Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Ima te male somčadi ali sad baš da dobiješ bruh pecajući ih :no:. Uzimaju na oguljenog kedera,rijeđe na živog. Ostale mamce nisam koristio ali bar na ovim terenima gdje pecam ne vidim razliku u odnosu na prošle godine. :hi:

joker

kod mene nema ni tih malih ak stisne stisne 10+ ali  i to ako stisne.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Jožef1

danas upecao šarana preko 3kg, puna ikre, što se to događa  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

hrvojeOS

Citat: nekinho  u Srpanj 26, 2017, 23:35:17
Čujem da je Drava puna male somčadi...da idu na meso i ne možeš se braniti. Ko peca iz čamca taj se umori od rada sa štapovima. E sad jel tko pecao zadnje vrijeme na postavu i jel ovo istina?
...bio nedavno ispod Renova,ostao noćiti,ima ih ali tek kad padne mrak,keder,meso,durbaher,sve uzimaju i svi isti,do pola kile,veći ne stignu na red....

ossa

Pozdrav drugovi,
da se i ja pohvalim. Naravno u glavnoj ulozi SSR 5 S i CDlovisam 35g sa bluarkom  :thumbsup: (80cm 4,5kg debo smuđ)

Dunav kod Novog Sada  :hi: 
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Bravo čika osso!

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

šajzika

Audentes fortuna iuvat

nele01

ossa

Citat: šajzika  u Srpanj 28, 2017, 14:17:23
A kažu ssr5 premal
:hi:
Ne selektivna varalica kako kažu. Bacao bi mu ja devetku ali svega deset cm vode je bilo. Bilo je ili ili.  Ili original ili ssr. Ovu sam prvi put izneo na vodu i oma upis.
Citat: nele01  u Srpanj 28, 2017, 14:18:30
Bravo majstore  :hi:
Hvala svima
Naidju krize, drukcije grize...

nekinho

joker

bas da ne selektivna varalica ali za takav plicak odlicna ja ju koristim kad je oko 50cm vode.cestitke ossa.bio jucer  malo i stvarno malih somica ima dosta nebiraju gliste,repic,meso,durbaheri ali na zivog kedera nece.i cim padne mrak fajrunt
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Toliko se toga danas desilo da moram početi ako mislim biti gotov do ručka. Dakle krenem jutros preko na oguljenog kedera malo zabaciti. Spustim sidro tj. papučicu od vagona i kako imam neku truljavu špagu ona pukne i ostanem bez njega. Ajd veži se za neku granu al opet ispred mene granje tako da sam se lijepo udica navezao. Dopi*dilo takvo pecanje i ajd pakuj pinklec. Pali motor-nece da ga hebem-presaugo. Sad opet skidaj svjećice,povuci spagu 10-ak puta,vraćaj svjećice i moli boga da se dovučem kuć jer mi pun klinac goriva otišlo u Dravu. Aj i to preživio,vežem čamac za kolac na obali kad odnekud doleti osa i ni lijevo ni desno ničim izazvana sjuri mi se na kažiprst i hladno me ugrize,ja naravno alergičan. Ništa,brzo vijaj blata pa na prst jer je Drava ko pišalo pa ne pomaže. Dovuko se takav nikakav kući i stavio one pingvine iz prijenosnog frižidera na ručicu al koliko vidim već mi je ko buhtla natekla. Dakle kako me krenilo a to sve do pola devet ne mrda Pajdo ni na wc više danas,dosta je cirkusa za pol godine. :uf:

majstor

Ajoj, baš ribičke radosti, da ne kažem gadosti. Ja ću danas popodne nakon 4 dana otići na otok. Blata ko blata jer je voda pala preko metar.  :hi:

Smithwick maniac

Kad je već morala da te bar gricnula za srednjak pa da vidis navečer tko je glavni bećar! :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...