Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

majstor

ĆIĆOK

Bravo majstore,išao sam i ja ali ćorak!

majstor

Treba biti uporan. Svi oko neme love a ja ne, ali došao je i moj red. Sada će krenuti u seriju.  :stripii: :stripii: :bye:

Sg.Pepper

Posluzilo vrijeme pa sam bio otvoriti sezonu! Prvo bucov oko pol kile na gumu, pa smuđ 2,5kg na gumu pa smuđ kilas na dok es9 (sa Antinom carolijom)!
Stvaio sam sliku od bucova al nest kenja tinypic a galerija smud je pod kljucem! Sve u svemu slike i nisu nesto al eto reda radi!
dec d vej aj lajk it....

šajzika

Svaka cast na ulovu. Galerija otkljucana a ovo s bajinom probaj opet upload
.zeza tinypic
Audentes fortuna iuvat

majstor

Jutros oko 7,30 debeli amur od 10,21 kg. Nadam se da će skoro svaki dan.  :stripii: :stripii:

pajdo77

Ja od četiri ujutro i za par sati jedino što sam vidio dabra i nakon dugo vremena i jednu kunu,ribe ni vidio ni čuo

alex7777

Citat: pajdo77  u Lipanj 03, 2017, 10:44:46
  Ja od četiri ujutro i za par sati jedino što sam vidio dabra i nakon dugo vremena i jednu kunu,ribe ni vidio ni čuo
pajdo krenulo te u startu a   :icon_scratch:

pajdo77

Pa ja to tako svake godine,navikne se čovjek :stripii:.

raso

Malo sinoć obišao terene, rezultat standardan :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Bio na Dunavu, izginili prvi dan bez ispaljenog metka....vratili se da vidamo rane ovih par dana  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Čim ste mene sreli uz put do Dunava šta ste i očekivali :stripii:.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:director: da nije i on bio s vama na Dunavu   :stripii: