odma sliku u galeriju :rofl2:

joker

ja volim ovo vrijeme sam su mi komarci dosadni u pm  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Kugla

Jučer nakon dugo vremena kum i ja malo okupali varalice, kumu ode jedan lijepi, ja ni čvoke, a neki čiča malo dalje od mene jednog cca 2 kg spakovao. Vodilice ledile i to jako, al malo na svježem zraku i super.

No

Bio od utorka do danas.
Bio sam na granici u svakom pogledu.

Sava državna granica s Bosnom.
Vrijeme za ribolov na granici s ludošću.
Vodilice na granici smrzavanja,vjetar krene- mrznu, vjetar stane- ne mrznu.

Sama granica.

Sjedio sam u čamcu zaogrnut  maglom kao da sjedim nigdje.

Tišina,pustoš i pokušaji nježnog dodirivanja dna rijeke sakrili su mi vrijeme i probleme.

Uživao sam bez obzira na otežavajuće okolnosti.

Na onoj skali ludosti od 1 do 10, blagi devet se smrzao u tvrdi devet.

Po cijele dane sam bio u čamcu, kao da mi je zadnje. Ovi moji na obali većinu vremena su proveli uz peć.

Dvojica bosanaca koji dolaze uveče postavljat mreže (na svojoj strani) i ujutro ih dizat,pozdrave visoko podignutom rukom i vrte glavom kao da se čude što sam po cijeli dan u čamcu.
Pitaju me jedan dan, jel mi zima. Šta da im drugo kažem nego- nije.

Lemigo čizme i plutajuće termo odijelo bili su mi ovih dana saveznici.

Umjesto rukavica ujutro dok kuham kavu namažem ruke svinjskom mašću.

Savska ekipa bila je aktivna kao i uvijek.
Kormorani ,patke,vodomari,čaplje, čagljevi i svi ostali na svojim su uobičajenim pozicijama.

Bila i ona dva moja bosanska poznanika sa save koji love gumama.
Nije im baš išlo.

Bilo mi je žao na neki način što nemaju griz, al evo i sad se nasmijem kad se sjetim kojim tonom je krupniji rekao- jebo majku al da darne.  :stripii:  :stripii:

Bili su danas i hvala bogu dobili, dok sam još bio, po jednog.
Simpatični i dragi ljudi.

Ribolov  :ok: jedino je problem što su  dani kratki a noći preduge.

Međutim lijepo je i iz noći i čamca, ući u toplu sobu, pa uz koju čašu crnog kuhanog pretrest po koju priču iz života i sjećanja.

Štapom sam oduševljen. Morat ću si uzet još jedan blank da stoji u rezervi za ne daj bože.

Kastking Mega 8  :ok:.  Hunterov twister  :ok: . VBA Mighty  :ok:
Sve skupa  :ok: jedino mi motor   :uf:  sve teži za stavljat i skidat.Šta bi dao da ga smijem ostavit na čamcu  :uf:

kockar

Vrhunski post, zadovoljstvo za procitati!
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

kobac

A sta reći, njegovi postovi su uvijek takvi... :headbang: :icon_thumright:

No

:hi:   Godi pročitat ovakve komentare na vlastiti post, šta reć osim- hvala lijepa.  :icon_thumright:  :icon_thumright:

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

vedro

Od 8h ujutro do sada na Dravi, ni cvoke nisam imao... Mora da ce papati navecer. :uf:

alex7777

nele01

Juce na dunavu drugar i ja 2 kd za ispis (oba c&r) bilo jos par cvrkanja. Cela akcija oko 15 h. Danas parkirao camac do proleca. Jutros kad sam dizao camac, led 1cm na Tikvari. Dosta za ovu godinu, prelazimo na mod B  :headbang: :pije: :jede:.

grga

današnje pecanje želim što prije zaboravit...milanov cd završio u komadima bolje rečeno sad od jednog ima četiri baš je volio taj štap  i sad je u gadnom bedaku,kao šećer na kraju ostanemo bez čorbe kod kovač foka stvarno smo precijenili suzukija...ovom prilikom se želim zahvalit našoj riječnoj policiji na pomoći koja nas je došlepala do veza  . :takoje:  :occasion14:

Bole123

grga

darko presudila mu vertikala  dobra riba i neodgovarajuć kut a štapić 27 gr valda je tako moralo bit moramo u potragu za drugim  :uf: :uf: