Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

nele01, dravski pecaros i 10 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

mossi

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

majstor

Bili na vodi. Sredili čamac, šetali, vozili se terencima po blatu. 

No

:hi: Bio sam na Savi kao duh koji luta. Voda velika, neuobičajena,brza.
Nigdje nikoga.
Pokoji kormoran,parapatka,labudovi u letu i jata divljih gusaka.
Vrijeme blesavo i nezdravo ali lijepo i ugodno.  :ok:

Cijedio sam vodu,bacao, pipkao i prevario  jednog soma od 3-4 kg na gumu, a na vobler jednog bucova oko 2-3 kg.

Ta dva pecanja su bila sva ribolovna  događanja,a o onim drugim najbolje da šutim   :uf:   :stripii:
Kolege su sa obale imali par somića od po 2,3 kg na glistu.

Bilo kako bilo, bio sam i upisao godinu.

šajzika

Bio sam na vodi. Za cca 5 sati smrzo sam se kao g..no. vjetar piri kao da se vozis na motoru.
Krivac sto sam ostao 5 sati je smudj koji se javio.
Dobio sam elana pa ostao jos koji sat al eto , zeznio se :stripii:

Audentes fortuna iuvat

ps

Noćas sam radio i imao sam plan ići ujtro na vodu, ali sam hrabro odustao kada sam vidio kako to dere. Cijeli dan razmišljam jel ima hrabri na vodi? :notworthy:

vedro

Ja bio na Dunavu, vjetar pirio kao blesav tako da nisam ni mogao voditi gumu. Na 12 km sreo samo 2 camca :uf:
Sve u svemu katastrofa!!!

šajzika

Citat: ps  u Siječanj 14, 2018, 18:11:20
Noćas sam radio i imao sam plan ići ujtro na vodu, ali sam hrabro odustao kada sam vidio kako to dere. Cijeli dan razmišljam jel ima hrabri na vodi? :notworthy:
Bio je i Zrinko "ribocuvar". Mislio je da se bavim krim aktivnostima pa dosao provjerit. Svaka cast :hi:
Ljepo se ispricali i bacili zajedno koji put , on ostao na vodi  a ja lagano krenio kuci.
Audentes fortuna iuvat

mlb

Šta ja znam , meni je bilo ok  :stripii:

feco

I ja sam pokušao danas....bio sat vremena i  napustio teren.....ne može se ništa od vjetra :no:
BRZO I BEZ VEZE

feco

Bio sam na vodi......treći dan.....ništa.  :sha: Ili ga ne mogu naći na ovolikoj vodi ili ja ne znam....više mi vuče na ovo drugo.
Uglavnom potraga za smuđem se nastavlja...sat, dva ili tri dnevno, koliko vrijeme dozvoli.
BRZO I BEZ VEZE

feco

Evo i to se desilo.....danas predvečer ublinkan prvi smuđ u životu...1kg. To je učinio cannibal 12,5 cm.
Neću više biti dosadan, ovo je početak....idemo dalje razvijati ovaj način ribolova.  :hello2:
BRZO I BEZ VEZE

šajzika

Nisi dosadan. To i je tema "bio sam na pecanju"
Ocigledno ti jedini ides :)
Audentes fortuna iuvat

No

Citat: feco  u Siječanj 16, 2018, 17:58:22
Evo i to se desilo.....danas predvečer ublinkan prvi smuđ u životu...1kg. To je učinio cannibal 12,5 cm.
Neću više biti dosadan, ovo je početak....idemo dalje razvijati ovaj način ribolova.  :hello2:

:hi:  Čestitam za smuđa, a za post svaka čast. Frca radost iz njega.  :ok: 

feco

Hvala No, prvi je pa je slatko. :takoje:
BRZO I BEZ VEZE