Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Citat: joker  u Travanj 09, 2018, 18:07:42
Treba vas neko nategnuti onda  :stripii:
Jel tebi dobro od kad su te nategnuli?  :stripii: :stripii:

No

Bio od petka na Dunavu,s radošću, stisnuo ruku--Baki, Šajziki, MLB-u, Dus-u, Grgi, Milanu.

Vrijeme je unatoč nešto vijetra bilo lijepo i ugodno.

Ribolovni uspijeh je bio takav da sam prvo pisao o vremenu  :stripii:

Htio sam isprobati novi štap. Pokušavao sam i uspio.
Imao sam jedan griz koji nisam realizirao.

Štap je vrhunski proizvod ali nije ono što sam htio, tako da ću ga prepustiti kolegi.

Uz nagovor mog domaćina natezao sam u vertikali stogramsku glavinjaru koja me podsjetila da imam rame, a koje baš ni nije naviklo na takvu tlaku.  :rofl2:

Dunav, Aljmaš, čovjek s kojim sam došao i ljudi koje sam susreo vrijedni su poštovanja i drago mi je doći, ali mi ipak fali Sava.

Moje je srce tamo.

Sjedimo neko veče u čamcu i slušam u daljini čagljeve, kroz glavu mi prolazi misao kako su naši savski bolji,  :stripii:  jasnije i glasnije cvile i više ih ima.

Ma jasno je da su čagljevi svugdje isti, samo čovjek koji ih sluša je očigledno pristran.

Bili su to lijepo provedeni dani.

pajdo77

Otišao u šest i vratio se u pola osam. Natopila me kiša. Taman upalim tv a evo ti mog ljubimca Vakule,kod njega sunce i noćas sjalo,za nevjerovat. Tako bi ga naudaro da mi ga dohvatit da bi mu tu optiku sa nosa u dupe nabio pa vratio natrag na nos. Lažovi,hebo ih onaj koji ih zaposlio :pirate:

joker

Citat: majstor  u Travanj 09, 2018, 20:12:46
Citat: joker  u Travanj 09, 2018, 18:07:42
Treba vas neko nategnuti onda  :stripii:
Jel tebi dobro od kad su te nategnuli?  :stripii: :stripii:
nije bilo potrebe za time ja sam manekenske grade tocno kak treba.jedino bi se trebao ugojiti koju kilu ali imam veliku masnocu u krvi pa ne to jebe moram paziti sta jedem
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Dakle Jutros se ja zaputim malo tu kod mene plovkariti naoružan voljom a znanjem nešto manje. Odveslam malo uzvodno,naredim čamac po pravilu službe,napunim čuvaricu sa 5-6 kila starog kruha za primamu,ubacim u nju i papučicu od vagona da mi drži dno. Lijepo svežem šnjuru od mušičarskog štapa i gore plovak tako da znam gdje mi na dnu stoji hrana i da puštam plovak tik uz nju. Još tu šnjuru namotam lijepo na rolu kreketušu da mi se višak ne mota po čamcu. Lijepo zamahnem na predviđeno mjesto i sve skupa bacim u vražju mater bez da sam zadržao šnjuru. Ode i potone i čuvarica i plovak sa šnjurom a ode i rolna na dno :uf:. Ajd hebat mu mater šta da se radi,krenem pecat al sad nemam pojma na kom mi je mjestu ta hebena čuvarica kad je sve potonilo. Ljudi moji što sam se ja navezao udica,pa svaki peti hebeni zabačaj ja zapnem u tu istu čuvaricu,dva puta mi pucalo pa i plovak ostane,prvi put ga jedva nekako napipo i otišo po njega,naravno prvo se morao odsenkovat i tako to a usput i poplašit ribu do Sarvaša. Drugi put nedugo nakon toga opet ostade čep a ja pakuj pribor i ajd ti Pajdo kuć,za drugo i nisi nego dronjit pred televizorom. sad ne idem pecat dok god voda ne bude potočić pa da pokupim ovo malo sirotinje što sam danas u vodu pobaco :rofl2:. I najbitinije upecao dvije kesege i nosaru za sve to vrijeme. Oni što bauljaju po Amazoni su turisti naspram mene kakvu ja avanturu sam sebi napravim tu na Dravi pod nosom :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

nekinho

E da mi je takve avanture prijepodne...a ne sjediti ovdje osam sati i buljiti u ekran i kroz prozor.  :uf:

No

U kolibi nam nedavno vodostaj bio metar i pol a pljesan zacrnila zidove još iznad toga, dole na pločicama blato, posuđe prljavo, sudoper se raspao, stol   :BangHead:
ma opći užas.

Poribali sve i oprali, naložili vatru da to suši.
Naprosto se nisam usudio, s obzirom na moje probleme sa disanjem, ostati u toj vlazi do utorka. Na povratku kući mi pozlilo, oblio me znoj, glava mi se raspadala, pustio sam mlaz kroz prozor i smirilo se.

Nešto smo malo i pecali. Dobio sam dva bucova i imao još par nerealiziranih udaraca 
Uglavnom u skladu sa danom

Šuma tužna prljava, blatnjava.
Na neki način kao da je to blato i naš elan zaprljalo, ali ipak ima u nama još snage za pokoji dan, za pokoju godinu.
A blato će otići s kišama

Izlet za zaborav 

Harley

Vrata su ti sirom otvorena u Vili na obali, stari se prijatelju, stari se     :crutch: :character0032:
Living your dreams, do not dream the life

No

:notworthy: :notworthy: Hvala lijepa.
Ma lijepo mi je i kod tebe i kod Dare na Dunavu, ali nigdje mi nije duša mirna, kao na našem savskom zavoju.

jbg jednostavno volim to mjesto.

Harley

to mjesto je bezveze , samo smuđevi, somovi i sarani tamo.
Living your dreams, do not dream the life

No

:ok:  i poneki stari panj  :stripii:  :stripii: :rofl2:

šajzika

Na vodi bajina nikad vise,borbeni , gladni , jos uvijek su pijavice na njima. Ciste se polako.
Voda visoka a komaraca milion. Sve u svemu na sat dva lijepo za izaci i napuniti baterije
Audentes fortuna iuvat