Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

rj

Citat: kobac  u Listopad 21, 2017, 20:29:04
mislim što se tiče ronjenja, a blato i da ne spominjem...

ma da sam pao u vodu nikakav problem onaj glib je živi smrad ...skinio sam se i bacio sve u gepek kad će smrad iz auta izać sam Bog zna :sha:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

da pojasnim onima koji iz neznanja naprave problem
prvo i jedino pravilo na vodi ...

ŠTA NIJE TVOJE NE DIRAJ

No

mossi

Aj malo da promenimo temu ..  :rofl2:

lala i ja danas išli provozati 7Ti, ufatilo se 2 bucova i 3 smudja.
Nije nešto pa ih nismo ni poneli kući.  :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii: :uf:

Fala Bogu pa se niko nije kupao u Dunavu.
A i desilo mi se nešto što mi se NIKAD desilo nije.
Stanemo pored lika što peca SOM/SMUDJ/BUCOV kombinaciju na kedera..
I ja mu 2x pokupim dubinku (hebiga daleko izbacio od čamca).
I ono što je najbitnije .. lik je skroz cool i kroz zajebanciju smo prošli oba cimanja.. a družili se skoro dva sata.  :hi: :occasion14: :notworthy:

Drugog smudja sam dobio pod njušku, a pravio je otpor škrgom u jakoj i dubokoj vodi da smo svi pomislili evo lepa riba.
Kad ono ćorak .. danas opet C&R.

:uf: :occasion14: :hi:

Dukulele

Au majku ti al ste se raspistoljili ...
Pa da se vratimo na temu. Zabrinut sam, ne znam gdje je Pajdo moj, ne javlja se ni na telefon ni na Viber ni nista.  Htio sam ga danas povest u pecanje i na brendi, ali corak.
Oso sam malo se spustit pa ceprkat,  drugi zabac bucov jos za dana,  namontiro se na kamen, izaso na obalu i naceprko tri smudja,  tri mi otpala, jednog lijepog porcijasa poneo sefiki doma, ostale pustio nek rastu kolko mogu i uspiju u ovim vremenima agresivnim  :))))

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

No

Citat: mossi  u Listopad 21, 2017, 21:09:21
Aj malo da promenimo temu ..  :rofl2:

lala i ja danas išli provozati 7Ti, ufatilo se 2 bucova i 3 smudja.
Nije nešto pa ih nismo ni poneli kući.  :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii: :uf:

Fala Bogu pa se niko nije kupao u Dunavu.
A i desilo mi se nešto što mi se NIKAD desilo nije.
Stanemo pored lika što peca SOM/SMUDJ/BUCOV kombinaciju na kedera..
I ja mu 2x pokupim dubinku (hebiga daleko izbacio od čamca).
I ono što je najbitnije .. lik je skroz cool i kroz zajebanciju smo prošli oba cimanja.. a družili se skoro dva sata.  :hi: :occasion14: :notworthy:

Drugog smudja sam dobio pod njušku, a pravio je otpor škrgom u jakoj i dubokoj vodi da smo svi pomislili evo lepa riba.
Kad ono ćorak .. danas opet C&R.

:uf: :occasion14: :hi:

:hi: 2 x  :notworthy:.
Ja sam danas bio na nekom krovu i ubio sam se kao pas od plaženja po letvama. Baš mi je lijepo sjelo večeras, pročitat da je tamo negdje netko podijelio lijep i sunčan dan na vodi bez sebičnosti uobičajene za ove naše dane.

BeGo

2 palete sam uzeo a 2 su ostale na pola metra od camaca sto je u tom trenutku bilo dovoljno da se ne gazi po blatu..u medjuvremenu je voda jos malo pala i nastao je problem...da se razumijemo ne pokusavam se opravdati...kriv sam i jos jednom se ispricavam...splet okolnosti i moja kriva procjena...da mogu vratit vrijeme drukcije bih odradio..jbg ga..isprika jos jednom

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

rj

Citat: BeGo  u Listopad 21, 2017, 21:31:14
2 palete sam uzeo a 2 su ostale na pola metra od camaca sto je u tom trenutku bilo dovoljno da se ne gazi po blatu..u medjuvremenu je voda jos malo pala i nastao je problem...da se razumijemo ne pokusavam se opravdati...kriv sam i jos jednom se ispricavam...splet okolnosti i moja kriva procjena...da mogu vratit vrijeme drukcije bih odradio..jbg ga..isprika jos jednom

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

ma sve 5 samo odakle ti ideja da uzmeš nešto što nije tvoje? nešto što si je neko doneo da može uč i izač iz čamca ... :sha: zbilja ne kontam  :no:

šajzika

Citat: Dukulele  u Listopad 21, 2017, 21:26:56
Pa da se vratimo na temu. Zabrinut sam, ne znam gdje je Pajdo moj, ne javlja se ni na telefon ni na Viber ni nista.  Htio sam ga danas povest u pecanje i na brendi, ali corak.
Oso sam malo se spustit pa ceprkat,  drugi zabac bucov jos za dana,  namontiro se na kamen, izaso na obalu i naceprko tri smudja,  tri mi otpala, jednog lijepog porcijasa poneo sefiki doma, ostale pustio nek rastu kolko mogu i uspiju u ovim vremenima agresivnim  :))))
Ako se vodostaj i drugi uslovi nisu promjenili onda ce vjerojatno biti to jato u isto vreme tamo.
Doci cu ja sa camcem i akumulatorima.
Imam aku za sonar, aku za el motor, aku za el start i aku rasvjetu.Svi su spojeni u paralelu. Popijemo po pivu i popusimo joint , slucajno mi upadne plus klema u vodu i kad blicne imamo ribe za prodat.
Trazit cu od her kobac na pp broj otkupljivaca , on sigurno sumnja na nekog :stripii:
Audentes fortuna iuvat

dolar

Nisam dugo bio na ovim stranicama, ja sam juće bio na Dunavu, i na glavinjaru dobio 2 brkata...jednog sam izgubio oma jer je uzeo prije nego je dotakla dno (prvi spust) pa sam se sav pogubio, popetljao i svašta nešta, a drugog sam iščupao...13kg
MAŠTA, ČINI SVAŠTA

mossi

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

Dukulele

Citat: šajzika  u Listopad 22, 2017, 10:07:29
Citat: Dukulele  u Listopad 21, 2017, 21:26:56
Ako se vodostaj i drugi uslovi nisu promjenili onda ce vjerojatno biti to jato u isto vreme tamo.
Doci cu ja sa camcem i akumulatorima.
Imam aku za sonar, aku za el motor, aku za el start i aku rasvjetu.Svi su spojeni u paralelu. Popijemo po pivu i popusimo joint , slucajno mi upadne plus klema u vodu i kad blicne imamo ribe za prodat.
Trazit cu od her kobac na pp broj otkupljivaca , on sigurno sumnja na nekog :stripii:

Ahahhaha,  sajzika moze! :) ja snabdijevam derivatima, ti energijom - pa nek ide zivot! :D
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

dakle imalo se opet problema sa odašiljačima i vezama pa nisam bio na kompu već na vodi. Zaključno sa subotom osam dana dan za danom po 3-4 sata dnevno pecao mrenu. Za tih osam dana jedno jedino pecanje imao. Ni bjela nije dolazila ćopati mamac,mrtva voda jednostavno. Ne pamtim kad mi za toliko vremena nije ni zapecalo. Trebo sam bacit jednog na kedera u taj kamen i vjerovatno bi mi prije zapecao neki smuđarak a ja zapeo na mrenu ko gladan srat.