Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Postavit ću jedno pitanje. "Duksone spavaš li mirno"? :stripii: :rofl2:

majstor

Ne spava, razmišlja kako uhvatiti štap dok ti padaš u vodu sutra.  :stripii: :stripii:

Dukulele

Ja sam svoje reko danas, a ti malo razmisli o svojim postupcima na vodi.  Mutna je ta Drava rijeka,  camac klimav a ja mlad,  mozes ispast kad tad :P

I da, ima da nosis svoje veslo (sto za samoobranu a i ovako)  da te ja ne okrecem i ne montiram dok ti zabacujes na udarne lokacije i pecas.  Em ti dodajem pivo i hladim ga, em veslam, emtivi. 

Nema vise milosti,  sad nosim smrtonosne teturavce na vodu, samo gledaj!
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Zagor

Samo se vi brusite jedan na drugog. Dok vi budete bacali ja cu vam sve pivo popiti.

I ono toplo  :stripii:  :stripii:  :pije:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Ma nije problem al kanta sa teturavcima je zajednička pa ko kojeg dovati :stripii:

majstor

Pazite samo da vi nebi teturali.  :stripii: :stripii: :pije: :flasica: Pa se izgubili. :rofl2: :rofl2: na putu doma po lokalim .....putevima.  :rofl2: :rofl2:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Zagor

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Zagor

Zagor

Zadnjih par dana uvecer odem na pol sata, sat vježbati mahat.
Nekad se nesto i ulovi  :stripii:

šajzika

Citat: Zagor  u Lipanj 13, 2017, 17:18:30
A liči mi na klena  :stripii:
Nisam ni gledao slike tj ribu jer sve preko moba gledam. Sam sam ubacio drugu sliku da vidis.
Ja sam pajdin oficijelni ubacivac fotografija
:stripii:
Audentes fortuna iuvat

majstor

Dobro da je mušica umjetna - mogla mu je ribu pojesti.  :stripii: :stripii: Da mi je vidjet ulove za koje nema slika.  :stripii: :takoje:

Zagor

Taj klen kraj mušice sta jedva stane u pol šake je moj ulov :stripii: :stripii: :stripii:, Pajdo hvata puno veće   :hi: