Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Nek si ti ziv! Zabrinuo sam se nema te danima, reko da te nisu povukli u rezervu!
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Ma Peperu cekam ovaj f-16 block 70 pa nikako da napišu moje ime :stripii:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

alex7777

pajdo77

Bili Dukson i ja malo da nas ispiri i da malkice pokisnemo. Dukson jednog bajina ja jednog smuđa. Vaga važe do tri kilograma,ovaj je pešo cijeli krug i zaustavio se na 700 grama. Sad ako je vagi za vjerovat onda je 3,7 kg. Dobio ga na neku grbavu gumu,ku*ca sam ja osjetio da je on klepio. Tek kad je počeo bježat onda sam skonto da imam ribu :stripii:. A kontra mi bila samo takva,par puta ga pustio da izvuče malo drila i kad sam ga strpo u čamac on ju sam ispljunio :rofl2:. Gdje je to od bajina koji izbija štap iz ruke. Zato mi i nje neki gušt pecati tog smuđa,ko da kesu vučem. Bajin i mrena su majke za vući nasuprot ovog kilavca :baba:

mossi

No

Citat: pajdo77  u Listopad 27, 2017, 20:48:54
Bili Dukson i ja malo da nas ispiri i da malkice pokisnemo. Dukson jednog bajina ja jednog smuđa. Vaga važe do tri kilograma,ovaj je pešo cijeli krug i zaustavio se na 700 grama. Sad ako je vagi za vjerovat onda je 3,7 kg. Dobio ga na neku grbavu gumu,ku*ca sam ja osjetio da je on klepio. Tek kad je počeo bježat onda sam skonto da imam ribu :stripii:. A kontra mi bila samo takva,par puta ga pustio da izvuče malo drila i kad sam ga strpo u čamac on ju sam ispljunio :rofl2:. Gdje je to od bajina koji izbija štap iz ruke. Zato mi i nje neki gušt pecati tog smuđa,ko da kesu vučem. Bajin i mrena su majke za vući nasuprot ovog kilavca :baba:

:uf: iznenađujuće je da šaptač smuđevima iznese ovakav stav o smuđu :stripii: :stripii:  molim da mu se titula preimenuje u šaptač bucovima,bajinima,bolenima  :stripii:   :stripii:

šajzika

Eo slika :stripii:
Audentes fortuna iuvat

mossi

pajdo77

Sazno sam i ime gume,zove se orka feniks,baš je neka grbava :stripii:

maverick

Odusevljava me tvoj smisao za humor  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

previše je sivila oko nas,ako nekom izmamiš osmijeh na lice taj dan nije bio uzaludan :baba:

majstor

Vidim da je Smuđ šaptom pao.  :clap2: :occasion14:

šajzika

Ocigledno kad pajdo hvata moram i ja na vodu. On i ja smo dve corave koke , pa kad on ubode , ubodem i ja :stripii:

Drava , niska i bistra.
Prvo se javio
A onda se i pojavio
Audentes fortuna iuvat

joker

a slusas pajdine savjete feniks je u rezervi.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata