Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Bio danas na Vemeljskom dunavcu, vode nema, Dunav na -20cm; ne pamtim kad mi je zadnji put zapecalo.... :uf: :uf: :uf:
Gadan maler sam uhvatio unazad pola godine.  :takoje:

feco

Bio popodne na staklari, bacao 50 gramske glave sa Cannibalom 12,5 cm na rubu panjeva, dubina 7-8 metara.Rezultat dva somića svaki 3 kg i jedan krasan smuđ otpadne pred meredovom.
Sutra ponavljanje lekcije.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

Stepa

Citat: nekinho  u Rujan 27, 2018, 19:57:08
Bio danas na Vemeljskom dunavcu, vode nema, Dunav na -20cm; ne pamtim kad mi je zadnji put zapecalo.... :uf: :uf: :uf:
Gadan maler sam uhvatio unazad pola godine.  :takoje:
Ponavljanje je majka uspjeha(znanja)
Imam inf da baš u kanalu se može šarana ulovit i to gosse
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

majstor

Nakom par loših dana i riba do kilu, jućer Jez od preko kilu kojeg sam pustio, Štukica malo veča od kedera i Amur od 8,75 kg. Nisam se ni nadao. No bi našao pozitivu i bez ribe. Naložiš peć, skuhaš čaj, slušaš tišinu i jelenji koncert. Ne gledaš punicu, ne prežderavaš se i još si na čistom, hladnom zraku.  :uf: 

miha

jeleni još riču ..kod nas završilo ...

SMT

Bio sam danas... BRZO i BEZVZE... Tako sam i prošao, otprilike... :stripii:

feco

Pa koliki je to som.....ne mogu ošacovati ?...a ni mamac ne poznajem, šta je to.....SMT daj malo detalja  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

šajzika

Meni iz ovog ugla na dokovog trigera
Audentes fortuna iuvat

SMT

Mali, neki kg, udario i borio se ko veliki u početku, prevario me, ponadao sam se sreći opet... Pobegao s posla :takoje:...

Varka je Dok Spajki, odsečene glave, teško za prepoznati :stripii:...

maverick

Kod mene na dravi samo sitan smudj i štuka...i to na mjestima di bi trebao ganjati soma...javlja se ona

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Da se ne prevarim čini mi se da se štuka često javlja ove godine. Da nije to ta godina konačno  :sha:

maverick

Nikad ne idem ciljano na nju pa ne znam...ali javlja se ove godine na neobicnim mjestima za nju...pa kontam da je ima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

Citat: nekinho  u Listopad 02, 2018, 19:45:31
Da se ne prevarim čini mi se da se štuka često javlja ove godine. Da nije to ta godina konačno  :sha:
...nije to štučja godina ....ni blizu ...

tole

maverick

Otisao sinoc...i bio do ručka danas...Dobio dva smudja na gumu u sumrak...kilaši...i jednog od tri na vobler. Oko osmice pocela kisica i usao u kabinu da se malo ispruzim te tako i docekao jutro...kao zaklan ... :stripii: Imao par spusteva na vertikalu ...rijetko da tko peca svi vertikalisu...vidim dosta ih i grabulja....ugl...luda kuća 😂😂