Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Znam da je s tobom uvijek zanimljivo...ali mogao si i koju riječ napisati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

šajz nije ti fora dok mi ovo  :pije: i ovo  :crybaby2: ti udaras i jos na solis rane  :veryangry: de baci spiku ovo ono

šajzika

Klasican izlaz
Opustajuci uz more piva.
Bas sam napunio baterije.
Slika vredi tisuxu rjeci

Audentes fortuna iuvat

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Vidi Dukulelea,pilotira ko veliki dečko :icon_thumright:

maverick

Citat: šajzika  u Veljača 05, 2017, 07:23:22
Ps
Nasli smo kucicu.

Di je vezana...bas jucer gledam i sve neka praznina tamo di je bila  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Odmah ispod prokopa s baranjske strane
Audentes fortuna iuvat

majstor

Bravo za ekologiju - imate pun čamac zelenih bova. :stripii: :flasica:

šajzika

Te su za dunav. Inace sve bove su na obali. Led ih zeznio. Treba malo pripazit. Ima i podvodnih santi
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Citat: pajdo77  u Veljača 05, 2017, 08:01:58
Vidi Dukulelea,pilotira ko veliki dečko :icon_thumright:
Svidio mu se i motor i camac
Audentes fortuna iuvat

ps

Dunav nemoguć za pecati, plivaju sante, obala zaleđena 1-2 m, lupao sam kontre na ledene sante, koje se po mraku jedva vide. Barem sam upisao izlazak.

maverick

Drava je ok za pecanje ako ne računaš granje, travu...smeće i onu blatnu vodu  :stripii: ribu nisam vidio ni nacrtanu danas  :uf: Karašica izlazi tom brzinom na foku kao da je neki potok s planine...  :uf:

majstor

Ni mi nismo vidjeli ribu, ali smo vidjeli stotine ptica, predivno vrijeme i vodu, pojeli gulaš, luftali kućicu. Savršen dan. :ok:

nekinho

Bio sam jučer u šetnji popodne do flotile ispod Azila. Nikoga na vodi nije bilo oko 16h. Kućica je vezana nekih sto metara nizvodno sa baranjske strane.  :hi:

dravski pecaros

ja bio malo na terenu di pecam šarana..probo mal macat gumu zapeo ostavi 2 komada ali napunio baterije ,ljepo popodne za šetnju nuz vodu