Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

baka

A što sam ti ja rekao za te vertikale i ostale takve pica-boce! :no:

Šteta za štap.

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Dogadja se...šteta...ali i to je dio škole...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Bio jučer malo na Dunavu i dobijem jednog smuđa oko kilu i po. Sinoć ga idem ispeći za večeru i kad sam ga čistio u želucu je imao 6 babuški i to skoro svježe.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: baka  u Prosinac 11, 2016, 21:20:04
A što sam ti ja rekao za te vertikale i ostale takve pica-boce! :no:

Šteta za štap.

Jebeš štap žao mi momka, garant ga je presjeklo.
Glavu gore, raduj se novom štapu, nemoj žalit za starim. Jednostavno ne vrijedi   :icon_thumright:

alex7777

bio danas do maloprije jedva jedan do kile  i jedna bangava cvoka a tri dana jahanja do gore :uf: ko to moze platit  :pirate: :stripii:

grga

nekontam napišem poruku i  nepošaljem a baš obožavam pisat   :uf:da ste mu vidjeli facu kad je oukao tuga do neba ,to sa babuškicama je ljetos bilo redovno sitna od par cenata bili su puni a sad gdje ih nađe.neznam ali kaže da neće na vodu do proljeća dok nebude opet imao cd  ovo drugo ga nezanima raspADE MI SE EKIPA U TRENU  :uf:

Ive

Citat: grga  u Prosinac 11, 2016, 20:32:03
darko presudila mu vertikala  dobra riba i neodgovarajuć kut a štapić 27 gr valda je tako moralo bit moramo u potragu za drugim  :uf: :uf:

Zato su za vertikalu najbolji kratki štapovi do max 2m plus multić i nema problema.Kontre su puno bolje a kad čovjek zapne za nešto na dnu puno se brže odreagira.Sa spin kompletima samo neka njesrovina se događa tip pukne štap pa oštetim vodilicu ili što najviše volim popušim kapitalnu ribu zbog loše kontre.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

Svakako da  su bolji kratki i multic, ali uspjesno radim s klasičnim spin stapovima...malo se treba paziti na polozaj u odnosu na plovilo...jos ja imam i kabinu pa se čamac rotira u svim smjerovima...ali uvijek da ostaje uzvodno i nema problema...

nekinho

Bio danas na Dravi kod Sarvaša, od 6 do 13h niti peca nismo imali ni ja ni kolega. Kad neće, neće...
Dosta pecanja za ovu godinu, kakva je sezona pecanja bila što se tiče kapitalnih ulova konačno da je i završila.
S Novom godinom ponovo nastupamo...nada umire posljednja.  :bye:

walpy

Bili kolega i ja jućer na vodi... 2 komada solidna! jedino mi žao što je kuma ubila temperatura pa nije bio sa nama.
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Kugla

Kume nadošao sam, vidio si danas, spreman za nove pobjede, već pakujem sve za petak, pivo, jeger i gibamo  :ok:

ps

Upravo se vratio sa Drave, nas trojica na potezu 1km, nitko ni čvoke.Pecanje jedinstveno i ostaje u lijepom sjećanju, zahvaljujući Božićnim pjesmama koje je izvodio zbor u Tvrđi. U daljini, s baranjske strane su pjesme zvučale kao da ih pjeva hor anđela. :angel7: :angel11: 

Kugla

U zadnja dva mjeseca drugi izlazak, i danas lijep smuđ 3 kg, slika u galeriji. Mrljavo je uzeo jedva sam skontao, ali ipak je završio vani. Orka shed SY 12 cm na glavi 10 g.

maverick

:notworthy: mada mi malo zgledaš smrznuto  :icon_scratch: