Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Povedi me sa sobom pa da vidiš show kad ga zajedno sa štapovima pobacamo u Dravu ako bude i dalje  nepristojan. Dobro kažeš. Isti sam ko ti, fin pazim da drugima što manje smetam, rekao bih ribički kulturan...ali kad sam nekoliko puta naletio na idiote onda se pitam što mi to treba. Kažem sam sebi budi đubre do kraja.

nekinho

Da sad ne spominjem situaciju kad mi lik koji je do mene pecao na ribnjaku molio pomoć pri vađenju šarana i tako par puta...a za zahvalu mi njegov stari na parkiralistu razbio svojim autom moju cijelu lijevu stranu auta. Čovjek imo malo gasa i dao se u gas.... naravno niti sam znao ime niti registraciju...plati sam svoju muku  :uf:

Dukulele

Auuuu nekinho, pa kod tebe samo prave stvari,  kad je show onda je spektakao :) 
Ti si mi na dnevnom redu da te upecam jedan vikend da odemo malo - do sad je sve zbog nedostatka auta s moje strane dosta  ad-hoc  op cup odlucivanje kad cu na vodu.  Uvidim da cu moci otici na vodu u roku od pol sata,  tako da se ni nemog dogovarat s nekim.  Ali  tebe kao tesku artiljeriju vodim! :D
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

nekinho

Samo ti istražuj traži prava mjesta gdje se riba skriva... kad sve dobro upoznaš onda ima da me vodiš jer kad krenemo nema ono vozimo se i puštamo kilometrima a ribe nema...ja hoću konkretne stvari...dodjemo zabacimo upecamo a ostalo vrijeme potrošimo na pivo.

nekinho

Ako ti ne znaš pitaj Sefiku  :stripii:

Dukulele

Aahahaha,  dobra! Ova ti je na granici s  permanentnom zabranom na dravski ratni nosac pecarosa :)  Ali posto si dobar coek i dobrih namjera,  onda uvazavam :P
Ma nemoj ti meni - kad idemo, onda idemo sve pomalo! :P

Smithwick maniac

Ima stvarno svakakvih nabrijanih njuski na vodi ali reci cu iskreno da mi i nije toliko veliko iznenadenje i sok i nevjerica sto je lik rekao da mu smeta netko tko je prosao 5 metara od njegovih struna.
5 m proci od necijih struna na cca 150 m siroke Drave netko moze jako lako i s pravom zakljuciti kao izdrkavanje drito u njegov camac. :violent1:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Idem na vodu da se odmorim, a ne da se zivciram pa se trudim da odem sto dalje di je sto manja guzva...Pecam s par prijatelja koji isto kao i ja nekad vole drustvo nekad ne...poznamo se i to dobro funkcionira. No ostali...kad imam problem sličan dukijevom...rijesim odmah i sad...preselim mu se u čamac i objasnim na brzinu koja su osnovna pravila lijepog ponašanja i ako i dalje bude zločest ide koja odgojna mjera..i obicno poslije toga bude dobar decko  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukulele

Citat: Smithwick maniac  u Srpanj 17, 2017, 22:03:59
5 m proci od necijih struna na cca 150 m siroke Drave netko moze jako lako i s pravom zakljuciti kao izdrkavanje drito u njegov camac. :violent1:

Ne razumijemo se druze,  ja imam isto tako pravo pecati, i ako se zelim spustati i varalicariti, imam apsolutno isto pravo kao i sto se on ima pravo usenkati u obali. Kako ti mislis  da netko s pravom moze zakljuciti da je to izdrkavanje - nije mi jednostavno jasno :)  Ali da,  jasno mi je kako to moze nekome izgledati.  Ja doduse nemam radar pa da znam kad nailazim  na pecarosa koji je usenkan u uvali i doslovce ga ne mogu vidjeti dok ne dodjem na desetak metara od njega - ako i toliko.  Sad ti meni objasni koji bi ja to manevar trebao izvesti da eto covjeka ne smetam?   Evo, objasni mi sta bih ja trebao napraviti kad  naidjem  camcem  i na pet metara od sebe skuzim tek  ribica u vrbama i jedan stap kako viri iz trave?  Please.

@Maverick,  da :) Morat cu i ja u camac neku dodatnu opremu stavit za obrazovanje.

Smithwick maniac

Ja se isto cesto spustam niz struju doduse zbog buckanja ali mi se jos nije dogodilo da budem 5m od necijih struna.Jednostavno gledam cesto nizvodno i pripremam se za takve situacije kako bi stigao izveslati na vrijeme.
Jednog dana kad mi se bude dogodilo da naletim tako nekome na 5 m od struna jbg. ispricat cu se covjeku  i razumit njegovu ljutnju zbog mog uznemiravanja prtljanjem..
I sam bi bio ljut da hranim i cekam sarana pola dana i onda neki saljivdija uleti u vizitu :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Dukulele

Ne znam el iscitavas ti da sam ja covjeka uljudno pozdravio i pitao el smetam odmicuci se jos vise veslom polako od obale.  Pa s koliko metara da ja bacam varalicu u obalu? S pol Drave? :)))  Niti mozemo  buckanje i spin  staviti u isti kontekst sto se tice ove situacije.  Ma uostalom,  ne zanima me vise - samo sam iznio svoje vidjenje situacije,   valjda se necemo sresti kad si ti u sharanima  a ja u spustu i to je to :)  Jer se definitivno ne planiram svakih sto metara vracat na sredinu Drave da nekom ne povrijedim osjecaje, tu smo bar jasni.

šajzika

Kud prolazis camcem kraj njega tu i vičeš. :stripii:
Taj dobar dan kao da si mu mamu opsovo.
Jos si se i nasmijao sigurno :stripii:
Audentes fortuna iuvat

mossi

Duki, 5m na vodi je jako blizu i ja na to kažem, "samo još u krilo mi nisi seo".  :uf: :stripii: :rofl2:
Bolje da si mi udario o čamac nego u štapove.  :tongue3: :uf: :BangHead:

Ako si hteo biti ljubazan, odmakni se barem na 10m.  :icon_salut: :occasion14: :hi:

Imam svakodnevne situacije na vodi i nekad se sam premestim i bez da mi neko čantra.
A opet imam situaciju, gde ne smetam 300%, a tip mi opet kaže da smetam. E onda stvarno dobijem popizditis.

Imao sam i situaciju gde bacamo sa obale i tip mi dodje bukvalno na metar! i Kaže: Ne smetam, jel da?!  :eek: :eek: :eek: :eek: :uf: :clap2:

pajdo77

Vi ste matori čangrizavci :stripii:

DIDAPATAK

Citat: pajdo77  u Srpanj 18, 2017, 19:00:05
Vi ste matori čangrizavci :stripii:

..bez praćke  :uf:...kad imaš praćku nema nikog na bar 25 m  :stripii:
.. :baba: