Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Ej, ja se nisam ovako smejao, ne pamtim... Gledam 1000 ti put od jutros...

:stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Stepa je jedan inače fin gospodin, ne znam sta mu bi da ovako prostači  :eek:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ðerdap, 3 dana.. neka druga, a opet ista priča.  :icon_thumright:
Drugi neki svet i drugi običaji..
Al bilo lepo samo kratko.

3 dana sa ocem, neprocenjivo!  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Riba bilo nešto soma, uglavnom sitno tj jako sitno.. 1-1.5kg šacometrijski jedan oko 4kg.
Mamac rovac i turpak, skine rovca ostavi turpaka.  :glasses9: :tongue3:

Samo pred polazak jedno 90 minuta jig na smudja po cunamiju..
3 promašaja, dva svlačenja gume na banani sa oprugom u panjevima..
Hebiga kako smo se nadali dobro smo se i udali..  :angry3:

Bez 5+ dana apsolutno ne treba ni kretati,, od 3 dana 2 dana je ubijao vetar, a duvao sva 3.

:hi:

SMT

Citat: maverick  u Rujan 03, 2018, 11:47:20

:stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Moraš čoveka razumeti... Pa ja prvo ne kapiram sto tebe proziva, dok nisam video da si dozvao ovu životinjku...

Auuu, pokidao je čovek...  :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Mossi  :notworthy: to je izvjestaj za tem bio sam na pecanju....a smt...Stepa..evo kako dan odmiče sve manje riječi imam za njega  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ajd da dodam još ovo.. koliko su običaji drugačiji.
Svratimo u povratku da ostavimo jednog poznanika i pokupimo drugog.
Pecali su 4 dana samo šarana, uhvatili oko 20kg (komadi od 1.5 do 4kg) podelili na 3 dela i pakuju pred nama.
Samo šnicle nema repova ni glava.
Gde su vam glave?
Ma mi to bacamo to niko ne jede!  :eek: :eek: :eek: :glasses9:

Stepa

Kako ne bi prostačio :angry5: prvi put u životu odvojim četiri dana pecanja i odmah prvu noć the užas.
Skočio mi na kabinu čamaca, srušio kantu kukuruza, polomio veselo na njemu on mrtav ladan ni da ga dirne :eek:
Pojeo mi sav paradajz, papriku, kruške, polomio sve varaličarske kutije, torbu sa robom isjeko, slomio mi vrh od fidera.
Tebe se sjetio jbga :oussama-bin-laden: :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

majstor

Možda ti se netko od kolega maskirao i napravio štetu.  :stripii: :stripii:
Da nije rođak od one košute koja skače u čamac? :rofl2: :rofl2:

baka

Citat: Stepa  u Rujan 03, 2018, 13:35:41
Kako ne bi prostačio :angry5: prvi put u životu odvojim četiri dana pecanja i odmah prvu noć the užas.
Skočio mi na kabinu čamaca, srušio kantu kukuruza, polomio veselo na njemu on mrtav ladan ni da ga dirne :eek:
Pojeo mi sav paradajz, papriku, kruške, polomio sve varaličarske kutije, torbu sa robom isjeko, slomio mi vrh od fidera.
Tebe se sjetio jbga :oussama-bin-laden: :pirate:

Trebao si mu dati ribe i ne bi te više gnjavio, i samo ću staviti post što sam ga pisao prošle godine:

Nije samo Lenka tamo, od nedavno zna se pojaviti i jedan pitomi Veprić (tako ga svi i zovu pa mu je to i ime) koji se navukao na ribu kojom ga svi hrane.
Nedavno je bio neki s VK tablicom u Starom Dunavu i navukao čamac u plićak na obalu i peca. Pecao je tako sve dok se nije pojavio  Veprić i došao skoro do čamca. Čovjek ga probao otjerati i nešto je bacio na njega, a ovaj pomislio da mu baca ribu i juriš na čamac. Ovaj se sasr'o k'o grlica i bacio se iz čamca u vodu  :rofl2: :stripii:
Bilo je za plakati od smijeha, ali čovjek je bio mokar k'o miš i odmah je pobjegao kući. Jebiga, da mi je znat' što je pričao kad je došao kući! :rofl2: Veprić me otjerao s pecanja!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

No

Možda bi pomoglo  :no: što je rekao jedan moj poznanik kad mu je svinja pojela kedere  " gico uozbilji se il ću od tebe napraviti fiš"   

mikac

Bio sam danas na Dravi-Varaždin(kod bazena) malo da "fiderišem" . Nisam izlazio na vodu više od mjesec dana. Radila sitna riba ali je bilo raznovrsno.
Po jedan šarančić, deverika i grgeč. Bodorka , ne veća pd palca 14kom..nosara 6kom..par uklija i jedan grundl. Šaran ljuskaš je imao cca 600gr i to je najveća riba ulovljena danas.

Slike riba u galeriji... :hi:
Hodam polako, ali nikada unatrag.

maverick

Bar se dogadjalo stalno nesto  :icon_thumright:

maverick

Sinoc ja i Anto skocili do Dunava...Stigli na vobler bez da smo čvoku imali. Jutros sam forsirao gumu bez udarca. Anto je dobio na muvanje jednog od 2.5 kg...jednog slinavca kojeg je pustio da mu ne bi uprljao camac a ja dva kilasa....Stigli na rucak pa idemo u drugu smjenu po Dravi  :stripii:

KvacakZu

Citat: maverick  u Rujan 09, 2018, 14:20:49
Sinoc ja i Anto skocili do Dunava...Stigli na vobler bez da smo čvoku imali. Jutros sam forsirao gumu bez udarca. Anto je dobio na muvanje jednog od 2.5 kg...jednog slinavca kojeg je pustio da mu ne bi uprljao camac a ja dva kilasa....Stigli na rucak pa idemo u drugu smjenu po Dravi  :stripii:

Ja bio na pačje i učinilo mi se da ste vi još si se okreto reko evo uzbuđenja kad vi produžište.Drugi put :hi:

KvacakZu

Kod mene grizlo ko i kod vas  :uf: :uf: :uf: