Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Pa jel bilo šta na tom bijelom  :stripii:
Bolje da si one glave topio  :ok:

umpahpah

prehladno je za lijevat glave ne može se pećica ugrijati  :dontknow:

Kugla

A ništa onda samo u toplo i kavica

majstor

Hrabro. Štap pobijeli a ribić poplavi. Bar nema komaraca. :notworthy:

umpahpah

ma milina,nigdje nikoga,u stvari mislim da sam vidio pingvine na jednom sprudu!!!  :flasica:
ili sam pretjerao sa kuhanim vinom :takoje:

peugeot

ma nije to od vina več nisi pono dovoljno kuhanog vina pa si dehidriro

majstor

Ili je imao premalo krvi u alkoholu.

vedro

Citat: umpahpah  u Siječanj 21, 2017, 09:23:48
ma milina,nigdje nikoga,u stvari mislim da sam vidio pingvine na jednom sprudu!!!  :flasica:
ili sam pretjerao sa kuhanim vinom :takoje:
dobro da nisi vidio sirene, mozda bi i zaplivao  :stripii: :stripii:

ps

Bio malo na Dravi, nisam imao ni udarca. Drava jako, jako niska, u obali stoji led, malo, malo se odvoji i padne u vodu, sitni komadići kada padnu, podsjećaju na cmoktanje smuđa. Zbog mraka, leda i ljigavog kamenja, pecanje s obale daje veliku vjerojatnost kupanja :stripii:Na tome terenu nas bude pretežno 3-4, većeras sam se iznenadio, nitko. Kada sam krenuo kući stigao jedan nepoznati kolega. Dečki koji bi htjeli bolje upoznati teren, ovako mala Drava je super za snimiti teren. Pošto nam najavljuju polarnu zimu, opet će biti pauza od pecanja, zato sutra ponovno na isto mjesto, a subota-nedjelja Dunav. :bye: 

baka

Bio popodne malo do Dunava i gledam i ne mogu vjerovati  :eek:. Kederi se digli na površinu kao usred ljeta, i to cijela jata ne uz obalu nego na najvećoj dubini.

Kažu hladna voda i ribe su umrtvljene, a ovi piče samo tako i to je trajalo samo dok je bilo sunca.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

ps

Vratio se sa Drave, slabo, za nijansu bolje nego jučer. Za 4-5 sati bacanja samo jedan udarac i realizacija, smuđ kilaš. Dobio sam ga na mjestu van svake logike, gdje nikada nisam upecao ribu, na tamni dekor gume. Sutra je novi dan,  start na Dunav.
:hello2:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

majstor

Kakvu si ribu vidio i pobjedio?

maverick

Citat: šajzika  u Veljača 04, 2017, 21:35:02
Veni vidi vici
Od tebe sam očekivao opširniji izvještaj... :stripii: siguran sam da je bilo zanimljivosti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat