Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Šajzika... :stripii: :stripii: pa drugari su ti to... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

razdivanili se ljudi ko na prelu  :stripii:
al dobro lago sam nije sat vremena al 45 minuta je  :uf:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

prcko

Citat: šajzika  u Veljača 05, 2018, 09:54:53

Citat: No  u Veljača 05, 2018, 09:45:45

Nisu se oni došli takmičiti sa mnom ili s tobom, nit su se došli beljiti s tim čamcem. Došli su ljudi uživati u ribolovu.

Tako je. Za svoju dušu.

Inace ova trojica s parsunom uvjek sve uštopaju, kao da je njihov spust. Dobro da auto ne parkira tamo. Svakakvih ljudi ima
:icon_puke_r:  :icon_puke_r: smece jedno...
zna da smo imali problem sa gumom.. taman kad njega nema

maverick

Prcko , bez obzira na vase prijateljstvo...ja bih ga izbrisao iz imenika  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: prcko  u Veljača 05, 2018, 11:09:37
Citat: šajzika  u Veljača 05, 2018, 09:54:53

Citat: No  u Veljača 05, 2018, 09:45:45

Nisu se oni došli takmičiti sa mnom ili s tobom, nit su se došli beljiti s tim čamcem. Došli su ljudi uživati u ribolovu.

Tako je. Za svoju dušu.

Inace ova trojica s parsunom uvjek sve uštopaju, kao da je njihov spust. Dobro da auto ne parkira tamo. Svakakvih ljudi ima
:icon_puke_r:  :icon_puke_r: smece jedno...
zna da smo imali problem sa gumom.. taman kad njega nema
ma dobro je ljudi nigdje nije gorilo bar kod nas al brate iduci put gledajte da nebude vise od pol sata  :stripii: sat je puno  :rofl2:

prcko

Citat: alex7777  u Veljača 05, 2018, 10:25:52
razdivanili se ljudi ko na prelu  :stripii:
al dobro lago sam nije sat vremena al 45 minuta je  :uf:
vidi u malo prije 17 smo dosli oko 17.30 je mlb doso pa slovaci pa mi izvadili popakovali i u 18 krenili kuci...
nekad se cini dugo 10tak min :uf: :uf:
nije do nas guma nas iznenadila :pirate:

prcko

Citat: maverick  u Veljača 05, 2018, 11:16:52
Prcko , bez obzira na vase prijateljstvo...ja bih ga izbrisao iz imenika  :stripii:
ma nemos ga se rijesit kad i radimo zajedno  :uf:  :stripii:

maverick

Ma ja bih i firmu promjenio  :stripii:

alex7777

iduci put kad vas vidim , znam da mogu otic na pivo do jumbe i kad se vratim mozda ste gotovi  :stripii:
i jbg ja htio ublazit a ti reko i vise od sat vremena  :uf: :rofl2:

prcko

Citat: maverick  u Veljača 05, 2018, 11:20:59
Ma ja bih i firmu promjenio  :stripii:
na godisnjem sam, a baksuz nas je pratio od jutra..neko je ugazio u vodu neko je fulo spust i tako na kraju guma osla..
necu skoro na pecanje... :uf:  :stripii:

prcko

Citat: alex7777  u Veljača 05, 2018, 11:24:06
iduci put kad vas vidim , znam da mogu otic na pivo do jumbe i kad se vratim mozda ste gotovi  :stripii:
i jbg ja htio ublazit a ti reko i vise od sat vremena  :uf: :rofl2:
trebo si izac iz auta i doc popit nesta.. uvijk smo fino opskrbljeni  :pije: :flasica:

alex7777

ma ja sam stajo desno os vas 10 metara drzo camac  a lega je oso po auto  :bye:

mlb

Reci im zašto ti se probušila guma majstor šofer!!  :stripii: :stripii:

rj

Citat: No  u Veljača 04, 2018, 21:41:47
Bio na Dunavu, i održao obećanje.
Donio sam vjetar, kišu i snijeg i odnio sam dva smuđa.  :ok:

Kolega dobio lijepog soma, ja tri smuđa. Vozali se po Dunavu,uživali u vjetru  :uf: kisli, sušili se, grijali kuhanim vinom, namontirali  komad ograde oko kućice po snijegu, skrenuli do Žabca po Dok-ove proizvode...

Nije bilo bajno što se tiče pecanja, ali je sve u svemu -bilo   :ok:

Večeras za kraj, kao poklon, jedan susret na vodi sa dva momka iz Slovačke, koji imaju više nego dobar čamac. Pristali smo da pogledamo, i poput pravih "nas" pitali bez srama  :stripii: koliko košta čamac.

Veli stariji od njih, komplet 35 000 eura.

Ne znam jeli vrijedi tu lovu, znam da nikad tako nešto neću imati i znam da bi vrlo rado imao takav čamac kad bih mogao platiti to zadovoljstvo.

Lijepo je vidjet tehnička riješenja i detalje. Elektromotor s daljinskim, mrk i ozbiljan  :ok: koji ima nekakav program i drži ih u struji popud sidra. Sklopi se sam. Ma čudo, koje počiva na dva akumulatora od 80ah.
Sonari me inače ne zanimaju ali ovog ne možeš da ne vidiš - kao televizor. Udaljili smo se od njih dobrano i još ga vidiš kako svijetli  :eek:

Momci sasvim ok. Čim smo pristali nude nas wiskijem i konjakom. Nismo pili, uživali smo  gledajući čamac. Kod njih vele ima puno više krupnih smuđeva ali imaju zabranu od 31. 01. nema pecanja.
Tu su od srijede i ostaju do srijede.

Rastali smo se u sumrak, sustigli su nas pred samim Aljmašem, jbt. svijetla na tom čamcu svijetle kao leteći tanjur.

Kao i zadnji put, bio je lijep i pogled s vode  na osvijetljeni Aljmaš. Lijepo je to i specifično mjesto.
Nadam se da ću ga posjetiti još koji put ove godine.

da ih jebem ...neki dan im ja čamac namjestio na prikolicu a meni wiski  :eek:..još sam nabučo  :pirate:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom